porto

Στο “Αλβαλάδε” ο Παουλίνιο χάνει τετ α τετ για το 3-1 και δευτερόλεπτα αργότερα με αυτογκόλ έγινε το 2-2. Void το ποντάρισμα στο 1 DNB της Σπόρτινγκ. Στις Βρυξέλλες ο αρχηγός της Βιγιαρεάλ Τριγέρος πουλάει την μπάλα και ο Ρέινα πνίγει σουτ από τα 20+ μέτρα για το 1-1. Χαμένο το ποντάρισμα στο διπλό. Στο “Πιθχουάν” η Φενέρ ήταν εξαιρετική στο πρώτο μέρος, με χαμένο τετ α τετ, με 1.27xGoals σύνολο, ηττήθηκε 2-0 από την Σεβίγια. Χαμένο το ποντάρισμα στο Goal/Goal. Συνεχίζονται έτσι οι απώλειες στο ταμείο μας, με -70 μοναδες έκλεισε η στήλη της Πέμπτης.

Προθέρμανση για το γεμάτο σαββατοκύριακο το σημερινό κουπόνι, πάμε να αιτιολογήσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

🎁 Σούπερ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Πόρτο – Εστορίλ

H Πόρτο άφησε πίσω της τις ήττες από Ίντερ (1-0) και Ζιλ Βισέντε (1-2) με το σαββατιάτικο διπλό στην Τσάβες (1-3) και σήμερα θέλει να ξεμπερδεύει από νωρίς απέναντι στην παραπαίουσα Εστορίλ, για να κάνει και διαχείριση δυνάμεων ενόψει της ρεβάνς με τους “νερατζούρι” την ερχόμενη Τριτη.  Επιστρέφουν φρέσκοι, από τιμωρία, οι βασικότατοι Ουρίμπε (χαφ) και Μάριο (δεξί μπακ), πήρε ανάσες και ο Ταρεμί στο τελευταίο παιχνίδι. Κατάλληλος αντίπαλος η Εστορίλ για μία άνετη επικράτηση, οι φιλοξενούμενοι έχουν ηττηθεί στα 7/8 τελευταία παιχνίδια τους, είναι αποκαρδιωτικοί στο νέο έτος και δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα η εικόνα τους στο ντεμπούτο του κόουτς Σοάρες πριν 6 μέρες. Προβλέπουμε κυριαρχική εμφάνιση των “δράκων” από νωρίς, επιλογή το συνδυαστικό 1/1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.86.

Γκιρεσούνσπορ – Καραγκιουμρούκ

Με “τσαλακωμένο” ηθικό από τις τρεις σερί ήττες, με 11 γκολ παθητικό, πήγε στο Ικόνιο την Κυριακή η Γκιρεσούνσπορ και έπαιξε κυρίως άμυνα για να πάρει το 0-0. Σήμερα όμως θα κληθεί να πάρει πρωτοβουλίες για να πετύχει μία νίκη-ανάσα στη μάχη της παραμονής. Η Καραγκιουμρούκ επέστρεψε από την αγωνιστική απραξία ενός μήνα με επιθετικό ρυθμό στο 4-3 επί της Σίβασπορ, οι επιθετικοί Ντιάν, Μπορίνι παραμένουν “ζεστοί” και το σύνολο του Πίρλο έφτασε τα 8 παιχνίδια δίχως ήττα (4-4-0)! Διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση και τη 2η χειρότερη άμυνα στην Τουρκία, τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα πήγαν τουλάχιστον στο Over 3.5! Αρκετά πιθανό να δούμε πλούσιο παιχνίδι στην Κερασούντα, επιλογή το Over 3 σε απόδοση 2.22.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Γκιρεσούνσπορ – Καραγκιουμρούκ  ➡ Over 3 (απόδοση 2.22)

22:15 | Πόρτο – Εστορίλ  ➡ 1/1 & Over 1.5 (απόδοση 1.86)

🎁 Προσφορά* ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Μόνο για ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |


Τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος ανεβαίνουν κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Το σημείο της ημέρας
📊 Over 2.5 προγνωστικά
🥅 Goal Goal προγνωστικά
✍️ Παρολί προγνωστικά
Στοίχημα προτάσεις για Χ
💣 Μπόμπες Στοίχημα σήμερα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τέννις