Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια σήμερα στην 11η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Νις – Ναντ (30/10, 16:00): «Τρένο» πηγαίνει η Νις, που προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Πλέον είναι στο +4 απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν και δείχνει ότι θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο. Έχει κερδίσει πολύ καλύτερες ομάδες στην έδρα της σε σχέση με τη Ναντ, μπορεί να τα καταφέρει και σήμερα.

Προγνωστικό: Άσσος (1.85 @Magicbet)

Ρεν – Μετς (30/10, 18:00): Μια απ’ τις κορυφαίες έδρες της κατηγορίας διαθέτει η Ρεν, που εκεί έχει κερδίσει μέχρι στιγμής Νανσί, Καέν, Μαρσέιγ και Γκινγκάμπ, η μοναδική ομάδα που έφυγε με αποτέλεσμα ήταν η Μπορντό. Προέρχεται απ’ τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-2 επί της Ναντ, ενώ η Μετς ηττήθηκε εντός έδρας απ’ την ποιοτική Νις (2-4). Ήταν η τρίτη σερί ήττα για τη Μετς, που λογικά σήμερα θα χάσει.

Προγνωστικό: Άσσος + Under 4,5 (2.25 @Stoiximan)

Μαρσέιγ – Μπορντό (30/10, 21:45): Επιτυχημένο ντεμπούτο για τον Ρούντι Γκαρσία το εκτός έδρας 0-0 που απέσπασε η Μαρσέιγ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Βελτιωμένοι οι Μασσαλοί, είχαν καλύτερη συνοχή, αλλά τους έλλειψε η τελική πάσα για να απειλήσουν τον αντίπαλο. Σήμερα «καίγονται» για τη νίκη κόντρα στην Μπορντό, η οποία έχει μείνει χωρίς «τρίποντο» στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1). Θα πάμε με το μομέντουμ της Μαρσέιγ.

Προγνωστικό: Άσσος (2.06 @Goalbet)