Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια σήμερα στην 11η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις.

Τουλούζ – Λυών (29/10, 18:00): Έφυγε αλώβητη απ’ την έδρα της Ανζέ η Τουλούζ (0-0), που συνεχίζει να παίρνει σχεδόν παντού βαθμούς και να εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της. Φιγουράρει στην τέταρτη θέση της κατάταξης, σήμερα υποδέχεται τη Λυών που έρχεται από σοκαριστική εντός έδρας ήττα 1-3 απ’ την Γκινγκάμπ και είναι σε κρίση. Λογική επιλογή ο άσσος, σε μια έδρα όπου έχουν ήδη χάσει φέτος Μπορντό, Παρί και Μονακό!

Προγνωστικό: Άσσος (2.81 @Goalbet)

Νανσί – Καέν (29/10, 21:00): Αναπτέρωσε τη ψυχολογία της η Νανσί μετά το εκτός έδρας 1-1 που απέσπασε κόντρα στην Μπορντό, σήμερα θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες προκειμένου να αρχίσει να απομακρύνεται απ’ τις τελευταίες θέσεις. Υποδέχεται την Καέν, που έρχεται από εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ τη Σεντ Ετιέν και εκτός έδρας έχει δείξει ότι δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα.

Προγνωστικό: Άσσος (2.15 @Betshop)

Σεντ Ετιέν – Μονακό (29/10, 21:00): Σπουδαίο αποτέλεσμα πήρε η Σεντ Ετιέν με το εκτός έδρας 0-2 επί της Καέν, στη δεύτερη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχουν πείσει ακόμη οι «στεφανουά», οι οποίοι υποδέχονται τη Μονακό που έρχεται από το εμφατικό 6-2 επί της Μονπελιέ. Εκτός έδρας οι Μονεγάσκοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν, έστω κι αν ηττήθηκαν από Νις και Μετς. Επιλογή το «διπλό» με ρίσκο, καθότι είναι ντέρμπι.

Προγνωστικό: Διπλό (2.75 @Magicbet)

Λοριάν – Μονπελιέ (29/10, 21:00): Ούτε κόντρα στην Ντιζόν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα η Λοριάν, που ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0. Ήταν η τρίτη σερί ήττα και τέταρτη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-0-4) για την ομάδα της Βρετάνης, η οποία βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση και υφίσταται απογοήτευση. Από ήττα έρχεται και η Μονπελιέ, που δεν κατάφερε να κοντράρει τη Μονακό και διασύρθηκε με 6-2. Περιμένουμε «ανοιχτό» ματς από δύο ομάδες με προβληματική άμυνα.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.02 @Stoiximan)

Μπαστιά – Ντιζόν (29/10, 21:00): Τρίτη σερί ήττα υπέστη την περασμένη εβδομάδα η Μπαστιά, αυτή τη φορά εκτός έδρας με 2-1 απ’ τη Λιλ. Είχαν προηγηθεί το 1-0 απ’ τη Ναντ και το εντός έδρας 1-2 απ’ την Ανζέ. Κοινός παρονομαστής όλων των αγώνων η μέτρια προς κακή εμφάνιση για τους Κορσικανούς, οι οποίοι πάντως εντός έδρας είναι σαφώς πιο επιθετικοί. Υποδέχεται τη φορμαρισμένη Ντιζόν (αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος με 2-2-0), την οποία όμως μπορεί να κερδίσει εντός έδρας.

Προγνωστικό: Άσσος (2.21 @Goalbet)

Γκινγκάμπ – Ανζέ (29/10, 21:00): Την πιο σπουδαία νίκη της περασμένης εβδομάδας πανηγύρισε η Γκινγκάμπ, που πέρασε με 1-3 απ’ την έδρα της Λυών. Ήταν το δεύτερο σερί «τρίποντο» μετά το 1-0 εντός έδρας επί της Λιλ, σήμερα υποδέχεται την Ανζέ, που είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Κράτησε στο 0-0 την Τουλούζ εντός έδρας, έχασε μόνο απ’ τη Μονακό εκτός έδρας στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές (4-2-1).

Προγνωστικό: Χ2 (1.65 @Betshop)