προγνωστικα-μπασκετ-2012

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους τους φίλους και όλες τις φίλες του μπάσκετ! Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σήμερα στη Ρόδο με τον πάντα ανταγωνιστικό και υπολογίσιμο Κολοσσό, προερχόμενος από μία κακή εμφάνιση και βαριά ήττα στο Μιλάνο από την Αρμάνι με 83-62 για την Ευρωλίγκα.

Tο δικό μας θετικό σερί τις τελευταίες εβδομάδες «έσπασε» από την ευστοχία που είχαν ο Προμηθέας και ο ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, έτσι ώστε ξεπεράστηκε το όριο του under κατά πέντε πόντους.

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Σήμερα θα πάμε στοίχημα με την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» στη Ρόδο, εκεί όπου η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα επιδιώξει προφανώς να «ξεσπάσει» μετά την βαριά ήττα στο Μιλάνο και να δείξει ότι απλά ήταν μία κακή παρένθεση.

Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και σοβαροί, γιατί η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατή και μαχητική μέσα στην έδρα της και αν δεν την υπολογίσεις μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Ο Ολυμπιακός προφανώς θα έχει στο μυαλό του και τη «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα, που έρχεται, όπου αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα σε μεγάλο ντέρμπι στο ΣΕΦ την Τρίτη και μετά την Πέμπτη θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πάντα επικίνδυνη Μπάγερν, πάλι εντός έδρας. Οι δύο αγώνες αυτοί είναι πολύ σημαντικοί στην προσπάθειά του να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Προφανώς και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει δώσει εντολές για να μην σκέφτεται κανένας αυτά τα δύο παιχνίδια και να μείνει συγκεντρωμένος στην ομάδα του Κολοσσού, όμως όπως και να το κάνουμε είναι ανθρωπίνως αδύνατον να μη σκεφτείς ότι έρχονται δύο πολύ δύσκολοι αγώνες για τη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Ο Κολοσσός, από την πλευρά του, προέρχεται από ήττα στο Κύπελλο Ελλάδος από τον Παναθηναϊκό με 87-80 στον προημιτελικό, αν και ήταν και πάλι ανταγωνιστικός, ενώ πριν από τη διακοπή είχε χάσει για το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ με 89-82. Σίγουρα μέσα στην έδρα του είναι πιο ανταγωνιστικός και πιο μαχητικός, όμως όπως και να το κάνουμε η διαφορά ποιότητας είναι δεδομένη.

Με αυτό το σκεπτικό θα πάμε στο «διπλό» του Ολυμπιακού μαζί με το over 161,5 σε απόδοση 1,91 που βρίσκουμε στο Stoiximan, θεωρώντας ότι και οι γηπεδούχοι θα μπορέσουν να παίξουν σε γρήγορο ρυθμό και αν είναι στοιχειωδώς εύστοχοι, θα μπορέσουν, μαζί με την γνωστή παραγωγικότητα του Ολυμπιακού, να ξεπεράσουν τους 161 πόντους μαζί.

Δεν ξεχνάμε πότέ το double/double του Σάσα Βεζένκφ, ενώ είναι πιθανό ο Μορέιρα και ο Παπανικολάου να ξεπεράσουν τα lines που προσφέρει η ίδια εταιρεία, σε αποδόσεις διπλασιασμού και λίγο παραπάνω…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

🎁 Σούπερ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα


Καθημερινά στο Bethome.gr βρίσκεις τα πιο hot προγνωστικά:

Δυνατό Σημείο
📊 Τα Over της ημέρας
🥅 Προτάσεις Goal Goal
✍️ Το παρολί της ημέρας
Στοίχημα Ισοπαλίες
💣 Μπόμπες Στοίχημα Εκπλήξεις
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις