Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με οκτώ παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα, ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Μπάρι – Προ Βερτσέλι (29/10, 16:00): Μακριά από τον καλό της εαυτό εξακολουθεί να είναι η Μπάρι, η οποία μετράει μόλις μια νίκη στα εφτά τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα, προερχόμενη από την ήττα 1-0 στην έδρα της Νοβάρα. Χωρίς νίκη για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι παρέμεινε η Προ Βερτσέλι, η οποία μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Στο σημερινό παιχνίδι επιλογή μας είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.93 @ Stoiximan)

Μπενεβέντο – Σπέτσια (29/10, 16:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Μπενεβέντο, η οποία μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της. Θέλει να δώσει άμεσα ένα τέλος σε αυτό, ωστόσο κόντρα στην Σπέτσια δεν αναμένεται να έχει καθόλου εύκολη αποστολή. Από την πλευρά της, η φιλοξενούμενη Σπέτσια με μια νίκη και μια ισοπαλία φτιάχνει ένα αήττητο σερί, μειώνοντας τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.57 @ Goalbet)

Κάρπι – Άσκολι (29/10, 16:00): Επιστροφή στις νίκες για την Κάρπι, μετά και την ήττα που υπέστη κόντρα στην Σπαλ (3-1). Αυτή ήταν και η τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Παράλληλα, με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Παρότι προέρχοταν από ένα σερί τριών διαδοχικών ηττών, η Άσκολι μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία στις δυο τελευταίες αγωνιστικές. Ακόμη ένα παιχνίδι, όπου θα επιλέξουμε χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Betshop)

Τσιταντέλα – Λατίνα (29/10, 16:00): Τον πρώτο της βαθμό μετά από τρεις διαδοχικές ήττες πανηγύρισε η Τσιταντέλα, η οποία καλείται πλέον να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, με σκοπό να παραμείνει στη δεύτερη θέση και στο κυνήγι της πρωτοπόρου Βερόνα. Από την πλευρά της, και η Λατίνα αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, έχοντας αρκεστεί στο βαθμό της ισοπαλίας, στα δυο πιο πρόσφατα. Και σε αυτό το παιχνίδι ωστόσο, επιλογή μας είναι το Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Magicbet)

Φροζινόνε – Τσεζένα (29/10, 16:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται η Φροζινόνε, η οποία μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό. Θέλει να συνεχίσει στις καλές εμφανίσεις και κόντρα στην Τσεζένα, με σκοπό να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία. Χειρότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να κάνει η Τσεζένα, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα παιχνίδια, όπου και μετράει έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σε πολύ δύσκολη θέση πλέον οι φιλοξενούμενοι, που θέλουν αποτέλεσμα σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Interwetten)

Σαλερνιτάνα – Πίσα (29/10, 16:00): Με απολογισμό μια νίκη και τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, η Σαλερνιτάνα παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, πράγμα στο οποίο θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα κόντρα στην Πίσα. Έχει την ευκαιρία να το πετύχει, εκμεταλλευόμενη και την κακή αγωνιστική κατάσταση της αντιπάλου της, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Ακόμη ένα παιχνίδι, όπου θα επιλέξουμε χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Mybet)

Τερνάνα – Νοβάρα (29/10, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και εννέα αγωνιστικές η Τερνάνα, η οποία έχει απολογισμό έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Κόντρα στη Νοβάρα θέλει να πανηγυρίσει μια νίκη, που θα την βγάλει και εκτός επικίνδυνης ζώνης. Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη και τρίτη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, προέρχεται από την πλευρά της η Νοβάρα, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις καλές της αυτές εμφανίσεις. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.53 @ Stoiximan)

Βίρτους Εντέλα – Μπρέσια (29/10, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε παιχνίδια η Βίρτους Εντέλα, η οποία μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα, με σκοπό να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Την πρώτη της νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Μπρέσια, μετά και από τέσσερις διαδοχικές αποτυχημένες προσπάθειες, όπου και μετρούσε τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)