μπασκετ

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ! Κ κάποια στιγμή το σερί του Ολυμπιακού θα «έσπαγε» και αυτό συνέβη χθες στο Μιλάνο, όπου οι πολύ καλοί Ιταλοί, όπως άλλωστε είχαμε σημειώσει και σε πρόσφατο blog μας, επικράτησαν εύκολα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Σήμερα θα πάμε στοίχημα σε έναν αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος το οποίο επαναρχίζει μετά την διακοπή λόγω του τριημέρου Εθνικού πένθους, αλλά και των υποχρεώσεων που είχαν οι «αιώνιοι» στο Final-8 του ελληνικού κυπέλλου.

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Προμηθέας Πάτρας – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Η δράση επιστρέφει με ένα πάρα πολύ σημαντικό αγώνα για τα playoffs, που θα γίνει στην Πάτρα, ανάμεσα στον Προμηθέα και στον ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετό χρόνο που δουλεύουν στις προπονήσεις, ιδίως οι Πατρινοί οι οποίοι έχουν να παίξουν πάνω από τρεις βδομάδες επίσημο παιχνίδι .

Ο ΠΑΟΚ μετά την κακή εμφάνιση στο Final-8 του κυπέλλου αποφάσισε να απομακρύνει τον προπονητή τους, Άρη Λυκογιάννη, και έφερε τον προπονητή της χρονιάς πέρσι, σε όλο το πρωτάθλημα, Φώτη Τακιανό, προκειμένου να συμμαζέψει τα πράγματα, την εικόνα της ομάδας, και κυρίως την αμυντική της.

Ο Προμηθέας από την άλλη πλευρά έχοντας βρει τον ρυθμό του με πρωταγωνιστή τον Κουλμπόκα έχει έξι σερί νίκες, τόσο εντός των τειχών, όσο και στην Ευρώπη. Στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 97-92, έχοντας πρωταγωνιστές τους Ράιλι με 21 πόντους και τν Φράνκε με 18, ενώ από τον Προμηθέα και πάλι είχε ξεχωρίσει ο Αρνάλντας Κουλμπόκα με 22 πόντους και 5 στα 9 τρίποντα.

Σημαντικό πρόβλημα για τους γηπεδούχους η απουσία του Νίκου Γκίκα που έχει διάστρεμμα από το πρόσφατο φιλικό που έδωσε ο Προμηθέας με τον Απόλλωνα Πάτρας για να μείνει σε αγωνιστική εγρήγορση. Επίσης αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Αμερικανού Σίμπσον, ο οποίος είχε ενοχλήσεις και δεν προπονήθηκε στο 100% όλη την εβδομάδα.

Οι «ασπρόμαυροι» θα παραταχθούν πλήρεις στον αγώνα και θα στηριχθούν και πάλι στο ταλέντο που έχουν οι Αμερικανοί Ράιλι και Χαντς. Είναι δεδομένο ότι οι δύο ομάδες θα παλέψουν σκληρά για τη νίκη, καθώς εμπλέκονται σε πολλά σενάρια, πίσω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με στόχο βέβαια μία καλύτερη θέση όσο το δυνατόν.

Γι’ αυτό και θα πάμε στον άσο του Προμηθέα μαζί με το under 152,5 σε απόδοση 3,25 που προσφέρει η Stoiximan, με την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα σκοράρει για ακόμα έναν αγώνα πολύ εκτός έδρας. Φυσικά δεν πρόκειται να ξεχάσουμε το double double του Κουλμπόκα, που πληρώνει καλά. Μάλιστα προσφέρεται περίπου επτά φορές το ποντάρισμα μας. Αν δεν το «κλείσουν» μέχρι το τζάμπολ…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:30 Προμηθέας Πάτρας – ΠΑΟΚ | 1 και Under 152,5 (3,25)

🎁 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |


👉 Το Bethome.gr σου προσφέρει αληθινές αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα:

◾️ Stoiximan
◾️ Bwin gr
◾️ Betsson
◾️ Netbet
◾️ Bet365
◾️ Fonbet
◾️ Betshop
◾️ Interwetten
◾️ Winmasters
◾️ Pamestoixima gr
◾️ Sportingbet
◾️ Vistabet