legkia

Με αρνητικό απολογισμό (-33.9 μονάδες) έκλεισε και η χθεσινή στήλη, αφού η Νάπολι ήταν αγνώριστη στο παιχνίδι με τη Λάτσιο για να υποστεί την πρώτη εντός έδρας ήττα της σεζόν. Το παρολί χάθηκε παρότι τα xGoals σε Ντόρτμουντ και Οπόρτο λένε ότι θα έπρεπε να έχουμε πληρωθεί, τουλάχιστον μειώθηκαν οι απώλειες τα ξημερώματα με το Over 2.5 στην Τσιγιάν της Χιλής.

Ψάχνουμε μία στοιχηματική αντίδραση στο άσχημο σερί των τελευταίων ημέρων και η μελέτη του σημερινού προγράμματος έβγαλε αρκετά ενδιαφέροντα προγνωστικά στοιχήματος.

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Μάιντς – Χόφενχαϊμ

Σε τρομερή κατάσταση η Μάιντς, την προηγούμενη Παρασκευή “σκόρπισε” την Γκλάντμπαχ (4-0) για να φτάσει τις τρεις σερί νίκες με 10 γκολ ενεργητικό! Βγάζει υψηλές εντάσεις στο γήπεδό της, στοιχείο που λείπει αισθητά από την θλιβερή Χοφενχάιμ, η οποία ηττήθηκε κι από την Ντόρτμουντ (0-1) με MVP του αγώνα τον τερματοφύλακά της. Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ούτε μετά την αλλαγή προπονητή, έφτασε τις 6 διαδοχικές ήττες, ενώ από τα μέσα Οκτώβρη και μετά τρέχει ρεκόρ 0-2-11! Με την εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες το ποντάρισμα της έδρας είναι ξεκάθαρη επιλογή. Άσος σε απόδοση 1.94.

Γκόρνικ Ζάμπρζε – Λέγκια

Πολύ άσχημη η εικόνα της Γκόρνικ μετά τη διακοπή, δεν ξεγελάει η συγκυριακή νίκη στο Μίελετς την Κυριακή. Ομάδα δίχως εντάσεις, δίχως ισορροπία, δίχως πίστη στο πλάνο του προπονητή, ο οποίος είναι πολύ κοντά στην απόλυση. Η Λέγκια από την άλλη πείθει με την εικόνα της, ακόμα και στις “γκέλες” του 2023 ήταν ιδιαιτέρως παραγωγική. Σκοράρει με ευκολία, ξεκουράστηκε ο ηγέτης Ζόσουε στη μεσοβδόμαδη πρόκριση στο Κύπελλο. Θα ποντάρουμε στην ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα, σε ιδιαιτέρως αξιόλογη απόδοση (2.36). το διπλό.

Τσάβες – Πόρτο

Σε πτωτική πορεία μετά το Μουντιάλ η Τσάβες, με μόλις μία νίκη στο ενεργητικό της (1-5-6) από τα μέσα Νοεμβρίου. Με πολλές και σημαντικές απουσίες πηγαίνει στο σημερινό παιχνίδι, μεταξύ άλλων δίχως το βασικό της κίπερ, τον αρχηγό της στα χαφ και το βασικό της επιθετικό. Έχασε δίχως να φτιάξει φάση στην έδρα της Ρίο Αβε (1-0), έχασε εύκολα από την Σπόρτινγκ (2-3) στο τελευταίο εντός. Η Πόρτο πηγαίνει πεισμωμένη στο παιχνίδι μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ανατροπή από τη γειτόνισσα Ζιλ Βισέντε (1-2). Ο κόουτς Κονσεϊσάο δεν έδωσε την παραδοσιακή συνέντευξη τύπου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποβολές που στοίχισαν την πρόσφατη ήττα κι αναμένεται να παρατάξει απόψε μία ομάδα με το “μαχαίρι στα δόντια” για να μην χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου. Έχει κι αυτή τις κομβικές απουσίες της, αλλά προφανώς βαθύτερο ρόστερ από τους γηπεδούχους για να τις καλύψει. Προβλέπουμε ξέσπασμα των “δράκων” απέναντι σε μία ομάδα με την οποία έχει αναπτύξει πελατειακές σχέσεις, επιλογή μας το 2 & Over 2.5 σε απόδοση 1.93.

🎁 Σούπερ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Καϊσέρισπορ – Φενέρμπαχτσε

“Ροντέο” το ματς της Καϊσέρισπορ το περασμένο Σάββατο στην Κερασούντα, πολύ φτωχό το 1-2 για τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν. Επιθετικά φανέρωσε και πάλι τις αρετές της στις επιθετικές μεταβάσεις, αλλά στα μετόπισθεν υπέφερε. Η Φενέρμπαχτσε επέστρεψε στη δράση το Σάββατο με εμφατική νίκη επί της παραπαίουσας Κόνιασπορ (4-0) και δεν έχει άλλα περιθώρια “γκέλας”. Δεν εμπνέει όμως ασφάλεια στο ανασταλτικό κομμάτι, ειδικά εκτός “Σαράτσογλου”, δέχθηκε γκολ και στα 5 τελευταία ταξίδια της. Το πολύ επιθετικό πλάνο του Ζεσούς, το ότι παίζει με την αμυντική γραμμή πολύ ψηλά στο γήπεδο δίνει ευκαιρίες για παιχνίδι χώρου στον αντίπαλο. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Αδιάφορες βαθμολογικά είναι ουσιαστικά και οι δύο ομάδες, ευκαιρία να παίξουν πιο ανοιχτά με περιορισμένη σκοπιμότητα. Σκοράρει συχνά στην Τρίπολη ο Αστέρας, με ρυθμό τα εκτός έδρας παιχνίδια του Ατρόμητου. Υπερβολικές μοιάζουν οι τιμές των στοιχηματικών εταιρειών στα γκολ, υπάρχει αξία στο ποντάρισμα του Over 2 σε απόδοση 1.91.

Εστορίλ – Βιζέλα

Παραπαίει η Εστορίλ μετά το Μουντιάλ, αλλά σήμερα έχει ντεμπούτο νέου προπονητή, του Σοάρες που έκανε πράγματα και θαύματα στην περσινή Liga Portugal με την Ζιλ Βισέντε, την οποία οδήγησε στην παρθενική ευρωπαϊκή συμμετοχή της ιστορίας της! Μπορεί να εμπνεύσει ένα καταρρακωμένο σύνολο, με την προηγούμενη ομάδα του παρουσιάζε ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο. η Βιζέλα προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση, αδικείται κατάφορα από το 0-2 της Μπενφίκα, είχε τέσσερις τεράστιες ευκαιρίες απέναντι στους “αετούς”. Παίζει γρήγορα στις επιθετικές της μεταβάσεις γι αυτό εν μέρει κι έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά ταξίδια της, εκτός από αυτά σε “Ντραγκάο” και “πεδρέιρα”. Πιθανό το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Το παρολί

Τα τρία παρακάτω σημεία τα βάζουμε σε ένα παρολί απόδοσης 5.30.

Πρώτη επιλογή το Over 2.5 (1.75) στο ΓκλάντμπαχΦράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι αντικατοπτρίζουν την τακτική αφέλεια του κόουτς Φάρκε, την προηγούμενη Παρασκευή, 6 μέρες μετά τον θρίαμβο επί της Μπάγερν (3-2), ταπεινώθηκε στο Μάιντς (4-0) για να φτάσει τα 4/5 Over 3.5! Στο Μπορούσια Παρκ, εκτός από το 0-0 με την καταστροφική Σάλκε μετρά 7 (τουλάχιστον) Over 2.5! Ικανή να παίξει και να επικρατήσει σε παιχνίδι “τρελού” ρυθμού η Φράιμπουργκ που δεν πείθει αμυντικά εσχάτως.

Δεύτερη επιλογή το Over 2.5 (1.77) στο ΑταλάνταΟυντινέζε. Οι “μπεργκαμάσκι” ήταν κάκιστοι δημιουργικά στην εκτός έδρας ήττα από τη Μίλαν (2-0) και οφείλουν να δώσουν απαντήσεις για να μην χάσουν επαφή με την 4αδα της Serie A. Μοιάζει απίθανο να κάνει δεύτερη σερί άσχημη επιθετική εμφάνιση, ειδικά απέναντι σε μία Ουντινέζε που μοιάζει να παίζει για τη χαρά του αθλήματος στα τελευταία παιχνίδια. Σύμμαχος στο ποντάρισμά μας και η παράδοση, 12 γκολ είχαν τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια μέσα στο 2022!

Τρίτη και τελευταία επιλογή το Μπάγερν -1 (1.71) στην Στουτγκάρδη. Άμεση η αντίδραση των Βαυαρών στην ήττα από τον κακό της δαίμονα στο Μπορούσια Παρκ, ήταν απόλυτο αφεντικό στο 3-0 της Κυριακής επί της Ουνιόν. Ναι μεν ακολουθεί το ματς με την Παρί, ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει η συγκέντρωση από τις εγχώριες υποχρεώσεις από την στιγμή που βρέθηκε στο -3 από την κορυφή μετά τη χθεσινή νίκη της Ντόρτμουντ. Ιδιαιτέρως φιλόξενη για την Μπάγερν η Στουτγκάρδη, μετρά 12 σερί νίκες εκεί με 36 γκολ ενεργητικό!

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:30 | Μάιντς – Χόφενχαϊμ  ➡ 1 (απόδοση 1.94)

17:30 | Εστορίλ – Βιζέλα  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.90)

18:00 | Καϊσέρισπορ – Φενέρμπαχτσε  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.05)

20:00 | Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος  ➡ Over 2 (απόδοση 1.91)

21:00 | Γκόρνικ Ζάμπρζε – Λέγκια  ➡ 2 (απόδοση 2.36)

22:30 | Τσάβες – Πόρτο  ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 1.93)

Παρολί

16:30 | Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.75)

19:00 | Αταλάντα – Ουντινέζε  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.77)

19:30 | Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου  ➡ Μπάγερν -1 (απόδοση 1.71)

Χινάρι

16:00 | Μόντσα – Έμπολι  ➡ Χ (απόδοση 3.35)

“Μπόμπα”

19:30 | Μαγιόρκα – Έλτσε  ➡ 2 (απόδοση 6.30)

Σκόρερ

17:00 | Άρσεναλ – Μπόρνμουθ  ➡ Σάκα anytime σκόρερ (απόδοση 2.48)


Καθημερινά στο Bethome.gr βρίσκεις τα πιο hot προγνωστικά:

Δυνατό Σημείο
📊 Τα Over της ημέρας
🥅 Προτάσεις Goal Goal
✍️ Το παρολί της ημέρας
Στοίχημα Ισοπαλίες
💣 Μπόμπες Στοίχημα Εκπλήξεις
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις