arsenal-everton

Άσχημα έκλεισε ο άσχημος στοιχηματικά Φλεβάρης για την στήλη μας, όσα κέρδη είχαμε τον πρώτο μήνα του έτους τα δώσαμε πίσω. Χθες η Γιουβέντους επιβεβαίωσε το φορμάρισμά της και την παράδοση στα ντέρμπι με την Τορίνο, αλλά εμείς δεν πληρωθήκαμε, αφού συνδυάσαμε τον άσο με under 4.5 και στο Allianz έγινε ματς -“ροντέο”! Νωρίτερα, χάθηκε εύκολα το παρολί με την Ρόμα να καταφέρνει να γίνεται το πρώτο θύμα της μέχρι πρότινος ουραγού Κρεμονέζε!

Με -259 μονάδες απολογισμό έκλεισε ο Φλεβάρης, -33 λέει το συνολικό ταμείο του έτους. Οι ανοιξιάτικοι μήνες είναι παραδοσιακά οι πιο επικερδείς στοιχηματικά, με τις δυναμικές και τις στοχεύσεις των ομάδων να έχουν γίνει πιο ξεκάθαρες. Κάνουμε ποδαρικό λοιπόν στο Μάρτη με προγνωστικά στοιχήματος από Πρέμιερ Λιγκ και Κύπελλο Ελλάδος.

Update: αναβλήθηκαν τα ελληνικά παιχνίδια λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη

Λαμία – ΠΑΟΚ

Ξεκινάμε χρονικά τις σημερινές επιλογές, από το ΔΑΚ Λαμίας, όπου διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου μεταξύ της ουραγού της Super League 1 και του τετράκις κατόχου του τίτλου από το 2017 και μετά! Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων, φάνηκε αυτό και στο 0-3 του πρωταθλήματος στις 7 Ιανουαρίου. Στη Λαμία γνωρίζουν ότι η πρόκριση στον τελικό μοιάζει με μικρό θαύμα στην κατάσταση που είναι οι δύο ομάδες γι’ αυτό και έμειναν εκτός αποστολής αρκετοί παίκτες για να προφυλαχθούν ενόψει πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι αναποτελεσματικός το Σάββατο στους Ζωσιμάδες, ξόδεψε ξανά σημαντικές ευκαιρίες, κόλλησε ξανά στην ισοπαλία με ποιοτικά υποδεέστερη ομάδα παρότι ήταν πολύ καλύτερος. Έφτασε ωστόσο τα 18 παιχνίδια αήττητος (18-6-0) με πολλές πειστικές εμφανίσεις μετά την ήττα στην Opap Arena. Θα γίνει μερικό rotation από τον Λουτσέσκου στα χαφ και την άμυνα, ενώ στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσει ο 17χρονος Τζίμας που έλαμψε στο σύντομο ντεμπούτο του στα Γιάννενα.

Αποφασισμένοι να “καθαρίσουν” την πρόκριση στον τελικό από σήμερα οι φιλοξενούμενοι, αναμένεται να επιβάλλουν τον ρυθμό τους απέναντι σε μία Λαμία με σχεδόν εναλλακτική ενδεκάδα. Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας και συνοχής, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει και τρομερή παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια, δεν έχει χάσει ποτέ (13-1-0) από τη Λαμία. Επιλογή το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.83.

Άρσεναλ – Έβερτον

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την Πρέμιερ Λιγκ στο “Emirates”, έναν μήνα μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Λίβερπουλ, όπου η Άρσεναλ γνώρισε τη 2η ήττα της στο πρωτάθλημα. Στο ντεμπούτο του Ντάις στον πάγκο της Έβερτον τότε, με τα “ζαχαρωτά” να πηγαίνουν το παιχνίδι στη δύναμη. Εκνεύρισαν τους ποιοτικότερους “κανονιέρηδες”, τους έβγαλαν εκτός ρυθμού με τα μεγάλα και αθλητικά κορμιά τους.

Η Άρσεναλ συνήλθε μετά τη μικρή “κοιλιά” που έκανε, έβγαλε δύο κολλητά διπλά σε Μπέρμιγχαμ και Λέστερ και σήμερα έχει την ευκαιρία να σφραγίσει διαφορά 5 βαθμών από την Σίτι. Θα είναι σαφώς πιο υποψιασμένη, με καλύτερο scouting απέναντι στη νέα έκδοση της Έβερτον, γνωρίζοντας ότι πρέπει να βάλει περισσότερη ένταση στο παιχνίδι της για να πάρει εκδίκηση. Εμπιστευόμαστε την ομάδα του Αρτέτα ότι θα προσαρμοστεί και θα κάνει το χρέος της και προβλέπουμε αναμέτρηση με αρκετά νεύρα και δυνατά μαρκαρίσματα, αφού είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από το ματς υψηλής έντασης στο “Γκούντισον Παρκ”. Επιλογή μας το συνδυαστικό 1 & Over 2.5 κάρτες συνολικά στο παιχνίδι, σε απόδοση 1.85.

Επιπλέον, θα κάνουμε και ποντάρισμα ρίσκου στο παιχνίδι με combo ειδικών επιλογών. Θα συνδυάσουμε το Over 1.5 σουτ εντός εστίας από τον Σάκα, ο οποίος είναι ο ηγέτης της Άρσεναλ και απέναντι σε διπλή ζώνη άμυνας από την Έβερτον θα πάρει πρωτοβουλίες, συγκλίνοντας από τα δεξία με το εξαιρετικό του αριστερό, με το να δεχθεί κάρτα ο Ντουκουρέ της Έβερτον. Δυναμικός χαφ ο 30χρονος από το Μάλι, πηγαίνει με ένταση στα μαρκαρίσματά του, θα χρειαστεί να κάνει φαουλ σκοπιμότητας στο σημερινό ματς, ενώ έχει “κιτρινιστεί” στις 5/6 τελευταίες συμμετοχές του! To συγκεκριμένο bet builder πληρώνει σε απόδοση 9.00.

Ολυμπιακος – ΑΕΚ

Κλείνουμε τις σημερινές επιλογές μας με το δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου η συνθήκη που έχει διαμορφωθεί μετά το 3-0 της AEK στη Opap Arena επιτάσσει ρίσκο από τον Ολυμπιακό και μάλιστα από νωρίς. Οι “ερυθρόλευκοι” προέρχονται από την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση στο δίχως τέρματα ντέρμπι αιωνίων και παρότι δεν πήραν τη νίκη που άξιζαν βάσει ευκαιρίών, θα μπουν με αυτοπεποίθηση στο σημερινό παιχνίδι χάρη στην εικόνα που είχαν το Σάββατο και χάρη στην παράδοση που έχουν χτίσει τα τελευταία χρόνια απέναντι στην ΑΕΚ. Φουλ επίθεση από το Μίτσελ, επιθετική προσέγγιση θα έχει και η ΑΕΚ που δεν γνωρίζει να παίζει διαφορετικά με τον Αλμέιδα, οπότε είναι πολύ πιθανό να δουμε ντέρμπι με ρυθμό και γκολ. Οι υψηλές αποδόσεις των στοιχηματικών μας επιτρέπουν να πάμε πιο safe ποντάροντας στο Over 2 σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 | Άρσεναλ – Έβερτον  ➡ 1 & Over 2.5 κάρτες (απόδοση 1.85)

“Μπόμπα”

21:45 | Άρσεναλ – Έβερτον  ➡ Ντουκουρέ Κάρτα & Σακά Over 1.5 σουτ εντός εστίας (απόδοση 9.00)