lester-arsenal

Κερδοφόρα για 4η διαδοχική μέρα η στήλη μας, με φόρα και ενισχυμένο ταμείο κατά +45.95 μονάδες μπαίνουμε στο “ζουμερό” σαββατοκύριακο. Το έβγαλε μόνη της το Over 3 η Μάιντζ με 4ο γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα(!), ενώ στο Λέγκια – Βίτζεβ (2-2) συνέβαλαν αμφότερες για το Over 2.5. Δεν κάναμε το 3/3 καθώς χάθηκε το Goal/Goal στο ΦαμαλικάοΠορτιμονένσε (1-0), αν και οι φιλοξενούμενοι δικαιούνταν ένα τέρμα με βάση τα xGoals τους (1.14).

Πολύ πλούσιο το σημερινό κουπόνι, τα ματσαρίσματα έκαναν δύσκολη την τελική διαλογή, καταφέραμε να περιορίσουμε τις επιλογές μας στα παρακάτω 12 προγνωστικά στοιχήματος.

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Λέστερ – Άρσεναλ

Η Άρσεναλ έβγαλε αντίδραση (και μας πλήρωσε) στο Μπέρμιγχαμ το περασμένο Σάββατο. Αντέδρασε δραματικά, αλλά και με στόφα επίδοξης πρωταθλήτριας, αφού είχε την υπομονή να μείνει πιστή στο αγωνιστικό πλάνο για να επιστρέψει ουσιαστικά τρεις φορές απέναντι στην Άστον Βίλα. Με ανεκτημένη αυτοπεποίθηση πλέον πηγαίνει στο King Power για να επιβάλλει εκ νέου τον ρυθμό της. Όπως έκανε στα περισσότερα φετινά ταξίδια για την Πρέμιερ Λιγκ, οπως έκανε και στα 4 τελευταία ματς απέναντι στην Λέστερ. Μία Λέστερ που ναι μεν ήταν επικίνδυνη στο Ολντ Τράφορντ, αλλά έχασε δικαιότατα από τη Γιουνάιτεντ (3-0), επιβεβαιώνοντας την προβληματική της άμυνα (4.46xGoals). Ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα, στηρίζουμε την κούρσα τίτλου των “κανονιέρηδων”, μας πειθουν με το ποδόσφαιρο που παίζουν. Επιλογή το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.05.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ρεάλ έγραψε μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή της ιστορία με την επική ανατροπή στο Άνφιλντ, όπου ξεδιπλωσε τις ποιοτικές της αρετές. Αυτές που δεν βλέπουμε συχνά στη La Liga, με την ομάδα του Αντσελότι να βγάζει έναν κορεσμό μετά τους περσινούς θριάμβους. Το τοπικό ντέρμπι όμως πάντα δίνει έξτρα κίνητρο, κάτι που φαίνεται ότι χρειάζονται για να αποδώσουν στο υψηλό τους επίπεδο οι χορτασμένοι παίκτες της “βασίλισσας”. Είναι σταθερά πειστική στα μεγάλα παιχνίδια των τελευταίων σεζόν η Ρεάλ, παρότι είναι στο -8 από αυτήν την Μπαρσελόνα την κέρδισε. “Ζεστάθηκαν” οι Μπενζεμά και Βινίσιους, προβλέπουμε ότι θα αποτελέσουν πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα απ’ ότι μπορεί να λύσει η άμυνα της Ατλέτικο. Ποντάρουμε σε ένα ακόμα “λευκό” derby madrileño, όπως έγινε και στα τρία τελευταία του “Μπερναμπέου”. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 1.86.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Σταθερά παραγωγικός ο Ολυμπιακός, το θέμα δημιουργία δεν είναι θέμα στους “ερυθρόλευκους”, ακόμα και στη βαριά ήττα από την ΑΕΚ έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες. Με την ευκαιρία να μπει για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος αναμένεται να υπάρχει ορμή στο παιχνίδι των γηπεδούχων που θα μπορέσει να πληγώσει την γενικά σταθερή άμυνα του Παναθηναϊκού. Από την άλλη, οι “πράσινοι” θα βρουν ευκαιρίες να τρέξουν και πλέον έχουν στο “οπλοστάσιό” τους έναν ιδανικό παίκτη για να χτυπήσει στο transition. Έχει μπει άμεσα στο κλίμα της ομάδας ο Μαντσίνι και συμβάλλει σημαντικά στις απειλές που δημιουργεί η ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Προβλέπουμε συνθήκες σκοραρίσματος εκατέρωθεν και βρίσκουμε αξιόλογη επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 2.31.

Μαρίτιμο – Σάντα Κλάρα

Ντέρμπι αρχιπελάγους στη Liga Portugal, οι δύο νησιώτες συγκρούονται σε μία απόλυτη μάχη επιβίωσης. Προτελευταία η Μαρίτιμο από τη Μαδέιρα, στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής (που είναι πλέον ο ρεαλιστικός στόχος για αμφότερες) η Σάντα Κλάρα από τις Αζόρες. Από τέσσερις σερί ήττες προέρχεται η Μαρίτιμο, οι δύο τελευταίες με ανατροπή, η τελευταία στις καθυστερήσεις. Δίχως νίκη από το Νοέμβριο η Σάντα Κλάρα, τρέχει ρεκόρ 0-3-9 και έχει την χειρότερη εικόνα στην κατηγορία. Αμφότεροι προπονητές τόνισαν την σημασία του αγώνα και το ματς προβλέπεται “αίμα κι άμμος”! Δυνατές μονομαχίες, νεύρα και κάρτες. Στα 4/6 τελευταία της Μαρίτιμο υπήρξε αποβολή, ενώ στο τελευταίο της Σάντα Κλάρα υπήρξε διπλή αποβολή σε σύρραξη παικτών. Επιπλέον υπήρξε αποβολή και στο ντέρμπι του πρώτου γύρου. Πολλά τα συστατικά που οδηγούν σε ένα παιχνίδι με σκληρά ως αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και πολλούς “τσαμπουκάδες”. Γι αυτό ποντάρουμε στο Over 0.5 κόκκινες κάρτες, σε απόδοση 2.85. Και για έξτρα ρίσκο/αξία θα ποντάρουμε και ως “μπόμπα” στο Over 1.5 κόκκινες κάρτες σε απόδοση 10.00!

🎁 Σούπερ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού &
απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε υπεύθυνα

Λέτσε – Σασουόλο

Από δυνατά αποτελέσματα προέρχεται η Λέτσε, μετά το 1-1 με την Ρόμα (το μοναδικό εντός έδρας under από το Νοέμβριο), έβγαλε απρόσμενο διπλό στο Μπέργκαμο (και μας κουβάδιασε). Καλά δομημένη ομάδα που παίζει επιθετικά στο γήπεδό της ακόμα και με τους “μεγάλους”, δεν πρόκειται να κινδυνέψει με το +10 από την επικίνδυνη ζώνη και κυρίως βάσει εικόνας. Και η Σασουόλο είναι καλά τον τελευταίο μήνα, οκ την προηγούμενη Παρασκευή έπεσε πάνω στο “τρένο” της Νάπολι για να χάσει μετά από τέσσερα παιχνίδια (2-2-0). Γεμάτα γκολ τα 4/5 τελευταία ταξίδια της. Θα βασιστούμε στο καλό αγωνιστικό πρόσωπό τους και την τάση για μεγάλα σκορ στα αντίστοιχα εντός/εκτός έδρας παιχνίδια τους. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 2.14.

Βάρτα Πόζναν – Κορόνα Κίελτσε

Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι που δεν βολεύουν τη Βάρτα, όταν καλείται να κάνει παιχνίδι απέναντι σε ομάδες στα μέτρα της. Γι αυτό άλλωστε έχει μόλις μία νίκη στο γήπεδό της (1-5-4) και το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ (6-1-3) στην Ekstraklasa. Η Κορόνα έχει επιστρέψει από τη διακοπή πολύ βελτιωμένη με το νέο κόουτς, πήρε 7 βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια της βγάζοντας ταχύτητα στο παιχνιδι της, ειδικότερα στις επιθετικές της μεταβάσεις. Δεν είναι μεγάλη η ποιοτική τους απόσταση, ούτε η συνθήκη βοηθά για τόσο μεγάλο φαβοριτισμό των γηπεδούχων. Υπάρχει ξεκάθαρα αξία στην Κορόνα, θα πάρουμε το ρίσκο ποντάροντας στο διπλό σε απόδοση 4.10.

Το παρολί

Τρεις χαμηλής απόδοσης επιλογές από Γερμανία, Αγγλία & Πορτογαλία τις κάνουμε μία τριάδα σε απόδοση 4.41.

Πρώτη επιλογή το 1Χ & Over 1.5 (1.62) στο Βέρντερ Βρέμης – Μπόχουμ. Η Βέρντερ προέρχεται από δύο σερί ήττες απέναντι σε ομάδες της πρώτης 6αδας, αλλά προηγήθηκαν καλές εμφανίσεις και νίκες με Βόλφσμπουργκ (2-0) και Στουτγκάρδη (0-2). Κατάλληλος αντίπαλος για να κάνει μία ακόμη νίκη και να χτίσει διψήφια διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη η Μπόχουμ. Η μακράν χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας με ρεκόρ 1-0-10 και συντελεστή τερμάτων 7-32 στα ταξίδια της για την Bundesliga!

Δεύτερη επιλογή το 2 & Under 4.5 (1.70) στο Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι. Δεν χρειάζεται ανάλυση η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, αν Σίτι είναι σοβαρή θα περάσει νικηφόρα από το Vitality. Ευκαιρία το ματσάρισμα για να ανακτήσει μομέντουμ μετά τις δύο κολλητές ισοπαλίες σε Νότιγχαμ και Λειψία, απέναντι σε μία ομάδα που δεν αναμένεται να της βάλει ιδιαίτερα προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Πιθανή η επικράτηση των “σίτιζενς” σε ελεγχόμενο τέμπο και σχετικά χαμηλό σκορ.

Τρίτη και τελευταία επιλογή το 2 & Over 1.5 (1.60) στο ΒιζέλαΜπενφίκαΜαχητική ομάδα η Βιζέλα, ικανή στις αντεπιθέσεις, μπορεί να απειλήσει, αλλά έχει ταβάνι απέναντι στην πρωτοπόρο. Με τους Ράμος, Ράφα Σίλβα να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς, με τον Τσικίνιο να καλύπτει ικανοποιητικά την πώληση του Φερνάντες, η Μπενφίκα συνεχίζει να δουλεύει ρολόι και μοιάζει δύσκολο να “κολλήσει” σήμερα. Δύσκολο να μείνει και στο ένα γκολ. 

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 | Λέστερ – Άρσεναλ  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 2.05)

19:30 | Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης  ➡ 1 (απόδοση 1.86)

20:00 | Μαρίτιμο – Σάντα Κλάρα  ➡ Over 0.5 κόκκινες κάρτες (απόδοση 2.85)

20:30 | Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.31)

21:45 | Λέτσε – Σασουόλο  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.14)

Παρολί

16:30 | Βέρντερ Βρέμης – Μπόχουμ  ➡ 1Χ & Over 1.5 (απόδοση 1.62)

17:00 | Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι  ➡ 2 & Under 4.5 (απόδοση 1.70)

22:30 | Βιζέλα – Μπενφίκα  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 1.60)

Χινάρι

17:30 | Αρούκα – Κάζα Πία  ➡ Χ (απόδοση 3.20)

“Μπόμπες”

18:30 | Βάρτα Πόζναν – Κορόνα Κίελτσε  ➡ 2 (απόδοση 4.10)

20:00 | Μαρίτιμο – Σάντα Κλάρα  ➡ Over 1.5 κόκκινες κάρτες (απόδοση 10.00)

Σκόρερ

21:45 | Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ  ➡ Νούνιες anytime σκόρερ (απόδοση 2.87)

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


Τι βρίσκεις κάθε μέρα στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικά στοιχήματος:

Δυνατό Σημείο Στοίχημα
📊 Over Under Προγνωστικά
🥅 Goal Goal Προγνωστικά
✍️ Παρολί Στοίχημα
Χινάρια Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τέννις