αντυπασ προγνωστικα στοιχηματοσ 230323

Καλημέρα φίλοι μου. Δεν μετανιώνω για τις δύο χθεσινές επιλογές στα προνωστικά στοιχήματος έστω και αν τέλει δεν πέρασαν. Στο Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι, θέλαμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, όπως και έγινε, αλλά τρίτο γκολ δεν μπήκε ποτέ. Έτσι δεν πιάσαμε και το over 2,5.

Για το Ίντερ – Πόρτο σας έγραψα ότι οι φιλοξενούμενοι δεν είναι «κουτσό άλογο». Το ματς μέχρι την αποβολή ήταν ανοιχτό. Θα μπορούσε να είχε προηγηθεί η Ίντερ, θα μπορούσε να είχε κάνει το ίδιο και η Πόρτο, με την εκπληκτική τριπλή ευκαιρία στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Εν τέλει κέρδισαν οι γηπεδούχοι και η Πόρτο δεν είχε τις δυνάμεις – με παίκτη λιγότερο – να ισοφαρίσει και να περάσει το Χ2 & over 1,5.

Το σημερινό πρόγραμμα είναι πλούσιο, αφού υπάρχουν αρκετά ματς, τόσο για το Γιουρόπα, όσο και για το Κόνφερανς Λιγκ.  Η στήλη θα ασχοληθεί με τέσσερα ματς και επειδή μιλάμε για επαναληπτικούς, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει…

Ναντ – Γιουβέντους προγνωστικά

Κακά τα ψέματα μετά την αφαίρεση βαθμών, στην Γιουβέντους δεν έχουν απομείνει και αρκετοί στόχοι. Θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ και πρέπει να αποκλείσει την Ναντ.

Στο πρώτο ματς τα… θαλάσσωσε, αφού οι Γάλλοι κατάφεραν στο τέλος να ισοφαρίσουν σε 1-1 και να έχουν και αυτοί βάσιμες ελπίδες πρόκρισης.

Θεωρώ ότι η Γιουβέντους είναι ανώτερη και μπορεί να πάρει την πρόκριση, μέσα στην έδρα της Ναντ. Την απόδοση στο «διπλό» θα την ήθελα λίγο καλύτερη από το 1,78, αλλά όπως λέω πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά…

🎁 Σούπερ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού &
απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε υπεύθυνα

Μίντιλαντ – Σπόρτινγκ προγνωστικά

Όπως και η Γιουβέντους, έτσι και η Σπόρτινγκ τα έκανε μαντάρα στο πρώτο παιχνίδι και έμεινε στο 1-1 με την Μίντιλαντ. Για να προκριθεί στην επόμενη φάση, πρέπει να περάσει νικηφόρα από τη Δανία. Αποστολή που σίγουρα δεν είναι εύκολη, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτη. Οι πορτογάλοι διαθέτουν παίκτες με εξαιρετική ποιότητα και μπορούν να κερδίσουν. Ωστόσο, αμυντικά έχουν θέματα και για αυτό δεν θα πάρω το «διπλό», αλλά το Χ2 & over 1,5 σε απόδοση 1,65.

Ρόμα – Σάλτσμπουργκ προγνωστικά

Στο πρώτο παιχνίδι η Σάλτσμπουργκ κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ στο 88’ και μαζί και το προβάδισμα για την πρόκριση. Πριν το γκολ βέβαια, οι Ιταλοί στάθηκαν άτυχοι, αφού είχαν δύο δοκάρια.

Είναι δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι θα κάνουν τα πάντα για να ανατρέψουν το 1-0 και να προκριθούν στην επόμενη φάση. Θα τους στηρίξω και θα ποντάρω στη νίκη τους, σε απόδοση 1,70. Είναι ανώτεροι από τους φιλοξενούμενους και πρέπει να το αποδείξουν σήμερα το βράδυ.

Βασιλεία – Τραμπζονσπόρ προγνωστικά

Εκτιμώ ότι η Βασιλεία δεν μπορεί να ανατρέψει την ήττα του πρώτου αγώνα. Οι Τούρκοι με το 1-0 έχουν βάλει τις βάσεις για πρόκριση και πήγαν στην Ελβετία για να την σφραγίσουν.

Η Τραμπζονσπόρ είναι ομάδα που βρίσκει εύκολα δίχτυα σε εκτός έδρας ματς και το ίδιο είναι πιθανό να συμβεί και σήμερα. Άλλωστε, οι γηπεδούχοι κάποια στιγμή θα ανοιχτούν για να πιέσουν και θα αφήσουν χώρους στους φιλοξενούμενους. Θα αγοράσω το Χ2 & over 1,5 σε απόδοση 2,18, εξαιρετική κατά τη γνώμη μου.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις εταιριες στοιχηματων στην ελλάδα ΠΡΙΝ την εγγραφή:

◾️ Stoiximan live
◾️ Bwin gr
◾️ Betsson live
◾️ Netbet live
◾️ Bet365 live
◾️ Fonbet live
◾️ Betshop live
◾️ Interwetten live
◾️ Winmasters live
◾️ Pamestoixima.gr live
◾️ Sportingbet live
◾️ Vistabet live