mainz-gipedo

Εξαιρετικά έκλεισε το ευρωπαϊκό τριήμερο, μαζί με Γιουνάιτεντ, Σπόρτινγκ και Φιορεντίνα πανηγυρίσαμε κι εμείς την πρόκριση των τριών χθεσινών επιλογών μας. Στο 1Χ & Under 3.5 μας πλήρωσαν οι Άγγλοι, το έβγαλαν μόνοι τους το Over 2.5 οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί πρόσφεραν θέαμα για το G/G & Over 2.5. Ο απολογισμός της Πέμπτης έγραψε +89.5 μοναδες κι επιστρέφουμε σε ρυθμούς εγχώριων διοργανώσεων για τις επόμενες 12 ημέρες.

Στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος ψάχνουμε αρκετά γκολ σε Γερμανία, Πορτογαλία και Πολωνία.

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Μάιντζ – Γκλάντμπαχ

H Μάιντζ έβγαλε σπουδαίο διπλό στo Λεβερκούζεν (2-3) την Κυριακή, παίρνοντας προβάδισμα τρεις φορές, ενώ στο 0-0 ο κίπερ της έβγαλε πέναλτι. 2η σερί νίκη για την ομάδα του Σβένσον, 3η στα 4 τελευταία της Bundesliga, ενδιάμεσα έχασε από τις πρωτοπόρους Μπάγερν και Ουνιόν Βερολίνου. Και τα 6 τελευταία παιχνίδια της πήγαν στο over 2.5, ενώ και το πρώτο του νέου έτους στην Στουτγκάρδη (1-1) ήταν για over. Τα 4 εξ αυτών ξέφυγαν τουλάχιστον στο over 3.5.

Από το ναδίρ στο ζενίθ η Γκλάντμπαχ, 6 μέρες μετά την οικτρή εμφάνιση στο Βερολίνο και το βαρύ 4-1 από την παραπαίουσα Χέρτα, επιβεβαίωσε την παράδοση και κατατρόπωσε την Μπάγερν (3-2) στο Μπορούσια Παρκ. Στο Over 4.5 πήγαν τα 4/6 παιχνίδια του νέου έτους, ενώ επιβεβαιώθηκε τουλάχιστον το Over 2.5 στα 7/8 τελευταία ταξίδια της!

Με φόρα από τις πρόσφατες σπουδαίες νίκες τους οι δύο ομάδες, σε βαθμολογική θέση που επιτάσσει τη νίκη απόψε για να πλησιάσουν την 6αδα. Mε τάση σε μεγάλα σκορ αμφότερες, το ποντάρισμα στα γκολ είναι η προφανής επιλογή. Βατό το απλό over, πάμε για την έξτρα αξία στο Over 3 σε απόδοση 2.18.

Φαμαλικάο – Πορτιμονένσε

H Φαμαλικάο έβγαλε κομβικότατο διπλό για την σεζόν της την Κυριακή (και μας πλήρωσε την “μπόμπα”), εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες της Σάντα Κλάρα και πλέον απέκτησε διαφορά 9 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Το 1-3 στις Αζόρες σήμανε το 3ο G/G στα 4 τελευταία παιχνίδια της, με εξαίρεση το 0-1 από την Ζιλ Βισέντε, απέναντι στην οποία είχε τρία δοκάρια!

Η Πορτιμονένσε πηγαίνει ασθμαίνοντας μετά τη διακοπή, αλλά κατάφερε με τα “ψέμματα” να κάνει δύο εντός έδρας νίκες με γκολ στις καθυστερήσεις, απέναντι στους ουραγούς του πρωταθλήματος για να βρεθεί στο +11 από την τελευταία τριάδα. Αναμένεται βελτίωση όμως από το σύνολο του κόουτς Σέρτζιο, ο οποίος έχει πλέον πολύ περισσότερες λύσεις μετά τις 11 μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Απαλλαγμένες, τουλάχιστον προσωρινά, από το βαθμολογικό άγχος οι δύο ομάδες μετά τις κομβικές νίκες της προηγούμενης αγωνιστικής, μπορούν πλέον να παίξουν πιο ελεύθερα. Βασιζόμενοι κυρίως στα στοιχεία των γηπεδούχων, που είναι δημιουργικοί επιθετικά και ευάλωτοι ανασταλτικά, θα ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.02.

🎁 Σούπερ Προσφορά* καλωσορίσματος! ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Λέγκια – Βίτζεβ Λοτζ

Ντέρμπι από τα παλιά στην Βαρσοβία, με ανανεωμένη αίγλη και μεγάλη βαθμολογική σημασία εκατέρωθεν, αφού η Βίτζεβ στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία της Πολωνίας μετά από 9 χρόνια είναι πραγματική διεκδικήτρια ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η Λέγκια είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αήττητη στα 10 τελευταία παιχνίδια της (6-4-0), τρέχει για να καλύψει το -7 από την κορυφή της λίγκας. Ιδιαιτέρως παραγωγική στο γήπεδό της, αλλά και με κενά στις αμυντικές της μεταβάσεις, δεν είναι τυχαίο ότι δέχθηκε γκολ και στα τέσσερα τελευταία εντός.

Η Βίτζεβ πήρε “χρωστούμενα” του ποδοσφαίρου με “buzzer-beater” γκολ για το 1-0 της προηγούμενης Παρασκευής επί της Σλασκ, αφού είχαν προηγηθεί τρεις άδικες για την ίδια ισοπαλίες στο ξεκίνημα του 2ου γύρου. Είναι ομάδα με υψηλές εντάσεις και διαρκώς αυξανόμενη αυτοπεποίθηση. Δεν πρόκειται να κλειστεί στο καβούκι της σήμερα στην πρωτεύουσα, δεν το συνηθίζει. Παίζει γρήγορα στους χώρους και μπορεί να συμβάλλει σε ένα πλούσιο παιχνίδι. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 | Μάιντζ – Γκλάντμπαχ  ➡ Over 3 (απόδοση 2.18)

21:30 | Λέγκια – Βίτζεβ Λοτζ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.95)

22:15 | Φαμαλικάο – Πορτιμονένσε  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.02)

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


Τι βρίσκεις κάθε μέρα στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικά στοιχήματος:

Δυνατό Σημείο Στοίχημα
📊 Over Under Προγνωστικά
🥅 Goal Goal Προγνωστικά
✍️ Παρολί Στοίχημα
Χινάρια Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τέννις