αβραμιδης προγνωστικα 2102

Αφεντικό της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ από το πρώτο σφύριγμα έγινε η Τότεναμ την Κυριακή, απολύτως φυσιολογικό, ίσως και φτωχό για την εικόνα της, το τελικό 2-0! Το αποτέλεσμα δικαίωσε απολύτως την επιλογή μας, θυμίζω στον “άσο” που κινήθηκε πολύ κοντά στο διπλασιασμό είχαμε καταλήξει στα προγνωστικά ποδοσφαίρου! Νωρίτερα, στο “Ολντ Τράφορντ”, η Γιουνάιτεντ έκανε, και με το παραπάνω, το καθήκον της πετυχαίνοντας τρία γκολ κόντρα στη Λέστερ, ήταν οι “αλεπούδες” που δεν ανταποκρίθηκαν! GG και over 2.5 είχαμε επιλέξει στα προγνωστικα στοιχηματος, αν και η ομάδα του Ρότζερς είχε τις ευκαιρίες της και με βάση τα  Xgoals, στο 1.42 η τιμή της, και όχι μόνο, θα έπρεπε να είχε βρει δίχτυα έμεινε στο μηδέν, κάπως έτσι έμεινε και η στήλη μακριά από το 2/2!

➡️ Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Promo Code ➡️ COMBO

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά

Μια ακόμη βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ μας περιμένει απόψε, κάνουμε την αρχή από το “Άνφιλντ”, στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς η Λίβερπουλ περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης, στις 22:00 η σέντρα στην επανάληψη του περσινού τελικού της διοργάνωσης! Από πολύ σημαντική, και…ανεβαστική, εκτός έδρας νίκη οι “κόκκινοι”, 2-0 τη Νιούκαστλ, από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, και σκόρερ, ο Νούνιες, ο Ουρουγουανός τραυματίστηκε και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, Φιρμίνο και Ζότα υποψήφιοι να τον αντικαταστήσουν! Σταθερά εκτός οι Κονατέ, Τιάγκο και Λουίς Ντίας, ακόμη και σε αυτήν την επιεικώς μέτρια σεζόν της η ομάδα του Κλοπ σκοράρει με συνέπεια στο “κάστρο” της, από δύο γκολ σε κάθε ένα από τα παιχνίδια του ομίλου στη διοργάνωση, μόνο στη λευκή ισοπαλία με την Τσέλσι δε βρήκε στόχο στο πρωτάθλημα!

Από δική της εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Οσασούνα έρχεται στο ματς η Ρεάλ, ένα κάποιο ψυχολογικό αβαντάζ ο τελικός του Παρισιού, με την Μπαρσελόνα στο +8 στην Πριμέρα το Τσαμπιονς Λιγκ μοιάζει ίσως και το μοναδικό πεδίο διάκρισης για τη “Βασίλισσα”! Στα πολύ ευχάριστα για τον Αντσελότι η επιστροφή του Μπενζεμά, αντιθέτως δεν είναι διαθέσιμοι οι Μεντί, Κρόος και Τσουαμενί! Ομάδα που κάθε άλλο παρά “κλειδώνει” τον αντίπαλο, ιδίως όταν είναι υψηλού επιπέδου, η φετινή έκδοση των “μερένγκες”, δέχθηκαν τρία γκολ στην έδρα της Λειψίας, από δύο σε διαδοχικά ματς στο “Μαδριγάλ” με τη Βιγιαρεάλ, τρία ακόμη και από τη Ράγιο στο “Βαγιέκας”! Παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και υψηλό σκορ περιμένω απόψε, GG και over 2.5 ή επιλογή μου, στο 1.98 η απόδοση!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Νάπολι Προγνωστικά

Στη Φρανκφούρτη το έτερο παιχνίδι της βραδιάς, η έως και διεκδικήτρια του τίτλου στη Μπουντεσλίγκα Άιντραχτ υποδέχεται τη σχεδόν βέβαια πρωταθλήτρια στη Σέριε Α Νάπολι! Πρακτικά πλήρης η ομάδα του Γκλάζνερ, από εύκολο 2-0 επί της Βέρντερ έρχεται στο ματς, ένα από τα σημαντικότερα στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας! Μετά από ένα σχετικά μουδιασμένο εντός έδρας ξεκίνημα στη σεζόν οι “αετοί” απογειώθηκαν, μόνο κόντρα στην Τότεναμ δε βρήκαν δίχτυα στα δέκα τελευταία στο γήπεδό τους, μόνο κόντρα στην Ντόρτμουντ, αδικούνται κατάφωρα από την ήττα με 2-1, σκόραραν μία φορά!

Απέναντί τους απόψε έχουν βέβαια μία από τις πιο φορμαρισμένες , αν όχι την πιο φορμαρισμένη, ομάδες στην Ευρώπη, με σπασμένα τα φρένα οι “παρτενοπέι” εντός και εκτός συνόρων! Μοναδική απουσία για τον Σπαλέτι αυτή του Ρασπαντόρι, 2-0 τη Σασουόλο στο τελευταίο πρωταθλήματος η ομάδα του, παράπονα από την ανασταλτική λειτουργία είχε ο Ιταλός τεχνικός! Και σε αυτή την περίπτωση ποντάρουμε στη φόρμα αλλά και την αποτελεσματικότητα των δύο ομάδων, πολύ επιθετική νοοτροπία αμφότερες στο παιχνίδι τους! GG και over 2.5 και πάλι η επιλογή μας, στο 2.15 η απόδοση!

Προγνωστικά Στοιχήματος

🎁 Σούπερ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού &
απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε υπεύθυνα


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις εταιριες στοιχηματων στην ελλάδα ΠΡΙΝ την εγγραφή:

◾️ Stoiximan live
◾️ Bwin gr
◾️ Betsson live
◾️ Netbet live
◾️ Bet365 live
◾️ Fonbet live
◾️ Betshop live
◾️ Interwetten live
◾️ Winmasters live
◾️ Pamestoixima.gr live
◾️ Sportingbet live
◾️ Vistabet live