αντυπας-προγνωστικα-1602

Το είδαμε και αυτό φίλοι μου. Να λήγει τα Ντόρτμουντ – Τσέλσι 1-0, με τους φιλοξενούμενους να έχουν χάσει τα… άχαστα. Ακόμα και στην τελευταία φάση του ματς, άγγιξαν το γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας είχε διαφορετική γνώμη. Και όλα αυτά για να χαλάσει το παρολί μας, για ένα γκολ, αφού στο συγκεκριμένο ματς είχα επιλέξει το 1Χ & over 1,5…

Τα άλλα δύο πονταρίσματα πέρασαν ξεκούραστα. Η Μπενφίκα κέρδισε με 2-0 την Μπριζ, ενώ το goal/goal στο Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι έγινε από το ημίχρονο…

Σήμερα το κουπόνι είναι πλούσιο, μιας και μπαίνουν ξανά στη ζωή μας το Γιουρόπα και το Κόνφερανς Λιγκ. Και σε αυτές τις διοργανώσεις τα παιχνίδια είναι περισσότερα. Η στήλη έχει επιλέξει τρία ματς για προγνωστικα στοιχημα από αυτές τις διοργανώσεις και ελπίζει να μην δει πάλι τις ευκαιρίες να περνούν ανεκμετάλλευτες. Πάμε να τα δούμε…

🎁 Σούπερ Προσφορά* καλωσορίσματος! ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Άγιαξ – Ουνιόν Προγνωστικά

Από τα πλέον αμφίρροπα ζευγάρια του Γιουρόπα Λιγκ. Και οι δύο ομάδες είναι ικανές για την πρόκριση και δε νομίζω ότι κάποια έχει έστω και μικρό προβάδισμα. Ο Άγιαξ διεκδικεί το πρωτάθλημα Ολλανδίας, αλλά το ίδιο συμβαίνει στο πρωτάθλημα Γερμανίας, με την εντυπωσιακή φέτος Ουνιόν.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα, στα έξι παιχνίδια που έχουν δώσει μετά την διακοπή μετρούν μόνο νίκες, παρά τον γεγονός ότι στα πέντε δέχθηκαν γκολ!

Εκτιμώ, ότι το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο και αυτή θα είναι η επιλογή μου, σε απόδοση 1,85.

Καραμπάχ – Γάνδη Προγνωστικά

Και σε αυτό το παιχνίδι η επιλογή μου θα είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η απόδοση είναι λίγο μικρότερη (1,80) σε σχέση με την αναμέτρηση του Άγιαξ με την Ουνιόν, αλλά και πάλι είναι καλή.

Η Καραμπάχ στα τέσσερα παιχνίδια μετά την χειμερινή διακοπή, μετρά δύο νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες, αλλά αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι σε όλα εμφανίστηκε το goal/goal.

Η Γάνδη από την πλευρά της, προέρχεται από τρία σερί goal/goal και ευελπιστώ το σερί των δύο ομάδων να συνεχιστεί και στο μεταξύ τους παιχνίδι. Πρέπει να σημειωθεί τέλος, ότι στα τρία αυτά παιχνίδια της βελγικής ομάδας, σημειώθηκαν… μόλις 16 γκολ…

Τραμπζονσπόρ – Βασιλεία Προγνωστικά

Είναι δεδομένο ότι το κλίμα στο ματς θα είναι βαρύ και ασήκωτο, λόγω του φονικού σεισμού που κατέστρεψε τις ζωές αμέτρητων ανθρώπων σε Τουρκία και Συρία. Άλλωστε, τα πρωταθλήματα στη γειτονική χώρα έχουν σταματήσει και το σημερινό ματς είναι το πρώτο μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν.

Η Τραμπζονσπόρ θα υποδεχθεί τη Βασιλεία και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στην έδρα της μάλιστα, όταν υπήρχε ποδοσφαιρική ζωή, παρουσιαζόταν ιδιαίτερα δυνατή και απέναντι σε μια ομάδα που ψάχνει να βρει τα πατήματά της και δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, κάλλιστα μπορεί να φτάσει στην επιτυχία.

Η Βασιλεία δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που έκανε πλάκα στο πρωτάθλημα Ελβετίας. Βρίσκεται στην 6η θέση και δύσκολα θα κάνει τη ζημιά στους Τούρκους. Τον «άσο» τον συναντάμε στο 1,82.

Προγνωστικά Στοιχήματος

🎁 Σούπερ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού &
απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε υπεύθυνα


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις εταιριες στοιχηματων στην ελλάδα ΠΡΙΝ την εγγραφή:

◾️ Stoiximan live
◾️ Bwin gr
◾️ Betsson live
◾️ Netbet live
◾️ Bet365 live
◾️ Fonbet live
◾️ Betshop live
◾️ Interwetten live
◾️ Winmasters live
◾️ Pamestoixima.gr live
◾️ Sportingbet live
◾️ Vistabet live