αντυπας-προγνωστικα-1502

Καλημέρα φίλοι μου. «Σεντόνι και Μπέρνλι» ήταν ο χθεσινός τίτλος της στήλης και εν τέλει, αυτό που  έγινε, ήταν να πάρουμε το σεντόνι και να σκεπαστούμε…

Η Τότεναμ δεν κατάφερε να βάλει ένα γκολ στη Μίλαν, οπότε το goal/goal δεν εμφανίστηκε ποτέ, ενώ στο Παρί – Μπάγερν, πόνταρα στο Χ2 & over 1,5 και το ματς έληξε 0-1, έστω και αν χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες στο τέλος.

Μετά από καιρό μας την έκανε και η Μπέρνλι, η οποία ισοφάρισε την Γουότφορντ στο 95’ και έτσι όπως εξελίχθηκε η χθεσινή μέρα, καλύτερα που μας την έκανε την συγκεκριμένη στιγμή…

Και το σημερινό μενού έχει Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει και ματσάρα για την Πρέμιερ Λιγκ. Με αυτά τα τρία ματς θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη στα προγνωστικα στοιχηματος.

🎁 Σούπερ Προσφορά* καλωσορίσματος! ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά

Είμαι βέβαιος, ότι αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου θα προτιμήσουν να δουν το τεράστιο, από βαθμολογικής πλευράς, ντέρμπι Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι, παρά τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα δεν θα κριθεί ο τίτλος, αλλά όποιος κερδίσει θα αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα, ειδικά αν πανηγυρίσουν οι «κανονιέρηδες».

Η Άρσεναλ βρίσκεται τρεις πόντους μπροστά και με ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Σίτι, οπότε αν πάρει το τρίποντο θα πραγματοποιήσει αποφασιστικής σημασίας βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι φιλοξενούμενοι φυσικά και αυτοί θα αγωνιστούν για το τρίποντο και εύκολα άκρη με σημείο δεν βγαίνει στο συγκεκριμένο ματς. Θα πάρω το goal/goal σε απόδοση 1,65. Θεωρώ πιθανό το να σκοράρουν οι δύο ομάδες και ας κερδίσει ο καλύτερος…

Μπριζ – Μπενφίκα Προγνωστικά

Η Μπριζ μετά την διακοπή του Μουντιάλ, έχει παρουσιάσει τραγικό πρόσωπο και έφτασε στο σημείο να βρίσκεται… μόλις 20 βαθμούς από την 1η θέση. Μάλιστα, ούτε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία την έχει βοηθήσει και σήμερα μπορεί να παίζει στην έδρα της, αλλά αντιμετωπίζει μια εξαιρετική ομάδα.

Η Μπενφίκα βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχει γεμάτο ρόστερ και σκοράρει με σχετική ευκολία. Το ίδιο περιμένει να κάνει και σήμερα στο πανέμορφο Μπριζ, μιας και η τοπική ομάδα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα πάρω το «διπλό» στο 1,82.

Ντόρτμουντ – Τσέλσι Προγνωστικά

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ποντάρω στο 1Χ & over 1,5 σε απόδοση 1,82. Μπορεί να πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά ομάδες με την φανέλα της Τσέλσι, τις φοβάμαι ακόμα και αν βρίσκονται σε τραγική κατάσταση.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν να επιδείξουν μία νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, αλλά σε αυτά έχουν και τέσσερις ισοπαλίες. Για αυτό λοιπόν, θα ποντάρω με κάλυψη.

Η Ντόρτμουντ διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα και μετά την χειμερινή διακοπή πηγαίνει τρένο. Έξι ματς έχει δώσει, ισάριθμες νίκες μετρά. Πρέπει να συμβούν πράματα και θάματα για να χάσει.

Προγνωστικά Στοιχήματος

🎁 Σούπερ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού &
απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε υπεύθυνα


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις εταιριες στοιχηματων στην ελλάδα ΠΡΙΝ την εγγραφή:

◾️ Stoiximan live
◾️ Bwin gr
◾️ Betsson live
◾️ Netbet live
◾️ Bet365 live
◾️ Fonbet live
◾️ Betshop live
◾️ Interwetten live
◾️ Winmasters live
◾️ Pamestoixima.gr live
◾️ Sportingbet live
◾️ Vistabet live