προγνωστικα στοιχηματοσ μπασκετ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και όλες τις φίλες του μπάσκετ! Και χρόνια πολλά στους… ερωτευμένους, ακόμη και σ’ αυτούς με το Στοίχημα! Οι Γερμανοί διάλεξαν σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, να έχουν εμβόλιμη αγωνιστική για το πρωτάθλημα, προφανώς για να μπορέσουν να «χωρέσουν» τους αγώνες σε σχέση με τις άλλες υποχρεώσεις των ομάδων τους και στην Ευρώπη.

Εμείς πήγαμε πολύ καλά και χθες καθώς ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Προμηθέα και οι δύο ομάδες σκόραραν αρκετά, έτσι ώστε να πάρουμε σχετικά εύκολα την επιλογή του άσου και του over που προτείναμε χθες.

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Μπάγερν Μονάχου – Αμβούργο Προγνωστικά

Θέλουμε να συνεχίσουμε σε καλούς ρυθμούς και σήμερα θα πάμε στοίχημα με τον αγώνα της Μπάγερν, η οποία υποδέχεται στην έδρα της το Αμβούργο, μία παραδοσιακά ιστορική αναμέτρηση για το γερμανικό πρωτάθλημα όμως παρόλα αυτά υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και ξεκάθαρα αουτσάιντερ.

Το φαβορί φυσικά είναι η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι η οποία είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και παίζει και παλεύει και στην Ευρωλίγκα. Αυτή τη στιγμή όμως έχει ένα κακό σερί καθώς προέρχεται από τέσσερις ήττες, τόσο στο γερμανικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Στην Ευρωλίγκα έχασε από την Μπαρτσελόνα με 72-70 και μετά ηττήθηκε από τη Βόννη στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα της κιόλας με 73-77.

Κατόπιν έχασε από την Παρτιζάν με 79-82 και επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας το Σάββατο της Τσέμνιτζ με 58-79 έχοντας άνετα το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα.

Απέναντι της είναι το Αμβούργο, μία από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, καθώς αν και ξεκίνησε καλά τη χρόνια, τα «χάλασε» μετά, έχοντας συνεχείς ήττες. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει μόλις δύο νίκες στα τελευταία 13 παιχνίδια – η τελευταία μάλιστα έγινε την προηγούμενη αγωνιστική επί της αδύναμης Μπάιροϊτ 80-74.

Έτσι όπως όλα δείχνουν, η ομάδα του Αμβούργου αναμένεται να προσφέρει μικρή αντίσταση στην Μπάγερν, αρκεί οι γηπεδούχοι να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι στα 40 λεπτά του αγώνα. Με αυτά τα δεδομένα θα πάμε στην επιλογή του άσου με το over 164,5 σε απόδοση 1,98 που προσφέρει η Stoiximan με την πεποίθηση ότι οι φιλοξενούμενοι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν θετικά και να κρατήσουν ψηλά το σκορ.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

🎁 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |


Στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα βρίσκεις καθημερινά:

Δυνατό Σημείο Στοίχημα
📊 Over Under Προγνωστικά
🥅 Goal Goal Προγνωστικά
✍️ Παρολί Στοίχημα
Χινάρια Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τέννις