sen-gkilouaz

Μία ακόμη φορά που μία κόκκινη κάρτα νωρίς μας καταστρέφει το σημείο, από το 17′ έμεινε με 10 παίκτες η Κάζα Πία και μας κουβάδιασε το 1 & Under 3.5 υποδεχόμενη τη Νασιονάλ Μαδέιρα (2-2). Νωρίτερα το σκοράρισμα του Τόμας πήγε Void, αφού αναβλήθηκε το ματς της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ και κλείσαμε την στήλη της Πέμπτης με -35 μονάδες απολογισμό.

Προθέρμανση για το πλούσιο σαββατοκύριακο που ακολουθεί το σημερινό κουπόνι, πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

✅ 100 Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* ▶️ GOLD-100

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Κλαμπ Μπριζ – Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ

H περσινή πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ έχει χάσει ολοκληρωτικά το δρόμο της για την υπεράσπιση του θρόνου της στο Βέλγιο, έχει βρεθεί στο -21 από την κορυφή και η αλλαγή προπονητή δεν βελτίωσε την εικόνα της. Με τον Πάρκερ στον πάγκο μετρά ρεκόρ 1-4-1, την περασμένη Κυριακή κράτησε για πρώτη φορά το μηδέν στην άμυνα μετά από 9 αποτυχημένες απόπειρες. Επιπλέον σήμερα έχει σημαντικές απουσίες, αποδυναμένεται αισθητά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι δίχως τους δύο πρώτους σκόρερ της Σκοβ Όλσεν και Τζούντγκλα, ο οποίοι μαζί έχουν 19 γκολ και 11 ασίστ! Παράλληλα ο Πάρκερ έχει να σκέφτεται και το τεράστιο ραντεβού με την Μπενφίκα την Τετάρτη για τους “16” του Champions League.

Η Ουνιόν από την άλλη είναι στα καλύτερά της, την Κυριακή διέλυσε τη Ζούλτε Βάρεγκεμ για την 4η διαδοχική της νίκη με “καθαρή” εστία, ενώ είναι αήττητη από τις αρχές Νοεμβρίου με ρεκόρ 11-2-0 έκτοτε! Ομάδα με θράσος, ταχύτητα στην ανάπτυξή της και ειδικά στις επιθετικές μεταβάσεις της.  Πέρσι έχασε ουσιαστικά το πρωτάθλημα στις ήττες των playoffs από την Κλαμπ Μπριζ, την οποία δεν έχει κερδίσει από το 1964! Κατάλληλο το timing για να σπάσει την “κατάρα” απόψε, θα πάμε στο 2 DNB σε απόδοση 2.12.

🎁 Σούπερ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού &
απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε υπεύθυνα

To παρολί

Πάμε να φτιάξουμε και ένα παρολί με μία τριάδα (5.05) από Πολωνία, Γαλλία & Πορτογαλία.

Πρώτη επιλογή το 2 & Under 4.5 (1.78) στο Σταλ ΜίελετςΡακόβ. Μεγάλο το κενό που άφησε η χειμερινή πώληση του αρχισκόρερ Χάμουλιτς στην επίθεση της Σταλ, η οποία απέτυχε να σκοράρει στα δύο παιχνίδια μετά τη διακοπή. Είναι πολύ πιθανό να μείνει μακριά από τα γκολ και σήμερα απέναντι στην καλύτερη άμυνα της Ekstraklasa, απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Πολωνίας! Η Ρακόβ δεν έχει βρει τον ρυθμό της μετά τη διακοπή, αλλά φέτος είναι πιο έτοιμη από ποτέ για να στεφθεί πρωταθλήτρια, βρίσκει τρόπους να παίρνει νίκες και με κυνικό τρόπο. Προβλέπουμε ότι θα την βρει τη λύση και σήμερα σε χαμηλό σκορ.

Δεύτερη επίλογή το 1 & Under 4.5 (1.72) στο ΝιςΑζαξιό. Σε τρομερό “φεγγάρι” η Νις τον τελευταίο μήνα, ο οποίος περιελάμβανε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Πέρασε με άριστα τις δύσκολες εξόδους, τρέχει σερί 4-1-0 με μόλις δύο γκολ παθητικό, προσφάτως έβγαλε διπλά στις δύο ισχυρότερες έδρες της Ligue 1, 0-1 στο “Μπολάρ” της Λανς και την περασμένη Κυριακή 1-3 στο “Βελοντρόμ” της Μαρσέιγ! Τρέχει να προλάβει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για να δικαιολογηθούν τα μεγάλο ποσά που έχουν δαπανηθεί και την αδύναμη Αζαξιό οφείλει να την κερδίσει. Πιθανώς να το κάνει με σχετικά χαμηλό σκορ.

Τρίτη και τελευταία επιλογή το 1Χ & Over 1.5 (1.65) στο ΒιζέλαΤσάβες.  Από τότε που άλλαξε προπονητή η Βιζέλα μετρά 3/3 εντός έδρας νίκες για την Primeira Liga, σε όλες σκόραρε από 3 γκολ! Ενδιάμεσα ηττήθηκε με ανταγωνιστικές εμφανίσεις στις έδρες των Σπόρτινγκ (2-1) και Πόρτο (2-0). Είναι σε καλύτερη αγωνιστική τροχιά από μία Τσάβες, η οποία την Κυριακή χρειάστηκε να υποδεχθεί την προτελευταία Μαρίτιμο για να επιστρέψει στις νίκες μετά από 8 παιχνίδια. Παραβιάζεται σταθερά η εστία των φιλοξενούμενων, δίνουμε προβάδισμα στη Βιζέλα και στα γκολ, το παραπάνω combo μοιάζει αρκετά safe.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 | Κλαμπ Μπριζ – Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ   ➡ 2 DNB (απόδοση 2.12)

Παρολί

19:00 | Σταλ Μίελετς – Ρακόβ  ➡ 2 & Under 4.5 (απόδοση 1.78)

22:00 | Νις – Αζαξιό  ➡ 1 & Under 4.5 (απόδοση 1.72)

22:15 | Βιζέλα – Τσάβες  ➡ 1Χ & Over 1.5 (απόδοση 1.65)

✅ 100 Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* ▶️ GOLD-100

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις