Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Έξι αναμετρήσεις διεξάγονται την Κυριακή (23/10) για την 11η αγωνιστική της Β’ Ισπανίας.

Μαγιόρκα – Αλκορκόν (13:00): Συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία η Μαγιόρκα, η οποία μετρά μία μόλις νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της (1-2-3). Ισοβαθμεί με την Αλκορκόν, η οποία, βέβαια, δείχνει σε κάπως καλύτερη κατάσταση, έχοντας πανηγυρίσει δύο νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της (2-2-1) σε όλες τις διοργανώσεις. Οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί στην έδρα τους, έχουν το προβάδισμα σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (2.02 @ Stoiximan)

Βαγιαδολίδ – Σαραγόσα (13:00): Από δύο σερί νίκες προέρχεται σε επίπεδο πρωταθλήματος η Βαγιαδολίδ, έστω και αν τις σημείωσε απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία. Η Σαραγόσα δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της, καθώς έχει να κερδίσει από τις 17 Σεπτεμβρίου (0-2-3). Η Βαγιαδολίδ έχει τον πρώτο λόγο.

Προγνωστικό: 1 (2.01 @ Goalbet)

Αλμερία – Ταραγόνα (17:00): Προτελευταία στη βαθμολογία η Αλμερία, προέρχεται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες, ενώ τη μία και μοναδική φετινή της νίκη την πέτυχε στην έδρα της, κόντρα στη Βαγιεκάνο στις 3 Σεπτεμβρίου. Σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει το 2ο “τρίποντο” κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας και χωρίς νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα, Ταραγόνα.

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Betshop)

Κάντιθ – UCAM Μούρθια (19:00): Πέντε ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις έχει συμπληρώσει η Κάντιθ (0-2-3) και υπποδέχεται την UCAM Μούρθια. η οποία προέρχεται από δύο σερί ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος, αγώνες στους οποίους δεν κατάφερε καν να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Η Κάντιθ στην έδρα της φέτος σε πέντε ματς για τη Σεγούντα έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο, έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ Magicbet)

Μιραντές – Λεβάντε (19:00): Από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Μιραντές, με 3-0 εκτός έδρας από την Ουέσκα. Η ισοπαλία είναι το “αγαπημένο” της αποτέλεσμα, μετρά έξι μέχρι στιγμής στη Σεγούντα Ντιβιζιόν! Η Λεβάντε συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας, με επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα μετά από δέκα αγωνιστικές. Το “μεγάλο” της όπλο είναι η έδρα της, όχι βέβαια, ότι μακριά από αυτή δεν παίρνει αποτελέσματα (2-2-1 το ρεκόρ σε πέντε ματς). Καλές ομάδες και οι δύο, μπορούν να πετύχουν από ένα γκολ.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.75 @ Interwetten)

Οβιέδο – Τενερίφη (21:00): Αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Οβιέδο (2-2-0), με εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις, καθώς στα τρία από αυτά τα παιχνίδια δε δέχθηκε γκολ. Η Τενερίφη προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, με όλες να συνοδεύονται από Under. Η συμπεριφορά των δύο ομάδων μας οδηγεί στην επιλογή του Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Betshop)