fonbet 28012023

Πλούσιο το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου στο στοιχηματικό κουπόνι. Οι αναμετρήσεις Βόλος – Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος διεξάγονται για τη Super League.

Και με την εγγραφή σου στη Fonbet έχεις δώρο* χωρίς κατάθεση αλλά τριπλή προσφορά* με την πρώτη σου κατάθεση!

H Bundesliga έχει ξεκινήσει με φόρα μετά τη δίμηνη διακοπή που είχε προηγηθεί. Η Μπάγερν Μονάχου μετράει 2/2 ισοπαλίες, δίνοντας τη δυνατότητα στη Λειψία να πλησιάσει στη βαθμολογία. Υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η αναμέτρηση της Μπάγερν θα ξεκινήσει στις 19:30, ενώ από τους αγώνες των 16:30 ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Βερολίνο ανάμεσα στην Ουνιόν και τη Χέρτα.

Οι Άγγλοι έχουν Κύπελλο, διοργάνωση που βρίσκεις με σούπερ αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα από τη Fonbet! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Ρέντινγκ, η Τότεναμ παίζει εκτός με την Πρέστον και η Φούλαμ υποδέχεται τη Σάντερλαντ στις σπουδαιότερες αναμετρήσεις.

Δείτε επίσης: Boomerang προσφορά* σε 0-0 και 1-1!

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενηθεί από την Τζιρόνα, στην προσπάθειά της να διατηρήσει -ή και να αυξήσει- τη διαφορά από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στην Ιταλία, η Ίντερ θα προσπαθήσει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Κρεμονέζε, μετά το εντός έδρας στραπάτσο κόντρα στην Έμπολι.
__________________________________________________________

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα