αβραμιδης-προγνωστικα-260123

Δεν ήταν χθες η μέρα μας, αρχικά στο “Κλεάνθης Βικελίδης” δοκιμάστηκε η στήλη, GG ήταν η επιλογή μας στον προημιτελικό Κυπέλλου του Άρη με τον Ολυμπιακό! Σε παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες είχαν καθαρές ευκαιρίες, οι Θεσσαλονικείς έχασαν και πέναλτι, για την ακρίβεια απέκρουσε το χτύπημα του Γκρέι ο Τζολάκης, το σκορ έμεινε χαμηλά, 1-0 ο Ολυμπιακός με Ελ Αραμπί στο τέλος! Στο “Καμπ Νόου” στη συνέχεια ήταν η αποβολή του Μπράις Μέντεθ νωρίς που καθόρισε τα πράγματα, η Σοσιεδάδ άλλαξε τελείως, προς το συντηρικότερο, τον τρόπο παιχνιδιού της! Η Μπαρσελόνα δυσκολεύτηκε, βρήκε έστω αυτό το ένα γκολ για τη νίκη, δε βγήκε το GG και over 2.5 στα προγνωστικα ποδοσφαιρο!

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Promo Code ​▶️ FB15

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Με Κύπελλο Ελλάδας κάνουμε και σήμερα την αρχή, στις 19:30 η σέντρα στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, ρεβάνς της νίκης με 2-0 του δικεφάλου την προηγούμενη εβδομάδα, τρίτο διαδοχικό μεταξύ των δύο, εντυπωσιακό 3-0 της ομάδας του Λουτσέσκου την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα! Προβληματική η εικόνα των πράσινων στο ντέρμπι της Σούπερλιγκ, πολλά τα λάθη κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι, θα λείψει απόψε και ο Σχέκενφελντ που αποβλήθηκε, εκτός και ο Μάγκνουσον, έτοιμος ο Πούγγουρας, στην αποστολή Κουρμπέλης και Κλαϊνχάιζλερ!

Μονόδρομος για τους γηπεδούχους το ανοιχτό και απαιτητικό παιχνίδι, δεν μπορούν παρά να πάρουν ρίσκα στην προσπάθειά τους να φτάσουν σε σκορ πρόκρισης ή παράτασης έστω! Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες με μόλις ένα γκολ παθητικό σε δώδεκα παιχνίδια, καταλυτικός ο σούπερ πιτσιρικάς Κωνσταντέλιας, κάθε παιχνίδι και καλύτερος! Με τον αέρα του 2-0 περιμένω από τους φιλοξενούμενους στο ανοιχτό γήπεδο να ψάξουν, και να βρουν, τις στιγμές τους, πολύ δύσκολα θα μείνει πολύ χαμηλά το σκορ, επιλογή μας τα 2-3 γκολ, κάτι σαν κανόνας στα παιχνίδια και των δύο, στο 1.95 η απόδοση! 

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλ. Μαδρίτης Προγνωστικά

Από την Αθήνα στη Μαδρίτη, “ντέρμπι μαδριλένιο” για το Κύπελλο με τη Ρεάλ να υποδέχεται την Ατλέτικο, σέντρα στις 22:00 στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”! Σε καλό φεγγάρι οι “μερένγκες”, πέρασαν νικηφόρα και από το Μπιλμπάο με 2-0, έδωσαν συνέχεια στη νίκη με ανατροπή επί της Βιγιαρεάλ! Καρβαχάλ και Λούκας Βάθκεθ εκτός, πρόβλημα στη θέση του δεξιού μπακ, δεν προλαβαίνει ο Τσουαμενί, επιστρέφουν Κρόος και Μόντριτς στην ενδεκάδα, επιστρέφει διαθέσιμος και ο Αλάμπα! Επιθετικά η ομάδα του Αντσελότι έχει την ποιότητα, και τον τρόπο, να δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στον αντίπαλο, στην άμυνα έχει τα θέματά της!

Αυτό ακριβώς θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Ατλέτικο, μακράν το καλύτερό της παιχνίδι δημιουργικά κόντρα στη Βαγιαδολίδ, τρία γκολ και λίγα ήταν από το πρώτο ημίχρονο! Πρόβλημα με τον Μάρκος Γιορέντε για το Σιμεόνε, ευχάριστα τα νέα με την επιστροφή των Χιμένες, Σάβιτς και Ρεγκιλόν! Με όπλο και την εξαιρετική τους παράδοση επί ημερών Τσόλο σε νοκ άουτ κόντρα στη Ρεάλ οι “ροχιμπλάνκος”, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να “φοβηθούν” το ματς, με βάση την εικόνα τους τον τελευταίο καιρό τους περιμένω αρκετά…γενναίους, ούτως ή άλλως, με βάση και τους αριθμούς, δεν είναι πια ομάδα που “καταστρέφει” τα παιχνίδια της! Επιλογή μου το over 2.5, στο 1.93 η απόδοση!

Προγνωστικά Στοιχήματος

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Promo Code ​▶️ FB15

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες ΠΡΙΝ κάνεις εγγραφή:

◾️ Stoiximan
◾️ Bwin
◾️ Betsson
◾️ Netbet
◾️ Bet365
◾️ Fonbet
◾️ Betshop
◾️ Interwetten
◾️ Winmasters
◾️ Pamestoixima.gr
◾️ Sportingbet
◾️ Vistabet