αντυπας-προγνωστικα-220123

«Φαβορί μαζί με over 2,5» ήταν ο τίτλος της χθεσινής στήλης. Και τα τέσσερα φαβορί κέρδισαν, όπως θέλαμε, αλλά μόνο τα δύο συνδύασαν τις νίκες μαζί με over 2,5.

Η Γαλατα, αν και και δυσκολεύθηκε αρκετά κέρδισε με 2-1 την Αντάλιασπορ, η Μπενφίκα έκανε πλάκα στην έδρα της Σάντα Κλάρα (3-0), αλλά Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ και Πόρτο κέρδισαν με το φτωχό 1-0. Δύο στα τέσσερα λοιπόν, ο απολογισμός της στήλης και πάμε στα σημερινά προγνωστικα ποδοσφαιρου, όπου και πάλι το κουπόνι είναι πλούσιο και συν τοις άλλοις, έχει και ματσάρες και ντέρμπι.

Πάμε να δούμε, με τι θα ασχοληθούμε.

🎁 Stoiximan Rewards με καθημερινά έπαθλα για Στοίχημα & Live Casino ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ* 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γ. Προγνωστικά

Ματσάρα το Άρσεναλ – Μαν. Γιουνάιτεντ. Αναμετρούν τις δυνάμεις τους, οι πιο φορμαρισμένες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Η Άρσεναλ, βρίσκεται δίκαια στην κορυφή της βαθμολογίας και προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη στο ντέρμπι μίσους με την Τότεναμ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, μετά από ένα εντυπωσιακό σερί επτά νικών, γκέλαρε στο εκτός έδρας ματς με την Κρίσταλ Πάλας. Δέχθηκε στις καθυστερήσεις το γκολ της ισοφάρισης, σε ένα ματς που είχε απειληθεί ελάχιστα.

Δύσκολο σε πρόβλεψη ματς, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν στο ματς τουλάχιστον τρία γκολ, δεν το βλέπω και απίθανο. Και σε απόδοση 2,05, θα το αγοράσω.

Γιουβέντους – Αταλάντα Προγνωστικά

Ειλικρινά θέλω να κοντράρω το φαβορί, που είναι η Γιουβέντους, Την Αταλάντα την συναντάμε σε εξαιρετικές αποδόσεις και μιλάμε για μια ομάδα που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και πετά φωτιές στην επίθεση.

Μετά το Μουντιάλ, έχει πετύχει σε τέσσερα παιχνίδια (τρία για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο) 17 γκολ! Δύο φορές από δύο, μία οκτώ (!) και μία πέντε (στο Κύπελλο).

Από την άλλη, η Γιουβέντους μετά το εντυπωσιακό σερί νικών, έφαγε πέντε στη Νάπολι και μετά έφτυσε αίμα για να κερδίσει στο Κύπελλο τη Μόντσα (2-1).

Μέσα σε όλα, η «Γιούβε» τιμωρήθηκε και με αφαίρεση 15 βαθμών. Επειδή το κλίμα θα είναι περίεργο λόγω της ποινής, θα πάρω το απλό και τίμιο goal/goal στο 1,75.

Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά

Νερά κάνει το τελευταίο διάστημα η Μπιλμπάο, η οποία μετά το Μουντιάλ δεν δείχνει καλό πρόσωπο. Ξεκίνησε με δύο σερί 0-0, κόντρα σε Μπέτις (εκτός) και Οσασούνα (εντός) και στη συνέχεια ηττήθηκε εύκολα από την Σοσιεδάδ με 3-1 (εκτός). Στο ίδιο διάστημα είχε τρεις νίκες για το Κύπελλο, αλλά μόνο η τελευταία, κόντρα στην Εσπανιόλ (1-0 εντός), αξίζει να αναφερθεί. Οι άλλες δύο ήταν με… εκκλησίες (Σεστάο και Ελντένσε).

Η Ρεάλ βρίσκεται τρεις πόντους πίσω από την Μπαρτσελόνα, ξέρει ότι σήμερα δεν θα έχει εύκολο έργο, αλλά δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Η ομάδα της Μαδρίτης, προέρχεται από νίκη με 3-2, επί της Βιγιαρεάλ για τον θεσμό του Κυπέλλου και έδειξε ότι συνέρχεται από τις ήττες από την Βιγιαρέαλ (για το πρωτάθλημα) και την Μπαρτσελόνα (Supercopa). Θα πάρω το Χ2 μαζί με το over 1,5 ε απόδοση 1,83.

Προγνωστικά Στοιχήματος

✅ Το Κυνήγι του Θησαυρού* 🎁 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες ΠΡΙΝ κάνεις εγγραφή:

◾️ Stoiximan
◾️ Bwin
◾️ Betsson
◾️ Netbet
◾️ Bet365
◾️ Fonbet
◾️ Betshop
◾️ Interwetten
◾️ Winmasters
◾️ Pamestoixima.gr
◾️ Sportingbet
◾️ Vistabet