χριστοφορακης προγνωστικα 210123

Η επιστροφή των Γερμανών στην αγωνιστική δράση αυξάνει τις επιλογές μας στο στο κουπόνι στοιχήματος. Φαινομενικά βέβαια γιατί μετά από τόσο μεγάλη διακοπή λόγω Μουντιάλ και της κλασικής χειμερινής διακοπής στη χώρα, η αγωνιστική απραξία είναι πραγματικά μεγάλη.

Αυτό σημαίνει ότι συνειδητά θα απέχω από ποντάρισμα στα γερμανικά ματς, περιμένοντας τουλάχιστον αυτή την αγωνιστική να περάσει. Ήδη η Μπάγερν γκέλαρε στην έδρα της Λειψίας χθες βράδυ και δεν αποκλείω να έχουμε και περισσότερα στραβοπατήματα.

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης Προγνωστικά

Μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που ξεχωρίζει για την ανοδική της πορεία μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αυτή η αγωνιστική άνοδος έχει φυσικά την υπογραφή του νέου προπονητή, του Βλάντας Νταμπράουσκας. Η ισοπαλία που απέσπασε μέσα στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ χάνοντας μάλιστα και τη μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι στο φινάλε του αγώνα, του άφησε και ανάμεικτα συναισθήματα αφού άγγιξε τη νίκη στις καθυστερήσεις.

Ωστόσο όταν έπεσαν οι παλμοί σίγουρα υπήρξε ικανοποίηση. Το ζήτημα για τον ΟΦΗ είναι τα εντός έδρας ματς. Στα δύο τελευταία με Ατρόμητο και Βόλο δεν κατάφερε να σκοράρει. Η δημιουργία είναι ένα ζήτημα αφού φέτος ο Νέιρα δεν έχει σχέση με τον περσινό παιχταρά ενώ σήμερα θα απουσιάζει έτσι κι αλλιώς. Ο ΟΦΗ καλείται να βρει άλλες λύσεις και ελπίζει να είναι εύστοχος ο Ντίκο στις ευκαιρίες που δεδομένα θα πέσουν στα πόδια του.

Ο Αστέρας Τρίπολης από την πλευρά του δεν παρουσιάζει κάποια τρομακτική διαφορά υπό τις οδηγίες του Ακή Μάντζιου. Εκτός έδρας είναι μια από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά ενώ σήμερα έχει να αντιμετωπίσει και ορισμένες νέες πολύ σημαντικές απώλειες.

Δεν περιμένω να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη, τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τις αναμετρήσεις. Λογικά θα πάει σε χαμηλό τέμπο το ματς και δεν θα ανοίξουν ρυθμός και σκορ. Πάω λοιπόν με το 1Χ&Under 2,5 σε αποδόσεις που αγγίζουν τον διπλασιασμό.

Λέστερ – Μπράιτον Προγνωστικά

Κοιτάζοντας κάποια τα αποτελέσματα και μόνο αυτά για την Λέστερ, θα σκεφτεί ότι η ομάδα βρίσκεται σε μια διαρκή κατηφόρα. Δεν έχει άδικο. Αυτό συνηγορεί άλλωστε και η φτωχή συγκομιδή βαθμών. Ωστόσο παρακολουθώντας κάποιος τις περισσότερες αναμετρήσεις της, τότε καταλαβαίνει ότι κάπου το πρόβλημα στο γκολ είναι και ψυχολογικό. Ο Χάρβεϊ Μπαρνς για παράδειγμα, έχασε τα άχαστο κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ για να ανοίξει το σκορ. Ευκαιρίες που συνήθως στην Λέστερ γίνονταν γκολ.

Η Μπράιτον από την πλευρά της τρελαίνει κόσμο με το ποδόσφαιρο που παίζει. Μεγαλύτερη απόδειξη από τη νίκη 3-0 επί της Λίβερπουλ, δεν μπορεί να υπάρξει για να φανεί η εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση των παικτών της. Τρέχει ακατάπαυστα, δημιουργεί ευκαιρίες και μπορεί  να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Μόνο που δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρει, αν τα καταφέρει, αναίμακτα. Πάει πολύ να μείνει για ένα ακόμη ματς χωρίς γκολ η Λέστερ και θα πάρω ένα ακόμη combo bet, αυτή τη φορά στο σκοράρισμα των δύο ομάδων.

Προγνωστικά Στοιχήματος

✅ Το Κυνήγι του Θησαυρού* 🎁 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες ΠΡΙΝ κάνεις εγγραφή:

◾️ Stoiximan
◾️ Bwin
◾️ Betsson
◾️ Netbet
◾️ Bet365
◾️ Fonbet
◾️ Betshop
◾️ Interwetten
◾️ Winmasters
◾️ Pamestoixima.gr
◾️ Sportingbet
◾️ Vistabet