αντυπας προγνωστικα 200123

Για δεύτερη στη σειρά μέρα, η στήλη είδε να περνούν στα προγνωστικα στοιχηματος δύο στις τρεις επιλογές. Χάθηκε το over 2,5 στο Λάτσιο – Μπολόνια. Οι Ρωμαίοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και το 1-0 δυστυχώς δεν άλλαξε.

Αντιθέτως τα άλλα δύο ματς, έστω και με σασπένς ήρθαν. Η Μάντσεστερ Σίτι, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, γύρισε το ματς και πήρε τη νίκη, οπότε πέρασε τόσο ο «άσος», όσο και το over 2,5 σε απόδοση 1,78. Επίσης, στο 80’ η Σεντ Τρούινεν, ισοφάρισε τη Μπριζ και φυσικά ήρθε το goal/goal σε απόδοση 1,80.

Μας την έκαναν οι Ιταλοί και προχωράμε στα σημερινά παιχνίδια, όπου η στήλη θα ασχοληθεί με τα δύο ματς της Τσάμπιονσιπ και με την αναμέτρηση του Βελγικού πρωταθλήματος. Πάμε να τα δούμε…

🎁 Με τον κωδικό «FS50» ή «FB15» κερδίζεις ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* στη Stoiximan 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Χαλ Προγνωστικά

Στο δεύτερο βαθμολογικό σκαλοπάτι βρίσκεται η Σέφιλντ που φυσικά έχει στόχο την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Κόντρα στη Χαλ θέλει να προσθέσει τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Μπορεί να τα καταφέρει, αλλά δεν πρόκειται να τον τιμήσω.

Για τον απλούστατο λόγο, ότι η Χαλ εκτός έδρας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.  Στις επτά τελευταίες εξόδους της, μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες! Απολογισμός εκπληκτικός, αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για μια ομάδα που βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας.

Θα ακολουθήσω διαφορετική διαδρομή και θα πάρω το goal/goal σε απόδοση 1,91.  Η επιλογή αυτή γίνεται γιατί η Σέφιλντ μετρά πέντε σερί ματς στα οποία σκόραραν και οι δύο ομάδες και η Χαλ με αυτές τις εκτός έδρας επιδόσεις, δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη, εάν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Μπέρνλι – Γουέστ Μπρομ Προγνωστικά

Αναμετρούν τις δυνάμεις τους οι πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Η εκπληκτική φέτος Μπέρνλι, μετρά επτά σερί νίκες και 11 στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα! Η Γουέστ Μπρομ, από τη στιγμή που προχώρησε σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ανέλαβε τις τύχες της, ο γνωστός μας από το σύντομο πέρασμα του στον Ολυμπιακό, Κάρλος Κορμπεράν, άλλαξε προς το καλύτερο. Μετρά εννέα νίκες στα 10 τελευταία της ματς και από εκεί που πάλευε για την παραμονή, ελπίζει βάσιμα σε άνοδο!

Αν αντίπαλος της Μπέρνλι, δεν ήταν η συγκεκριμένη ομάδα θα πήγαινα με κλειστά τα μάτια στον «άσο». Τώρα θα πάρω το goal/goal, στο 1,82, αφού αναμετρούν τις δυνάμεις τους δύο ομάδες που σκοράρουν με ευκολία.

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Έουπεν – Γκενκ Προγνωστικά

Μετά από δύο σερί εντός έδρας ήττες, η Έουπεν, έστω και στα χασομέρια πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λέουβεν. Σήμερα θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά η αποστολή της είναι δύσκολη.

Υποδέχεται την πρωτοπόρο Γκενκ, η οποία μετρά 13 νίκες σε 14 ματς! Μάλιστα στις οκτώ, σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ. Οπότε η επιλογή μου θα είναι νίκη των φιλοξενούμενων (ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας) και over 2,5. Το 1,98 που δίνει το συνδυαστικό στοίχημα, αν μη τι άλλο είναι τίμιο…

Προγνωστικά Στοιχήματος

🎁 Με τον κωδικό «FS50» ή «FB15» κερδίζεις ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* στη Stoiximan 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες ΠΡΙΝ κάνεις εγγραφή:

◾️ Stoiximan
◾️ Bwin
◾️ Betsson
◾️ Netbet
◾️ Bet365
◾️ Fonbet
◾️ Betshop
◾️ Interwetten
◾️ Winmasters
◾️ Pamestoixima.gr
◾️ Sportingbet
◾️ Vistabet