μπασκετ προγνωστικα

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε επτά λεπτά πριν τη λήξη με 55-57 στη Μπολόνια, ενώ έχανε με διαφορά. «Γύρισε» το ματς και όλοι πίστεψαν ότι θα αντέξει μέχρι τέλους, έχοντας το ψυχολογικό momentum, αλλά έπαθε ένα τρομερό «μπλακ άουτ» μέχρι το τέλος και έχασε και με… διαφορά. Έτσι διέψευσε το προγνωστικό μας, ότι θα νικήσει, πιστοποιώντας ότι όντως φέτος είναι και πάλι πολύ μέτριος, και σαν άτομα και σαν ομάδα και σαν καθοδήγηση από τον πάγκο.

Προχωράμε όμως και πάμε στοίχημα με έναν πολύ σπουδαίο αγώνα στην Ευρωλίγκα, αυτόν του ΣΕΦ όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για μια «τιτανομαχία» ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες, όπου πέραν του στοιχήματος, οφείλουν όλοι οι φίλοι του αθλήματος να παρακολουθήσουν.

🎁 Με τον κωδικό «FS50» ή «FB15» κερδίζεις ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* στη Stoiximan 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά στην έδρα του, αν και πάντα είναι γεμάτη, έχοντας τρεις εντός έδρας ήττες, αλλά σήμερα θα έχει την ευκαιρία, παίζοντας με… έξι παίκτης, αφού το παιχνίδι είναι εδώ και δύο ημέρες sold out, να πάρει μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Άλλωστε είναι μια νίκη πίσω απ’ τη Ρεάλ, η οποία είναι πρώτη μέχρι στιγμής στην κατάταξη, και αν την κερδίσει, θα την πιάσει στην κορυφή και θα ισοβαθμεί εκεί με άλλες δύο, τη Μπαρτσελόνα που κέρδισε χθες και τη Φενέρ η οποία επίσης κέρδισε χθες. Αν χάσει θα μείνει πίσω, αλλά ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς στη διοργάνωση έτσι κι αλλιώς.

«Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και το έχουν αντιληφθεί όλοι, όπως οι φίλαθλοι της ομάδας και για αυτό έχουν κάνει sold out από τις προηγούμενες μέρες. Όλοι περιμένουν να δουν έναν αγώνα υψηλού επιπέδου, ελπίζω και θεάματος.

Νομίζω πως και οι δυο ομάδες μπορούν να βάλουν δύσκολα στον αντίπαλο, με τα “όπλα” που διαθέτουν. Δηλαδή, βασιζόμενοι στον τρόπο παιχνιδιού τους, ο οποίος είναι ιδιαίτερος. Ο δικός μας τρόπος είναι ιδιαίτερος και αμυντικά και επιθετικά, αλλά και της Ρεάλ», δηλώνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που βλέπει τον Σάσα Βεζένκοφ να επιστρέφει στα γνωστά του στάνταρ.

Η Ρεάλ ήρθε στην Αθήνα με τρεις απουσίες: Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Αλμπέρτο Αμπάλντε. Όχι κάτι σπουδαίο, αφού μόνο ο δεύτερος έπαιζε, ενώ οι άλλοι δύο λείπουν καιρό.

Με τη βοήθεια του κόσμου ο Ολυμπιακός μπορεί, κατά την εκτίμησή μας, να πάρει τη νίκη και να πιάσει κορυφή στην Ευρωλίγκα και πάλι, αλλά κυρίως να νικήσει μια μεγάλη αντίπαλο. Βεβαίως δε θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά πιστεύουμε ότι μπορεί να «βγάλει» τον άσο και το over 160,5 σε καλή απόδοση (3,20) που βρίσκουμε στη Stoiximan. Το αγαπημένο μας double double του Βεζένκοφ δε θα λείψει από κάποιο δευτερεύον δελτίο, όπως ίσως και του Ταβάρεζ που θα έχει μεγάλη «μάχη» με τον Φαλ.

Προγνωτικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης | 1 και over 160,5 (3.20)

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις