χατζηγεωργιου προγνωστικα τενις 180123

Με κοινό χαρακτηριστικό τους τραυματισμούς που σημάδεψαν την καριέρα τους, περισσότερο (Μάρεϊ) ή λιγότερο (Κοκκινάκης), σε αγώνα που μας ενδιαφέρει για προγνωστικά τένις αύριο στις 11 περίπου το πρωί ώρα Ελλάδος (Πέμπτη 19 Ιανουαρίου), ο Βρετανός πρώην νούμερο 1 του Τουρ και μέλος – τότε – της περίφημης Big 4, πριν αυτή γίνει λόγω της πτώσης του Big 3, τρεις φορές νικητής σε major τουρνουά και δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης στο τένις, αντιμετωπίζει τον Ελληνοαυστραλό και κάτοχο του περσινού Γκραν Σλαμ της Μελβούρνης στο διπλό με τον Νικ Κύργιο, Θανάση Κοκκινάκη, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας για το δεύτερο γύρο του Australian Open.

🎁 Με τον κωδικό «FS50» ή «FB15» κερδίζεις ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* στη Stoiximan 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μάρεϊ – Κοκκινάκης Προγνωτικά

Ο Άντι Μάρεΐ ήταν συγκλονιστικός στον πρώτο γύρο και κέρδισε το νούμερο 14 της παγκόσμιας κατάταξης, Ιταλό Ματέο Μπερετίνι ύστερα από 4 ώρες και 49 λεπτά με 3 – 2 σετ (6 – 3, 6 – 3, 4 – 6, 6 – 7, 7 – 6!) κερδίζοντας για πρώτη φορά παίκτη του top 20 της κατάταξης μετά από πέντε χρόνια.

Την ίδια ώρα, ο Κοκκινάκης επικράτησε ιδιαίτερα εύκολα του πάντα επικίνδυνου Ιταλού Φάμπιο Φονίνι με 3 – 0 σετ και με 6 – 1, 6 – 2, 6 – 2, σε ένα παιχνίδι που έδειξε ότι ο – κατά το ήμισυ – συμπατριώτης μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι δύο τενίστες, που παρά την διαφορά ηλικίας έχουν συνυπάρξει ως παρτενέρ σε αρκετές προπονήσεις στο παρελθόν, με τον Κοκκινάκη πολλές φορές να ευχαριστεί τον Μάρεϊ για αυτή τη συνδρομή και βοήθεια, έχουν αγωνιστεί μόλις μια φορά μεταξύ τους στο μακρινό 2015, όταν στους ημιτελικούς του κυπέλλου Davis των εθνικών ομάδων, ο Μάρεϊ επικράτησε εύκολα με 3 – 0 σετ (6 – 3, 6 – 0, 6 – 3).

Αυτή τη στιγμή ο Άντι Μάρεϊ βρίσκεται, στα 35 του χρόνια, στο νούμερο 66 της παγκόσμιας κατάταξης έχοντας, εκτός από τους τίτλους που προαναφέραμε, 46 κατακτήσεις τουρνουά του ATP tour, την ώρα που ο Κοκκινάκης βρίσκεται, επανερχόμενος από τον τελευταίο τραυματισμό του, στο 159, στα 26 του χρόνια.

Από το – πρόσφατο – ξεκίνημα της νέας σεζόν ο Μάρεϊ έχει πετύχει μία νίκη και έχει υποστεί μια ήττα σε σκληρές επιφάνειες ενώ τελείωσε το 2022 με 25 νίκες και 19 ήττες έχοντας 12 – 11 στις επιφάνειες αυτές, την ώρα που ο Ελληνοαυστραλός έχει πέντε νίκες και δύο ήττες σε σκληρές επιφάνειες για τη νέα σεζόν και 21 – 16 σε όλες τις επιφάνειες για το 2022 με 18 – 11 σε αυτές επιφάνειες.          

Προγνωστικά στοιχήματος

Στοιχηματικά λοιπόν, ενδιαφέρον έχουν τα εξής:

✅ Το Κυνήγι του Θησαυρού* 🎁 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες ΠΡΙΝ κάνεις εγγραφή:

◾️ Stoiximan
◾️ Bwin
◾️ Betsson
◾️ Netbet
◾️ Bet365
◾️ Fonbet
◾️ Betshop
◾️ Interwetten
◾️ Winmasters
◾️ Pamestoixima.gr
◾️ Sportingbet
◾️ Vistabet