χριστοφορακης-προγνωστικα-1501

Το απόλυτο πήραμε χθες αφού η ανατροπή της Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε το συνδυαστικό ποντάρισμα στα γκολ του ντέρμπι ενώ η Μπρέντφορντ πέρασε εύκολα τον άσο μαζί με το Over 1,5 στα προγνωστικα ποδοσφαιρου.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετά καλά παιχνίδια, τα οποία δείχνουν να δίνουν πονταρίσματα ικανοποιητικά. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

✅ Το Κυνήγι του Θησαυρού* 🎁 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

ΑΕΚ – Παναιτωλικός Προγνωστικά

Το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ δεν ανήκει εντός συνόρων. Είναι ποδόσφαιρο από κάποιο προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, υψηλών απαιτήσεων και ρυθμού. Δεν μπορεί φυσικά να το παίξει σε όλα τα ματς και σε όλη τη διάρκεια των αγώνων της. Ακόμη και δεν είχε τις σημαντικές απουσίες που έχει, πάλι θα ήταν δύσκολο αφού μιλάμε για έναν τρόπο παιχνιδιού που απαιτεί τεράστιες φυσικές δυνάμεις.

Σήμερα υποδέχεται τον Παναιτωλικό και το combo bet στον 1&Over 2,5  είναι must. Ο Παναιτωλικός δεν έχει την εικόνα της περσινής σεζόν. Δυσκολεύεται να απειλήσει τον αντίπαλο και να πάρει βαθμούς εντός και εκτός έδρας ενώ κάποιες περιστασιακά καλές εμφανίσεις δεν σώζουν την εικόνα του.

Γνωρίζει ότι για να πάρει αποτέλεμα στην Αγιά-Σοφιά θα πρέπει να σκοράρει και αυτό πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει αφού η άμυνα της ΑΕΚ στα τελευταία ματς κάνει κάποια “νερά”. Το να επιτευχθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς και η ΑΕΚ να πανηγυρίσει τη νίκη, προσφέρεται στο 1.70.

Τότεναμ – Άρσεναλ Προγνωστικά

Η ήττα της Μάντσεστερ Σίτι δίνει στην Άρσεναλ μια τεράστια ευκαιρία να ανοίξει ακόμη περισσότερο την ψαλίδα της διαφοράς. Δεν νομίζω όμως ότι θα τα καταφέρει. Το παραδοσιακό ντέρμπι με την Τότεναμ δεν θα είναι εύκολη υπόθεση ακόμη και τώρα που η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν είναι στα καλύτερά της. Πρόκειται για ένα ματς το οποίο παραδοσιακά έχει γκολ και όταν δεν επιβεβαιώνεται το Over 2,5 ή το Over 3,5 μιλάμε για έκπληξη.

Η Τότεναμ έχει κάποια καλά αγωνιστικά νέα από επιστροφές παικτών. Ο Κόντε έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι στο γήπεδό της, η ομάδα του θα καταφέρει να δημιουργήσει κάποια ξεσπάσματα ρυθμού, τα οποία θα τιμωρήσουν την Άρσεναλ. Από την άλλη, δεν βλέπω τρόπο με τον οποίο οι “κανονιέρηδες” δεν θα πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ.

Ακολουθώ και εδώ όπως και χθες το συνδυαστικό ποντάρισμα στα γκολ.

Νιουκάστλ – Φούλαμ Προγνωστικά

Παίρνω και ένα πιο τζογαδόρικα σημείο από το παιχνίδι Νιουκάστλ – Φούλαμ. Κυρίως λόγω της αγωνιστικής συμπεριφοράς της Φούλαμ. Στο “Σ.Τζέιμσις Πάρκ” η Νιουκάστλ γίνεται ευάλωτη όσο κυλάει το πρωτάθλημα. Όχι γιατί παρουσιάζει κάποια αμυντική ανορθογραφία αλλά γιατί δυσκολεύεται να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες.

Έλα όμως που οι Λονδρέζοι δεν είναι ομάδα, η οποία θα κατεβάσει αρκετά μέτρα την αμυντική της γραμμή. Θα παίξει κανονικό ποδόσφαιρο, θα κυνηγήσει το γκολ και μπορεί να το πετύχει. Ειδικά μετά την επιτυχία επί της Τσέλσι, έχει ψυχολογία στα ύψη. Ωστόσο οι “καρακάξες” απέναντι σε αντιπάλους που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, μπορούν να φτάσουν πιο εύκολα στην επικράτηση.

Πάω με τον άσο και το Goal/Goal σε αποδόσεις τριπλασιασμού.

Προγνωστικά Στοιχήματος

🎁 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες ΠΡΙΝ κάνεις εγγραφή:

◾️ Stoiximan
◾️ Bwin
◾️ Betsson
◾️ Netbet
◾️ Bet365
◾️ Fonbet
◾️ Betshop
◾️ Interwetten
◾️ Winmasters
◾️ Pamestoixima.gr
◾️ Sportingbet
◾️ Vistabet