προγνωστικα-μπασκετ-2012

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός με τη Μακάμπι πήρε μια μεγάλη νίκη, με το τρίποντο του Ντέρικ Ουίλιαμς να είναι το καθοριστικό, αλλά η μεγάλη «μάχη» μεταξύ τους μας δικαίωσε όσον αφορά στην επιλογή του να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους, σε πολύ καλή απόδοση κιόλας.

Η νίκη με 88-86 του ΠΑΟ μας «πλήρωσε» και τώρα πάμε στοίχημα και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο συνεχίζεται με σημαντικούς αγώνες, ένας εκ των οποίων γίνεται στην Καρδίτσα.

✅ Το Κυνήγι του Θησαυρού* 🎁 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Καρδίτσα – ΑΕΚ Προγνωστικά

Εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την ΑΕΚ, σε μια ακόμη προσπάθεια να πάρει τη 2η της νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και σε μια ακόμη γιορτή για το μπάσκετ, γιατί έτσι και καλά κάνουν το βλέπουν εκεί!

Η Καρδίτσα με την ήττα στη Νίκαια από τον Ιωνικό με 78-71 έφτασε τις εννιά συνεχόμενες, σημειώνοντας το μεγαλύτερο αρνητικό σερί της σεζόν αφού το Λαύριο είχε μπει στο Πρωτάθλημα με 0-8. Η μοναδική νίκη της ήταν εκείνη επί του Κολοσσού H Hotels, στις 15 Οκτωβρίου, που σημειώθηκε στην εκπνοή με το τρίποντο του Τζέιμς Μπέιτμον από το κέντρο.

Η ΑΕΚ απ’ την πλευρά της θα θέλει σίγουρα να… χαλάσει τη γιορτή ούσα ανεβασμένη ψυχολογικά μετά την πρόκριση επί της Τόφας με δύο νίκες και πολύ καλή εμφάνιση στην Τουρκία που έφερε και το 2-0. Και το λέμε το «χαλάσει τη γιορτή» μόνο μπασκετικά, έτσι;

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθουν με αρκετές αλλαγές ενώπιον του κοινού τους, αφού θα είναι το πρώτο ματς εντός έδρας για τον νέο προπονητή τους, Νίκο Παπανικόλοπουλο, αλλά και για τον Αμερικανό Λαμάρ Πίτερς, ο οποίος συμφώνησε πρόσφατα μαζί τους, σε μια προσπάθεια να αναβαθμιστεί το ρόστερ.

Το πρόβλημα για τον Παπανικολόπουλο είναι ότι υπάρχει λειψανδρία στους ψηλούς, αφού έφυγαν νωρίτερα οι Γόντικας, Ντελόριερ και τώρα ο Κάμφορ, οπότε είναι δύσκολη η «μάχη» με τους ψηλούς της ΑΕΚ και δη τον φορμαρισμένο Ακίλ Μίτσελ.

Οι απουσίες της Καρδίτσας μέσα στη ρακέτα είναι σημαντικές, όμως πιστεύουμε ότι θα παλέψει σκληρά. Θα πάμε με το διπλό της ΑΕΚ μαζί με το Under 152,5 σε απόδοση 2,45, που βρίσκουμε στη Stoiximan. Φυσικά το double double του Ακίλ Μίτσελ, όσο κι αν “κατηφορίζει”, πάντα θα είναι μια επιλογή!

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:15 Καρδίτσα – ΑΕΚ | 2 και Under 152,5 (2,45)

✅ Το Κυνήγι του Θησαυρού* 🎁 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες ΠΡΙΝ κάνεις εγγραφή:

◾️ Stoiximan
◾️ Bwin
◾️ Betsson
◾️ Netbet
◾️ Bet365
◾️ Fonbet
◾️ Betshop
◾️ Interwetten
◾️ Winmasters
◾️ Pamestoixima.gr
◾️ Sportingbet
◾️ Vistabet