mpraiton-liberpoul

Με 1/2 επιλογές και μηδαμινές απώλειες (-3.25 μονάδες) έκλεισε η χθεσινή στήλη, αφού κάναμε λάθος στον ιταλικό νότο. Μάλλον η διακοπή μας έκανε να ξεχάσουμε τι ομαδάρα έχει φτιάξει φέτος ο Σπαλέτι. Η Νάπολι ποδοπάτησε τη Γιουβέντους με 5-1, δεν άντεξε ούτε ένα ημίχρονο η ομάδα του Αλέγκρι, χάθηκε σχετικά εύκολα το Χ ημίχρονο που ποντάραμε. Στην Ισπανία όμως πληρωθήκαμε, η καλύτερη Θέλτα βρήκε γκολ ισοφάρισης απέναντι στη Βιγιαρεάλ, άξιζε και δεύτερο, αλλά το 1-1 μας αρκούσε για το Goal/Goal που επιλέξαμε.

Από σήμερα επιστρέφουν τα γνώριμα στοιχηματικά Σαββατοκύριακα, με σχεδόν πλήρη δράση ανά την υφήλιο, το κουπόνι έχει πολύ “ζουμί”. Πάμε αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

✅ Το Κυνήγι του Θησαυρού* 🎁 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Μπράιτον – Λίβερπουλ

Στο “ΑΜΕΧ” της Μπράιτον περιμένουμε ξεκάθαρα σκορ και θέαμα. Με αυτά που έχουν παρουσιάσει οι δύο ομάδες, ειδικά μετά τη διακοπή του Μουντιάλ θα πρέπει να χαθεί σωρεία ευκαιριών για να μη δούμε πολλά γκολ. Η Μπράιτον παίζει μπαλάρα με τον Ντε Τζέρμπι πλέον στα ηνία, έβαλε 18 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια της, έβγαλε τρία διπλά κι έχασε μόνο από την πρωτοπόρο Άρσεναλ (2-4). Βγάζουν πολύ όμορφες, ταχύτατες συνεργασίες οι “γλάροι”, έχουν χημεία, αυτοπεποίθηση και νοοτροπία μεγάλης ομάδας. Το έδειξαν και στο 3-3 του Άνφιλντ, την 1η του Οκτώβρη.

Η Λίβερπουλ ακόμα ψάχνεται ανασταλτικά και δεν φαίνεται ότι θα βρει το γνώριμο εαυτό της στη φετινή σεζόν, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Φαν Ντάικ. Γίνεται εύκολα το λάθος στην άμυνα του Κλοπ, 5 γκολ δέχθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια της, σύνολο 10 στα πέντε παιχνίδια μετά τη διακοπή! Επιθετικά είναι σταθερά δημιουργική, μπαίνει ο Χάκπο στη “μηχανή” από σήμερα.

Over 3.5 τα τέσσερα τελευταία ματς της Μπράιτον, Οver 2.5 όλα της Λίβερπουλ μετά το Μουντιάλ, τα 4 πήγαν στο Over 3.5, ενώ μακριά από το Άνφιλντ μετρά 8/9 Over 2.5, & 6 Over 3.5! Θα ακολουθήσουμε την τάση τους, σε συνδυασμό με την αγωνιστική τους ταυτότητα το Over 3 σε απόδοση 1.95 είναι για δυνατό ποντάρισμα.

Κόνιασπορ – Μπεσίκτας

Διόλου πειστική η Μπεσίκτας στις δύο πρόσφατες εντός έδρας νίκες της, παραμένει ασταθής ανασταλτικά, κάνει εύκολα λάθη και δεν αμύνεται με ιδιαίτερη ένταση στις μεταβάσεις. Μακριά από την Πόλη έχει βγάλει ένα διπλό στα πέντε τελευταία παιχνίδια και μετά την φυγή του Βέγκχορστ έχει περιορισμένες λύσεις στην επίθεση. Η Κόνιασπορ παρότι παρουσιάζει αμυντικές αρρυθμίες από τα τέλη Οκτώβρη, δεν έχει χάσει από τότε (1-6-0), την Κυριακή στην Πόλη άξιζε να κερδίσει την Καραγκιουμρούκ (3-3). Είναι σκληρή έδρα το Ικόνιο, σήμερα αναμένονται κατάμεστες οι κερκίδες, τα ματς με τους “μεγάλους” είναι πάντα μεγάλη πρόκληση και φέτος η δεμένη ομάδα του Παλούτ έδειξε ότι μπορεί να κάνει ζημιές στο 1-0 επί της Φενέρ. Παίζει με υψηλές εντάσεις μπρος στο κοινό της, τρέχει πολύ, έχει την απαραίτητη ποιότητα και έναν “καυτό” φορ για να πληγώσει τους “αετούς”, όπως και τις δύο προηγούμενες σεζόν. Μας παίρνει και κάλυψη στο ποντάρισμα της έδρας, επιλογή το 1 DNB σε απόδοση 2.04.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Λέστερ

H Φόρεστ είναι ανεβασμένη μετά τη διακοπή, προέρχεται από μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Carabao Cup. Θα μπει με “αέρα” στο σημερινό ματς κι αυτό μπορεί να το πληρώσει στιο transition, από μία Λέστερ που αφενός έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα στις 4/5 ήττες μετά το Μουντιάλ, αφετέρου δεν πήρε επιθετικά όσα άξιζε, έπρεπε να έχει σκοράρει περισσότερο στις φάσεις που έφτιαξε. Επιπλέον τα δύο ματς που δεν σκόραρε ήταν απέναντι στην καλύτερη άμυνα της χώρας (Νιουκάστλ). Έχει πιαστεί “ελαφριά” ανασταλτικά σε αρκετά εντός έδρας ματς η Φόρεστ, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν σε αυτά που έπαιξε πιο συντηρητικά. Δεν περιμένουμε συντηρητικό παιχνίδι σήμερα από τους γηπεδούχους και η Λέστερ είναι ικανότατη στο σκοράρισμα εκτός έδρας. Για του λόγου το αληθές σκόραρε σε όλα (9) τα φετινά ταξίδια της για την Πρέμιερ Λιγκ, σε 15 σερί σύνολο από την περσινή σεζόν! Στα 6/9 φετινά τα κατάφερε τουλάχιστον δις! Βρίσκουμε αξία στο Over 1.5 της Λέστερ σε απόδοση 2.55

Λέτσε – Μίλαν

Σε πολύ καλό μομέντουμ οι γηπεδούχοι, από κει που είχαν μείνει συνέχισαν μετά τη διακοπή, έφτασαν τα 5 παιχνίδια δίχως ήττα (3-2-0) στην Serie A. Μόνο στο τελευταίο εκτός με την Σπέτσια (0-0) δεν σκόραραν, αλλά το άξιζαν τουλάχιστον ένα γκολ. Στα δύο τελευταία εντός έδρας κέρδισαν Αταλάντα (2-1) και Λάτσιο (2-1)! Η Μίλαν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αμυντικά, την Κυριακή έβγαλε μεγάλα προβλήματα στις στατικές φάσεις και για δεύτερο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος έδειξε να χάνει δυνάμεις στο τέλος. Δεν κράτησε το μηδέν στα 6/7 τελευταία πρωταθληματικά ταξίδια της, μόνο στην έδρα της ουραγού Κρεμονέζε (0-0) τα κατάφερε. Αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 2.04.

Το παρολί

Μπήκαμε δυνατά στην ενότητα των παρολί για το 2023, πάμε να συνεχίσουμε κερδοφόρα με μία τριάδα σε απόδοση 5.06 από Αγγλία, Τουρκία & Πορτογαλία.

Πρώτη επιλογή το Over 2 (1.70) στο Γουλβς – Γουέστ Χαμ. Είναι σαφές ότι η Γουλβς έχει γίνει πιο δημιουργική, πιο επιθετική με το Λοπετέγκι στον πάγκο. Στα 5 τελευταία παιχνίδια σκόραρε 6 φορές, ενώ στα πρώτα 15 της Πρέμιερ είχε πετύχει μόλις 8 γκολ. Μόνο απέναντι στη Γιουνάιτεντ δεν τα κατάφερε με τον Ισπανό κόουτς. Αναξιόπιστη η άμυνα της Γουέστ Χαμ, παραβιάστηκε τουλάχιστον δις και στα 5 τελευταία της Πρέμιερ. Επιθετικά έχει περισσότερη ποιότητα απ’ όσο σκοράρει. Πολύ ψηλά οι τιμές στα γκολ, μας επιτρέπουν να πάμε στο παραπάνω ασιατικό.

Δεύτερη επιλογή το Χ2 (1.75) στο ΤραμπζονσπόρΜπασακσεχίρ. Θλιβερή η εικόνα της Τραμπζονσπόρ στα δύο τελευταία ταξίδια της, δέχθηκε 9 γκολ! Γενικά στην σεζόν δεν έχει εικόνα υπερασπιζόμενης πρωταθλήτριας, οι μεγάλες μεταγραφές του καλοκαιριού δεν της βγήκαν. Δεν έχει “νεύρο” στο παιχνίδι της, έχει αργή ανάπτυξη και συχνά εκτίθεται στο transition. Δεν έπεισε η Μπασακσεχίρ στα δύο τελευταία παιχνίδια της, αλλά είναι ποιοτική ομάδα, με ανασταλτικές ικανότητες και στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της έχασε μόνο στη Φενέρ (1-0) οριακά, όταν έπαιζε δίχως τον κομβικό (στόπερ/αμ. χαφ) Γιουσούφ. Επιπλέον έχει και εξαιρετική παράδοση στην, για σχεδόν δύο χρόνια απόρθητη, Τραπεζούντα. 3-4-0 το ρεκόρ που τρέχει στις τελευταίες επισκέψεις της εκεί!

Τρίτη και τελευταία επιλογή το Over 2.5 (1.70) στο ΜπράγκαΜποαβίστα. Μετά από δύο τρομακτικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με τις οποίες ταπείνωσε Μπενφίκα (3-0 εντός) και Σάντα Κλάρα (0-4 εκτός), την Τετάρτη η Μπράγκα έκανε επική ανατροπή στο Κύπελλο απέναντι στην Γκιμαράες, μέσα σε πέντε λεπτά (80′-85′) γύρισε το 0-2 σε 3-2 για προκριθεί στα προημιτελικά! Με τρομερή αυτοπεποίθηση θα πάει στο σημερινό παιχνίδι για να παραμείνει στη 2η θέση. Η Μποαβίστα πήρε ανάσα με το 1-0 επί της Ζιλ Βισέντε την Κυριακή, σταμάτησε το αρνητικό πρωταθληματικό σερί (0-2-4). Πιο άνετη και πιο σίγουρη για το παιχνίδι της πάει στην Πεδρέιρα, όπου σκόραρε και τις τρεις τελευταίες φορές που έπαιξε εκεί, αλλά και δίχως τον πιο ποιοτικό της στόπερ. Σύμμαχος και η παράδοση, το Goal/Goal & Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους, ενώ οι γηπεδούχοι σίγουρα δεν έχουν ξεχάσει το περσινό 5-1 (αποκλεισμός) για το Λιγκ Καπ.

H “μπόμπα”

Στο καλύτερο αγωνιστικό μομέντουμ από τότε που επέστρεψε ο Λουτσέσκου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, τρέχει ρεκόρ 8-1-0 μετά την ήττα στη Φιλαδέλφια. Παίζει ολοένα και καλύτερα, βγάζει μεγαλύτερα καλά διαστήματα, άρχισε να λύνεται και στο σκοράρισμα. Ο Ρουμάνος τεχνικός όμως δεν παύει να διαχειρίζεται ένα αρκετά περιορισμένο ρόστερ, το οποίο μίκρυνε κι άλλο μετά τα δύο τελευταία ματς. Μετά το σημερινό παιχνίδια ακολουθούν τρία κολλητά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για πρωτάθλημα και κύπελλο και συνειδητά ή ασυνείδητα θα γίνει διαχείριση δυνάμεων από το γκρουπ. Δεν λέμε ότι θα παραβλέψει ή θα υποτιμήσει τους Κρητικούς σήμερα ο Δικέφαλος του Βορρά, αλλά δεν έχει το βάθος στο ρόστερ για να παρουσιαστεί στις εντάσεις που χρειάζεται με τα παιχνίδια να είναι πολύ συμπυκνωμένα. Από την άλλη, ο ΟΦΗ ανηφορίζει στην Τούμπα με την ψυχολογία στα ύψη μετά την εκπληκτική εμφάνιση στο Αγρίνιο, όπου κυριολεκτικά διέλυσε τον Παναιτωλικό (0-4) και παρεπιμπτοντως μας πλήρωσε εύκολα το 2 DNB. Σταθερά και σταδιακά βελτιωμένη η ομάδα μετά την έλευση Νταμπράουσκας, προσπαθεί να παίξει aggressive και όσο περνούν τα ματς βγάζει μεγαλύτερα διαστήματα σε καλές εντάσεις. Θα ρισκάρουμε στο στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ, το οποίο αν συμβεί θα έρθει πιθανώς με γκολ, επιλογή μας το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 5.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

15:00 | Κόνιασπορ – Μπεσίκτας   ➡ 1 DNB (απόδοση 2.04)

17:00 | Νότιγχαμ Φόρεστ – Λέστερ  ➡ Λέστερ Over 1.5 (απόδοση 2.55)

17:00 | Μπράιτον – Λίβερπουλ  ➡ Over 3 (απόδοση 1.95)

19:00 | Λέτσε – Μίλαν  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.04)

Παρολί

17:00 | Γουλβς – Γουέστ Χαμ  ➡ Over 2 (απόδοση 1.70)

18:00 | Τραμπζονσπόρ – Μπασακσεχίρ  ➡ Χ2 (απόδοση 1.75)

22:30 | Μπράγκα – Μποαβίστα  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.70)

Χινάρι

22:00 | Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αθλέτικ Μπιλμπάο  ➡ Χ (απόδοση 3.32)

“Μπόμπα”

20:00 | ΠΑΟΚ – ΟΦΗ  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 5.00)

Σκόρερ

19:00 | Λέτσε – Μίλαν  ➡ Λεάο Anytime Σκόρερ (απόδοση 3.20)

✅ Το Κυνήγι του Θησαυρού* 🎁 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις