napoli-gipedo

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε, σταμάτησε το κερδοφόρο σερί της στήλης, -60 μονάδες έγραψε ο χθεσινός απολογισμός με την τύχη να μας γυρνάει την πλάτη. Μικρογραφία της σεζόν της Τσέλσι το παιχνίδι στο “Κρέιβεν Κότατζ”, αναιμική μέσα στην αντίπαλη περιοχή, μεγάλα λάθη από την άμυνα και τον τερματοφύλακά της για να σπάσει η τρομερή παράδοση που έχει με τη Φούλαμ (2-1). Καθοριστική η αποβολή του Φέλιξ στο ντεμπούτο του για να χάσουμε το “δυνατό” ποντάρισμα στο διπλό. Λίγο νωρίτερα στην Σαουδική Αραβία το ΜπέτιςΜπαρσελόνα έμεινε στο 1-1 στο 90λεπτο, τα άλλα δύο γκολ της παράτασης δεν μας έκαναν για το Goal/Goal & Over 2.5 που είχαμε επιλέξει στα προγνωστικά στοιχήματος.

✅ Το Κυνήγι του Θησαυρού* 🎁 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Νάπολι – Γιουβέντους

Τεράστιο παιχνίδι απόψε στις 21:45 στο “Diego Armando Maradona”, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της κούρσα για το Scudetto, παρότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο 1ος γύρος της Serie A. Η Νάπολι ξεπέρασε την ήττα στο Μιλάνο από την Ίντερ (1-0), την πρώτη στο πρωτάθλημα με εύκολο πέρασμα από το Γένοβα και φτωχό για τις ευκαιρίες της 0-2 επί της Σαμπντόρια. Διατηρήθηκε έτσι στο +7 από την σημερινή της αντίπαλο και αύξησε την απόσταση από τους Μιλανέζους.

Η Γιουβέντους τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί καθαυτό, ωστόσο η εικόνα της δεν είναι σε καμία περίπτωση κυριαρχική στις 8 διαδοχικές νίκες που έχει καταφέρει. Σπουδαίο είναι το γεγονός ότι δεν έχει δεχθεί γκολ σε αυτό το σερί! Απόλυτα κυνική στις τελευταίες εξόδους της, μετρά 4 σερί 0-1, πιο δημιουργική στο Τορίνο. Το Σάββατο ήταν φτωχό (2.45 xGoals) για τις φάσεις που έβγαλε το 1-0 επί της Ουντινέζε. Ο Ντι Μαρία ήταν θετικός ως βασικός, καθοριστικός με την ασίστ ο Κιέζα που πέρασε ξανά ως αλλαγή. Ξεκουράστηκε κι επιστρέφει ο εξαιρετικός στόπερ Μπρέμερ.

Είναι μεγάλο το διακύβευμα στο παιχνίδι και στην αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση που είναι οι δύο ομάδες δεν περιμένουμε ρίσκο από Σπαλέτι και Αλέγκρι, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του αγώνα. Η Νάπολι ταρακουνήθηκε με την ήττα στο Σαν Σίρο, δεν ήταν η προ-διακοπής ομάδα απέναντι στην Ίντερ, ενδεχομένως να χρειαστεί χρόνο για να ξαναβρεί ρυθμό. Φύσει επιθετική ομάδα, αλλά δεν έχει λόγο να πιέσει αλόγιστα από νωρίς με το +7 στο τσεπάκι. Η Γιουβέντους έτσι κι αλλιώς παίζει συντηρητικά εκτός έδρας, ο Αλέγκρι γνωρίζει ότι αν ανοιχτεί θα εκτεθεί, το να διατηρήσει την απόσταση ως έχει περιμένοντας τους πιο ποιοτικούς του παίκτες να βρουν πατήματα είναι θετικό αποτέλεσμα. Συνοψίζοντας θα ποντάρουμε στο Χ Ημίχρονο σε απόδοση 2.17.

Θέλτα – Βιγιαρεάλ

Σε ανοδική τροχιά και οι δύο ομάδες με τους νέους προπονητές τους, τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά για το υπόλοιπο της σεζόν. Με τον Καρβαλιάλ στον πάγκο η Θέλτα άξιζε τη νίκη στο εντός έδρας 1-1 με τη Σεβίγια, ενώ την περασμένη Παρασκευή άξιζε τουλάχιστον ένα δεύτερο γκολ στο διπλό επί της ουραγού Έλτσε (0-1). Η Βιγιαρεάλ αλλάζει ταυτότητα με τον Σετιέν στην καθοδήγηση, έχει γίνει πιο επιθετική και στην επιστροφή της από τη διακοπή μετρά 4/4 νίκες, αλλά δίχως να κρατήσει το μηδέν πίσω. Ακόμα και στο Κύπελλο από ομάδες χαμηλότερων κατηγορίων δέχθηκε γκολ, αλλά ταξιδεύει στο Βίγκο με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη σαββατιάτικη νίκη επί της Ρεάλ (2-1). Θα ποντάρουμε στο θετικό μομέντουμ αμφοτέρων, υπάρχει ποιότητα εκατέρωθεν, επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.87.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 | Νάπολι – Γιουβέντους  ➡ Χ Ημίχρονο (απόδοση 2.17)

22:00 | Θέλτα – Βιγιαρεάλ  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.87)

✅ Το Κυνήγι του Θησαυρού* 🎁 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες ΠΡΙΝ κάνεις εγγραφή:

◾️ Stoiximan
◾️ Bwin
◾️ Betsson
◾️ Netbet
◾️ Bet365
◾️ Fonbet
◾️ Betshop
◾️ Interwetten
◾️ Winmasters
◾️ Pamestoixima.gr
◾️ Sportingbet
◾️ Vistabet