tselsi-poter

Συνεχίζεται το κερδοφόρο σερί της στήλης, +28.75 μοναδες έγραψε ο χθεσινός απολογισμός χάρη στο “κουτσουρεμένο” παρολί μας. Ο Άρης προηγήθηκε νωρίς, αλλά δεν βρήκε δεύτερο γκολ και ο άσος με -1 (ασιατικό) πήγε Void, ωστόσο πήραμε πολλά γκολ αργά στα δύο επόμενα σημεία για να ενισχύσουμε κι άλλο το ταμείο μας. Η Μπράγκα έβγαλε τον άσο με επική ανατροπή μέσα σε 5 λεπτά απέναντι στην Γκιμαράες (3-2), ενώ το Over 2.5 στο ΛοριάνΜονακό (2-2) επιβεβαιώθηκε ενώ το ματς ήταν στο 0-0 με την συμπλήρωση μίας ώρας. Τέλος ο Όρτα δεν σκόραρε στην ανατροπή της Μπράγκα και χάσαμε το απόλυτο. Πάμε να συνεχίσουμε το “πράσινο” σερί, πάμε να αναλύσουμε τα δύο προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε στο κουπόνι της Πέμπτης.

🎁 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Φούλαμ – Τσέλσι

Εξ αναβολής παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ, τοπικό ντερμπάκι στο “Κρέιβεν Κότατζ” και το παράδοξο είναι ότι η Φούλαμ προπορεύεται της Τσέλσι στη βαθμολογία! Οι γηπεδούχοι έχουν επιστρέψει με 4/4 νίκες μετά τη διακοπή, μάλιστα κρατώντας το μηδέν στα τρία εξ αυτών, κάτι που δεν συνήθιζαν πριν το Μουντιάλ. Βέβαια στις 03/01 είχαν πολύ μεγάλη δόση τύχης για να μείνει το 0-1 στην έδρα της Λέστερ, οι “αλεπούδες” είχαν πολλές μεγάλες ευκαιρίες ακόμη και να γυρίσουν το ματς μετά το “φορίσιο” γκολ του Μίτροβιτς, ένα ακόμη στην σεζόν. Το μεγάλο πρόβλημα όμως για το Μάρκο Σίλβα σήμερα είναι ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σέρβο “μπόμπερ”, καθώς συμπλήρωσε κάρτες στο “King Power”.

Η Τσέλσι πηγαίνει με “τσαλακωμένο” ηθικό στο σημερινό παιχνίδι μετά την συντριβή στο Μάντσεστερ από την Σίτι (4-0) για το FA Cup. Θλιβερή η εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο, όταν δέχθηκε τρία γκολ, εν αντιθέσει με το αντίστοιχο κομμάτι του μεταξύ τους αγώνα στο Λονδίνο την προηγούμενη Πέμπτη για την Πρέμιερ Λιγκ. Υπό ασφυκτική πίεση πλέον ο κόουτς Πότερ, αφού οι “μπλε” έχουν κάνει μόνο μία νίκη στα 7 τελευταία παιχνίδια τους κι αυτή εντός έδρας με την αδύναμη Μπόρνμουθ (2-0). Η άφιξη του Φέλιξ “γλύκανε” κάπως την κατάσταση, αλλά χρειάζεται άμεσα ένα νικηφόρο σερί για να μη χάσει από νωρίς το “τρένο” της 4αδας. Με πολλές (9) απουσίες θα παραταχθεί σήμερα, αλλά η πιθανή ενδεκάδα είναι σαφώς ποιοτικότερη των γηπεδούχων, ενώ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο νεοφερμένος Πορτογάλος.

Απογοητεύει η Τσέλσι, εκπλήσσει ευχάριστα η Φούλαμ, ωστόσο υπάρχουν στοιχεία που μας οδηγούν σε ποντάρισμα κόντρα στη φόρμα. Η κομβικότατη απουσία του Μίτροβιτς,  η τρομερή παράδοση που έχει η Τσέλσι στα μεταξύ τους παιχνίδια (7 σερί νίκες!) και η πιθανή αντίδραση που θα βγάλουν οι “μπλε” μετά τα δύσκολα παιχνίδια με την Σίτι. Θα πάμε στο διπλό σε απόδοση 2.25.

Μπέτις – Μπαρσελόνα

Στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας διεξάγεται το ισπανικό Super Cup, σε μοντέλο Final Four. Νοκ άουτ ημιτελικός το σημερινό παιχνίδι, στον τελικό περιμένει η Ρεάλ. Την Κυριακή η Κυπελλούχος Μπέτις πέρασε και με δόση τύχης από το Βαγιέκας, δημιούργησε, αλλά και απειλήθηκε από την Ράγιο (1-2), έβγαλε τελικά το διπλό για να βρεθεί εντός 4αδας στη La Liga. Η Μπαρσελόνα ήταν κυνική στη Μαδρίτη την ίδια μέρα, δίχως να κάνει πολλά έβγαλε διπλό τίτλου απέναντι στην Ατλέτικο (0-1), πήγε στο +3 από την Ρεάλ. Δεν την άξιζε τη νίκη, οι “ροχιμπλάνκος” είχαν αρκετές ευκαιρίες, μπορεί να κράτησε το μηδέν, ωστόσο δεν διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση, ειδικά στα τελευταία λεπτά. Επιστρέφει σήμερα ο Λεβαντόφσκι που ήταν τιμωρημένος στο πρωτάθλημα.

Γνωστή η μεσοεπιθετική ποιότητα εκατέρωθεν, ο θεσμός του Σούπερ Καπ και το ουδέτερο περιβάλλον προσφέρεται για πιο “χαλαρό” παιχνίδι. Καμία άμυνα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αμφότερες διαθέτουν φορ που σκοράρουν με ευκολία. Παράλληλα έχουν και παράδοση σε χορταστικά παιχνίδια, στα 7/8 τελευταία μεταξύ τους επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal & Over 2.5, ενώ σε 6 περιπτώσεις το σκορ πήγε στο Over 4.5! Θα ποντάρουμε στο παραπάνω combo σε απόδοση 2.15.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00 | Μπέτις – Μπαρσελόνα  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.15)

22:00 | Φούλαμ – Τσέλσι  ➡ 2 (απόδοση 2.25)

🎁 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις