Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome, αλλά και χρόνια πολλά σε όσους έχουν ονομαστική εορτή, που σήμερα είναι σχεδόν η μισή Ελλάδα! Από πλευράς στοιχήματος η χρονιά δεν μπήκε καθόλου καλά για εμένα, αφού ξεκινήσαμε με αρνητικό «τζάκποτ», ας ελπίσουμε σε άμεση βελτίωση. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές μου.

Στην Αγγλία έχουμε Σαββατοκύριακο κυπέλλου, έχοντας για πρώτη φορά στον θεσμό και ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Ταυτόχρονα βέβαια διεξάγονται και αγώνες για τις μικρές κατηγορίες της χώρας, εκεί που έχουν αποκλειστεί οι περισσότερες ομάδες. Και συνεχίζονται κανονικά τα πρωταθλήματα στην Σκωτία.

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Κόβεντρι – Ρέξαμ Προγνωστικά

Εδώ έχουμε δύο ομάδες που τις χωρίζουν τρεις κατηγορίες, αφού η Κόβεντρι παίζει στο Τσάμπιονσιπ, ενώ η Ρέξαμ αγωνίζεται στη Νάσιοναλ Λιγκ. Όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν τεράστια δυναμική, με ιδιοκτήτες άλλωστε πασίγνωστους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Τα πηγαίνουν περίφημα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα τους, ενώ «διψάνε» για παιχνίδια σαν το σημερινό, ώστε να αποδείξουν πώς έχουν θέση στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Και πολλές φορές αυτό παίζει τον σημαντικότερο ρόλο σε τέτοιους θεσμούς. Ισως εδώ να γίνει μία από τις εκπλήξεις του θεσμού, το Χ2 (Δ.Ε) της Ρέξαμ στο 2,00 στην Fonbet.

Μπαρνέτ – Γκέιτσχεντ Προγνωστικά

Η Μπαρνέτ στην έδρα της έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, δεν χάνει εδώ και πέντε παιχνίδια, ενώ στους 10 τελευταίους αγώνες της εντός έχει εφτά νίκες και έχασε μόνο από την Σάουθεντ. Η Γκέιτσχεντ είναι αήττητη εδώ και τρεις αγώνες, με ισοπαλία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, όμως καμία φορά φέτος δεν έφτασε τα τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς ήττα! Γενικότερα πάντως η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη, σε τέτοιο βαθμό που δεν δικαιολογείται να προσφέρεται σε τόσο καλή απόδοση η νίκη της καλύτερης – βάσει συνολικής εικόνας φέτος – ο άσος της Μπαρνέτ στο 2,10 στην Fonbet.

Στενχάουσμιρ – Στρανράερ Προγνωστικά

Η Στενχάουσμιρ έχει πάρα πολύ καιρό να κερδίσει, εννιά αγωνιστικές για το πρωτάθλημα, αλλά απόψε θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Γκάρι Νέισμιθ. Εχει και το πλεονέκτημα της έδρας, αντιμετωπίζοντας μία Στρανράερ που δεν έχει καταφέρει φέτος να κερδίσει μακριά από το γήπεδό της, με 10 ήττες σε 12 αγώνες. Μία εξ αυτών ήταν στο γήπεδό που παίζει και σήμερα, επομένως δεν αποκλείεται να χάσει ξανά. Ο άσος της Στενχάουσμιρ στο 2,20 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Κόβεντρι – Ρέξαμ  Χ2 (Δ.Ε) (2,00 @ Fonbet)

17:00 Μπαρνέτ – Γκέιτσχεντ  1 (2,10 @ Fonbet)

17:00 Στενχάουσμιρ – Στρανράερ 1 (2,20 @ Fonbet)

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες ΠΡΙΝ κάνεις εγγραφή:

◾️ Stoiximan
◾️ Bwin
◾️ Betsson
◾️ Netbet
◾️ Bet365
◾️ Fonbet
◾️ Betshop
◾️ Interwetten
◾️ Winmasters
◾️ Pamestoixima.gr
◾️ Sportingbet
◾️ Vistabet