μπασκετ

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και φίλες του μπάσκετ. Η ΑΕΚ με την Τόφας μας δικαίωσε, για ακόμη μία φορά, αφού κέρδισε δύσκολα όπως περιμέναμε και με under στην επιθετική παραγωγικότητα εκατέρωθεν. Κάτι που αναμέναμε, γνωρίζοντας την αμυντική κατεύθυνση που έχουν στη φιλοσοφία τους και ο Ηλίας Καντζούρης, αλλά ακόμη περισσότερο ο Δημήτρης Πρίφτης.

Προχωράμε όμως, καθώς σήμερα στο επίκεντρο μας είναι ο σημαντικός αγώνας του Παναθηναϊκού στο Μόναχο με την πάντα ανταγωνιστική και σκληροτράχηλη ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, την κραταιά (στο ποδόσφαιρο) Μπάγερν.

🎅🏻 ΧΡΥΣΑ* Δώρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* ➡️ GOLD-100

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Πάμε στοίχημα ότι θα γίνει ένας δυνατός αγώνας, που όμως για τους «πράσινους» είναι πολύ σημαντικός, όχι μόνο βαθμολογικά μια που έχουν μείνει πίσω, αλλά κυρίως ψυχολογικά, καθώς η συντριβή απ’ τον Ολυμπιακό (71-95) έφερε αναταραχή και προκάλεσε τριγμούς ακόμη και τον προπονητή, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Η συνάντησή του με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο τον «βγάζει» (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου αν γίνει νέα «κακή» ήττα) ενισχυμένο, όμως το ζητούμενο είναι πως θα αντιδράσουν και οι ίδιοι οι παίκτες.

Είναι δεδομένο ότι είναι θετικό ότι βρίσκουν απέναντί τους μια Μπάγερν που δεν είναι και το πλέον «μεγαθήριο» στον θεσμό και έτσι μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη «εξιλέωση». Πώς θα το κάνουν όμως μέσα σε μια καλή έδρα, με μια ενθουσιώδη και σκληρή ομάδα, όπως το σύνολο του Τρινκιέρι.

Σημαντική η απουσία των Λούτσιτς, Ομπστ για τους γηπεδούχους, που όμως απ’ την άλλη, βλέπουν τον Οθέλο Χάντερ και τον Γκιφάι να επιστρέφουν, οπότε ο ΠΑΟ θα πρέπει να εκμεταλλευθεί αυτή την «αναταραχή» στο rotation των Βαυαρών.

Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, αλλά πιστεύουμε ότι οι «πράσινοι» μπορούν να τα καταφέρουν και να περάσουν με νίκη απ’ τον… σταθμό του Μονάχου. Διπλό, λοιπόν, του ΠΑΟ, σε απόδοση 2.20 που βρίσκουμε στη Stoiximan. Ενδιαφέρουσες, πέραν αυτής της επιλογής, και οι αποδόσεις στο over στα lines πόντων του Ουίνστον, στα τρίποντα του Λι και του Γκριγκόνις, αλλά και τα d/d του Ρούμπιτ και του Παπαγιάννη (που επιτέλους πρέπει να κάνει ένα καλό ματς).

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός | 2 (2.20)

🎅🏻 ΧΡΥΣΑ* Δώρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* ➡️ GOLD-100

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις