αντυπας-προγνωστικα-040123

Ήταν από τις βραδιές που τα βάζεις με την τύχη σου στα προγνωστικα στοιχηματος. Και ειδικά με τον Σπόραρ που δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, στη Λιβαδειά. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, μετά το 0-1 σημάδεψε το δοκάρι, δεν σκόραρε και δεν πέρασε το παρολί. Τον είχαμε δυάδα με τον Φορτούνη, ο οποίος πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στη Νίκαια και πιάσαμε το 3,60 που πλήρωνε το να σκοράρει.

Το άλλο παρολί με τα σημεία, είναι να απορείς κανείς, με τον τρόπο που χάθηκε. Θέλαμε over 2,5τον Ολυμπιακό, 0-2 ημίχρονο, τρίτο γκολ ποτέ. Βέβαια, είχαμε πέσει νωρίς στον κουβά, όταν και θέλαμε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός και να έρθει το ματς over 1,5…

Αντιθέτως, η Φενέρ κέρδισε (απόδοση 1,75) και η Μάντσεστερ και πήρε τη νίκη και σημειώθηκαν και τρία γκολ στο ματς. Αλλά τι να το κάνεις…

Σήμερα, η στήλη θα ασχοληθεί με τρία ματς και συνολική απόδοση 7,67. Για να δούμε…

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Κρεμονέζε – Γιουβέντους Προγνωστικά

Επιστροφή της Ιταλίας στο κουπόνι και από το Καμπιονάτο η επιλογή μας θα είναι η Γιουβέντους, σε απόδοση 1,70. Την θεωρώ τίμια και για αυτό θα την βάλω στο σημερινό παρολί.

Η Κρεμονέζε στις 15 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, δεν έχει κερδίσει ούτε μια φορά. Μηδέν γράφει η βαθμολογίας στις νίκες και είναι αυτονόητο ότι δε νομίζω ότι θα την κάνει σήμερα κόντρα στη Γιουβέντους.

Οι φιλοξενούμενοι πριν από την διακοπή για το Μουντιάλ, είχαν βρει το καλό τους εαυτό. Μετρούν έξι σερί τρίποντα και ελπίζω να μην έχουν επηρεαστεί από την διακοπή. Θα πάω με την «Μεγάλη Κυρία».

ΠΑΟΚ – ΆΡΗΣ Προγνωστικά

Ο ΠΑΟΚ μετά από ένα σερί τεσσάρων νικών και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ, έφερε εκτός έδρας ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Θέλει φυσικά να επιστρέψει στις επιτυχίες, αλλά και στόχους να μην είχε, τα ματς με τον Άρη, είναι άλλη ιστορία.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα πάνε στη Τούμπα για να πάρουν αποτέλεσμα. Εκτός έδρας παρουσιάζουν μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή τους, αλλά στη Τούμπα, έχουν εξαιρετική παράδοση. Στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις τους (η μία για το Κύπελλο), μετρούν δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες!

Θα πάρω το 1Χ, μαζί με το over 1,5 σε απόδοση 1,88.

Σαουθάμπτον – Νότιγχαμ Προγνωστικά

Ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον το Σαουθάμπτον – Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού και οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πέντε σερί ήττες και πληρώνουν κυρίως, την τραγική τους αμυντική λειτουργία.

Επίσης, στην έδρα της, η Σαουθάμπτον έχει δώσει οκτώ παιχνίδια, μετρά μόλις μία νίκη και σε όλα δέχθηκε γκολ!

Η Νότιγχαμ για να παραμείνει στην κατηγορία, πρέπει να βελτιώσει τις εκτός έδρας επιδόσεις της και να μπορέσει να βρει δίχτυα μακριά από το γήπεδό της. Το λέω αυτό γιατί σε οκτώ ματς, έχει αποσπάσει δύο ισοπαλίες και έχει σκοράρει μόνο μία φορά! Κόντρα στην τραγική άμυνα της Σαουθάμπτον, πρέπει να βρει γκολ.

Με ρίσκο θα πάρω το Χ2 μαζί με το over 1,5, σε απόδοση 2,40.

Προγνωστικά Στοιχήματος

🎅🏻 ΝΕΑ ΔΙΠΛΗ Εορταστική Προσφορά*

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες ΠΡΙΝ κάνεις εγγραφή:

◾️ Stoiximan
◾️ Bwin
◾️ Betsson
◾️ Netbet
◾️ Bet365
◾️ Fonbet
◾️ Betshop
◾️ Interwetten
◾️ Winmasters
◾️ Pamestoixima.gr
◾️ Sportingbet
◾️ Vistabet