paok-arhs

Αν και αστοχήσαμε στα δύο “δυνατά” σημεία της Τρίτης, η στήλη έγραψε απολογισμό +20.75 μονάδες χάρη στο πετυχημένο παρολί και το G/G στο “Γκούντισον Παρκ”. Η ΑΕΚ πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα του πρώτου ημιχρόνου για να ηττηθεί στα Γιάννενα κι εμείς να χάσουμε το 2 & Over 2.5, ενώ το ίδιο σημείο στη Νίκαια χάθηκε με πικρό τρόπο αφού ο Ολυμπιακός ήταν ήδη στο 0-2 από το ημίχρονο. Η τριάδα σε απόδοση 5.27 πλήρωσε με το Over 2.5 στο ΟυμρανιεσπόρΧατάισπορ (2-2), το 2 & No Goal του Παναθηναϊκού και το διπλό με ανατροπή της Φενέρ. Έστω και στις καθυστερήσεις βρήκε το γκολ της τιμής η Έβερτον για το Goal/Goal με την Μπράιτον, τέλος άστοχη ήταν η επιλογή στο σκοράρισμα του Ιωαννίδη, τον οποίο άφησε στο παγκο για 80 λεπτά ο Γιοβάνοβιτς. Πολύ ενδιαφέρον και το σημερινό κουπόνι, πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

🎁 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ προσφορά*! Για λίγες μέρες! ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

ΠΑΟΚ – Άρης

Πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για την Super League στην Τούμπα απόψε, ένα ντέρμπι στο οποίο έχει πάρει το πάνω χέρι τους τελευταίους μήνες ο Άρης, για την ακρίβεια από το Μάιο του 2021 και μετά δεν έχει δεχθεί γκολ σε 5 παιχνίδια, έχοντας πετύχει τρεις νίκες! Την σημερινή, δημιουργική έκδοση του Λουτσέσκου όμως πολύ δύσκολα θα την κρατήσει δίχως γκολ η ομάδα του Πάρντιου. Ο ΠΑΟΚ έχει εντυπωσιακά κομμάτια στα τελευταία παιχνίδια του με εδαφική κυριαρχία και γρήγορη ανάπτυξη. Βγάζει πολλές καθαρές ευκαιρίες, αλλά δεν έχει το ποσοστό ευστοχίας που θα έπρεπε. Καταλύτης της δημιουργικής του ακμής είναι φυσικά ο Κωνσταντέλιας, ο οποίος στο Περιστέρι πριν μία εβδομάδα έδωσε show για ένα ημίχρονο παίζοντας στο “10”. Σπάνιο ταλέντο για τα ελληνική δεδομένα o 19χρονος, έχει ταχύτατη σκέψη, εξαιρετικές επαφές σε κλειστό χώρο και έχει δείξει ότι μπορεί να γίνει ηγέτης ακόμα και στο ντέρμπι της πόλης. Σε καλή κατάσταση είναι και ο Άρης, αλλά λίγο η έδρα, λίγο η απειρία του Πάρντιου σε τέτοια ντέρμπι, λίγο και η σημαντική απουσία του Πάλμα για τους φιλοξενούμενους μας οδηγούν στον άσο σε απόδοση 2.10.

Κασίμπασα – Αλάνιασπορ

Με νέο προπονητή αλλά και 3/3 ήττες στο ίδιο σκορ (1-2) έχει επιστρέψει από τη διακοπή του Μουντιάλ η Κασίμπασα, την περασμένη Τετάρτη έχασε με ανατροπή στην έδρα της προβληματικής Ιστανμπούλσπορ. Κοινός παρονομαστής των ηττών της η έλλειψη ισορροπίας, οι μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές, γενικά η προβληματική ανασταλτική λειτουργία. Ούτε η Αλάνιασπορ εμπνέει εμπιστοσύνη αμυντικά, αλλά έχει επιστρέψει καλά στο επιθετικό κομμάτι, σκόραρε 8 φορές στα τρία παιχνίδια μετά το Μουντιάλ, με τον Χασάν στην κορυφή να κάνει τη διαφορά. Πολύ επικίνδυνη στο transition η ομάδα του Φαριόλι, θεωρούμε ότι θα εκμεταλλευτεί το άγχος/πίεση των γηπεδούχων μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, θα βρει χώρους να τρέξει. Επιλογή το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.95.

Ρόμα – Μπολόνια

Απογοήτευσε η Ρόμα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, διαψεύθηκαν γρήγορα οι υψηλές φιλοδοξίες του καλοκαιριού. Την είχε ανάγκη τη διακοπή για να δουλέψει την ομάδα ο Μουρίνιο και προβλέπουμε πολύ επιθετική προσέγγιση στο σημερινό παιχνίδι για μία νίκη επανεκκίνησης. Η Μπολόνια όμως είναι καλά με το Μότα στον πάγκο, χρειάστηκε μερικές εβδομάδες ο Ιταλο-Βραζιλιάνος κόουτς για να περάσει την φιλοσοφία του. Πήγαν με 5/6 νίκες στη διακοπή οι “ροσομπλου”, παίζουν επιθετικά με το νέο προπονητικό καθεστώς, κάτι που πλήρωσαν στο 6-1 από την Ίντερ στο Μιλάνο. Ικανή να βρει δίχτυα στο Ολίμπικο η Μπολόνια, ακριβοπληρωμένο το Goal/Goal σε απόδοση 2.06.

🎅🏻 ΝΕΑ ΔΙΠΛΗ Εορταστική Προσφορά*

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Κρεμονέζε – Γιουβέντους

Δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Serie A η Κρεμονέζε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, πήγε στη διακοπή ως μοναδική ομάδα της κατηγορίας δίχως νίκη (0-7-8)! Πολύ μεγάλο το επιθετικό πρόβλημα κυρίως στο γήπεδό της, σε 7 εντός έδρας παιχνίδια σκόραρε μόλις δύο φορές! Στηρίχθηκε ο κόουτς Αλβίνι, αλλά μέχρι να γίνουν ποιοτικές προσθήκες δεν αναμένεται να παρουσιάσει πολύ διαφορετική εικόνα. Η Γιουβέντους ήταν στο καλύτερο σημείο της σεζόν της πριν τη διακοπή, με 6 σερί νίκες στην Serie A (όλες με μηδέν παθητικό), οι οποίες την ανέβασαν στην 3η θέση! Έκανε μερικές πολύ καλές εμφανίσεις η ομάδα του Αλέγκρι, αλλά η επιθετική δημιουργία παρέμεινε θέμα στα ταξίδια της. Χαρακτηριστικό το ότι σε 7 ταξίδια για το πρωτάθλημα σκόραρε μόλις τέσσερις φορές, οι τρεις τελευταίες αρκούσαν για ισάριθμα διπλά! Πηγαίνει με σημαντικές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι, εκτός οι Βλάχοβιτς, Ντι Μαρία, Κουαδράδο που απειλούν ή δημιουργούν. Με Κεν, Μίλικ στην κορυφή απέναντι σε μία λογικά πολύ αμυντική προσέγγιση από τους γηπεδούχους είναι πιθανό να “βραχυκυκλώσει”. Επιλογή το Under 2.5 σε απόδοση 1.90.

To παρολί

Το πρώτο παρολί του έτους πλήρωσε, πάμε να χτίσουμε σερί με μία τριάδα σε απόδοση 5.23 από Πρέμιερ Λιγκ & Τουρκία.

Πρώτη επιλογή το 1Χ & Under 3.5 (1.70) στο ΚόνιασπορΣίβασπορ. Ισχυροί στο Ικόνιο οι γηπεδούχοι (3-3-1), με το καλύτερο παθητικό στη λίγκα, αν και στα τελευταία παιχνίδια τους είχαν ανασταλτικά θέματα. Βελτιωμένη μετά τη διακοπή η Σίβασπορ, δέχθηκε πικρή εντός έδρας ήττα από τη Γαλατασαράι (1-2) και πηγαίνει στο σημερινό παιχνίδι πληγωμένη, αφού θα της λείψει η μέχρι πρότινος θεωρητικά βασική τριάδα πίσω από τον φορ. Δύσκολη στο γκολ έτσι κι αλλιώς, αλλά σοβαρή τακτικά. Έχουν και παράδοση σε χαμηλά σκορ μεταξύ τους (6/8 Under 2.5), το παραπάνω combo καλύπτει αρκετά πιθανά σενάρια.

Δεύτερη επιλογή το Χ2 (1.81) στο ΣαουθάμπτονΝότιγχαμ Φόρεστ. Δεν έχει βελτιωθεί η Σαουθάμπτον μετά την αλλαγή προπονητή, με τον Τζόουνς στον πάγκο επέστρεψε από τη διακοπή με δύο ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ, αμφότερες δίκαιες από Μπραίτον (1-3 εντός) και Φούλαμ (2-1 εντός). Η Φόρεστ πήρε αποτέλεσμα ψυχολογίας με το 1-1 απέναντι στην Τσέλσι, ειδικά με τον τρόπο που αντέδρασε και ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο. Την περιμένουμε καλύτερη στην συνέχεια της σεζόν, αφού ο κόουτς Κούπερ είχε χρόνο να καταλάβει το ρόστερ του μετά το μεταγραφικό μπαράζ του καλοκαιριού. Σήμερα την βολεύει το ματσάρισμα, αφού θα παίξει κλειστά και για την ισοπαλία.

Τρίτη και τελευταία επιλογή το 1Χ (1.70) στο Κρίσταλ ΠάλαςΤότεναμ. Οικτρή η εικόνα της Τότεναμ για ενάμιση και κάτι παιχνίδι μετά τη διακοπή, στις 26 του Δεκέμβρη κατάφερε να σώσει τον πόντο στην Μπρέντφορντ (2-2) με ένα καλό μισάωρο στο τέλος, ενώ την πρωτοχρονιά έχασε με κατεβασμένα χέρια από την Άστον Βίλα (0-2). Σε κακή κατάσταση οι Κέιν, Σον, λείπουν οι επιδραστικοί Κουλουσέφσκι, Ρισάρλισον, Μπετανκούρ, γενικά πολύ άσχημη η “αύρα” που βγάζουν τα “σπιρούνια” στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η Κρίσταλ Πάλας είναι ταχυδυναμική, παίζει με θράσος μπρος στο κοινό της και στο “Σέλχαστ Παρκ” βάζει δύσκολα τα τελευταία χρόνια (2-2-0) στην Τότεναμ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Κασίμπασα – Αλάνιασπορ  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 1.95)

17:30 | Ρόμα – Μπολόνια  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.06)

19:30 | Κρεμονέζε – Γιουβέντους  ➡ Under 2.5 (απόδοση 1.90)

20:00 | ΠΑΟΚ – Άρης  ➡ 1 (απόδοση 2.10)

Παρολί

19:00 | Κόνιασπορ – Σίβασπορ  ➡ 1Χ & Under 3.5 (απόδοση 1.70)

21:30 | Σαουθάμπτον – Νότιγχαμ Φόρεστ  ➡ Χ2 (απόδοση 1.81)

22:00 | Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ  ➡ 1Χ (απόδοση 1.70)

Σκόρερ

16:00 | Κασίμπασα – Αλάνιασπορ  ➡ Χασάν Anytime Σκόρερ (απόδοση 2.85)

“Μπόμπα”

13:30 | Σασουόλο – Σαμπντόρια  ➡ 2 (απόδοση 5.00)

🎁 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ προσφορά*! Για λίγες μέρες! ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις