αντυπας-προγνωστικα-0301

Καλημέρα… Ελλάδα. Σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί αρκετά με δύο παιχνίδια από την Superleague και για αυτό έκανα το συγκεκριμένο ξεκίνημα. Συγκεκριμένα, θα ποντάρουμε στα ματς των «αιωνίων» αντιπάλων.

Πρώτα θα ασχοληθούμε με την έξοδο του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά και το βράδυ με την αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Ολυμπιακό, στη Νίκαια. Το… μενού θα έχει και ένα ματς από Πρέμιερ και ένα από Τουρκία, σε μια τετράδα με συνολική απόδοση 9,18. Δεν τη λες και άσχημη.

Επίσης, σε ξεχωριστό παρολί θα ποντάρουμε και σε δύο παίκτες που ακολουθούμε. Ο ένας μας έχει δικαιώσει, τον άλλο τον έχουμε… μαρμαρώσει.

Πριν πάμε στις αναλύσεις, στα χθεσινά προγνωστικα ποδοσφαιρου τώρα μόνο η μεγάλη Μπέρνλι μας δικαίωσε. Η Ίπσουιτς αν και έπαιζε με έναν παίκτη παραπάνω σε όλο το δεύτερο ημίχρονο έμεινε στο 1-1 με τη Λίνκολν και τέλος η Λίβερπουλ, από εκεί που μετρούσε δύο σερί νίκες, έφαγε τη σφαλιάρα από την Μπρέντφορντ και στρώσαμε όλοι μαζί επιδερμίδα…

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός έδωσε δύο ματς και έχασε τέσσερις βαθμούς. Ισοπαλία στη Νίκαια, ισοπαλία εντός έδρας με τον ΟΦΗ και αποφυγή της ήττας στα χασομέρια. Θα τριτώσει σήμερα το κακό; Δεν το νομίζω. Οι «πράσινοι» πάνε στη Λιβαδειά, με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες και ούτε που θέλουν να σκέφτονται ότι θα χάσουν και πάλι βαθμούς.

Δύσκολα οι γηπεδούχοι θα τους κάνουν τη ζημιά, μιας και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με απουσίες παικτών. Το «διπλό» έχει μικρή απόδοση, αλλά αν βάλουμε και το over 1,5 ομορφαίνει, γιατί φτάνει στο 1,72.

Αντάλιασπορ – Φενέρμπαχτσε Προγνωστικά

Έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Γαλατά βρίσκεται η Φενέρ και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αντάλιασπορ δεν θέλει να χάσει έδαφος. Στοχεύει στη νίκη και είναι το φαβορί για το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο σερί ήττες, χωρίς μάλιστα να σκοράρουν και παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι λογικά θα κερδίσουν και το 1,75 που δίνει το «διπλό» είναι καλό. Θα το τιμήσω.

Ιωνικός – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός έδειξε το καλό του πρόσωπο στο τελευταίο ματς του έτους και διέσυρε τον Αστέρα Τρίπολης με 5-0 και μάλιστα με πέντε διαφορετικούς παίκτες να βρίσκουν δίχτυα. Τώρα πηγαίνει στη Νίκαια, για να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό και θέλει να πανηγυρίσει για δεύτερη στη σειρά αγωνιστική.   

Οι γηπεδούχοι δίνουν μάχη για την παραμονή, αλλά μετά την ήττα στη Λιβαδειά, τα πράγματα δυσκόλεψαν μια μάλιστα αρκετά. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά επειδή στη συγκεκριμένη ομάδα δεν παίζω σημεία, θα πάρω το over 2,5 σε απόδοση 1,85. Αρκετά καλή αν αναλογιστούμε την διαφορά στην ποιότητα των ομάδων και την επιθετική γραμμή των πρωταθλητών.

Μάντσεστερ Γ. – Μπόρνμουθ Προγνωστικά

Βγάζει μια σοβαρότητα η Γιουνάιτεντ, μετά το Μουντιάλ. Τρία ματς έχει δώσει (ένα για το Λιγκ Καπ) και μετρά ισάριθμες νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ.

Σήμερα, στοχεύει στην τέταρτη στη σειρά νίκη, μιας και υποδέχεται την Μπόρνμουθ, η οποία μόνο σε καλή κατάσταση δεν βρίσκεται. Στον ίδιο αριθμό αγώνων, έχει ακολουθήσει την ακριβώς αντίθετη διαδρομή. Τρεις ήττες (η μία για το Λιγκ Καπ) και μάλιστα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει.

Θα πάρω τον «άσο» και θα προσθέσω και το over 2,5 για να φτάσει η απόδοση στο 1,65. Θα την ήθελα λίγο μεγαλύτερη, αλλά όπως λέω σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν βγάζουμε εμείς τις αποδόσεις.

Anytime scorer προγνωστικά

Δύο παίκτες ακολουθώ το τελευταίο διάστημα. Τον Φορτούνη και τον Σπόραρ.  Ο πρώτος μας δικαίωσε στα Γιάννινα, ο δεύτερος και στα δύο ματς με Ιωνικό και ΟΦΗ, μας έστειλε στον κουβά. Και τους δύο τους συναντάμε σε καλές αποδόσεις, ειδικά τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Τον Φορτούνη λοιπόν θα τον ποντάρω στο 3,60 και τον Σπόραρ στο 2,65.

Προγνωστικά Στοιχήματος

ANYTIME SCORER

🎅🏻 ΝΕΑ ΔΙΠΛΗ Εορταστική Προσφορά*

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες ΠΡΙΝ κάνεις εγγραφή:

◾️ Stoiximan
◾️ Bwin
◾️ Betsson
◾️ Netbet
◾️ Bet365
◾️ Fonbet
◾️ Betshop
◾️ Interwetten
◾️ Winmasters
◾️ Pamestoixima.gr
◾️ Sportingbet
◾️ Vistabet