Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αυστρίας.

Στουρμ Γκρατς – Μάτερσμπουργκ, (22/10, 17:00): Με σπασμένα φρένα συνεχίζει η πρωτοπόρος Στουρμ Γκρατς που επικράτησε με 1-0 της Ριντ και σημείωσε την Πέμπτη σερί της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Μετράει φέτος μόλις μια ήττα, ενώ κράτησε το μηδέν στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Σε αντίθετο μομέντουμ η Μάτερσμπουργκ ηττήθηκε με 0-2 από την Αούστρια και συμπλήρωσε οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη, μετρώντας έξι ήττες και δυο ισοαπλίες. Στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος διαθέτει τη χειρότερη άμυνα.

Προγνωστικό: Over 2,5  (1,62 @ Stoiximan)

Ριντ – Βακ Πέλετς, (22/10, 19:30): Τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (τρεις νίκες, μια ισοπαλία) έβαλε η Ριντ που ηττήθηκε με 0-1 από τη Στουρμ Γκρατς. Επιρρεπής στο λάθος η αμυντική της λειτουργία δέχθηκε γκολ στα εννέα τελευταία παιχνίδια της. Συνεχίζει να απογοητεύει η Βακ Πέλετς που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σάλτσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική και συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη (τρεις ήττες, δυο ισοπαλίες).

Προγνωστικό: G/G (1,80 @ Betshop)

Άλταχ – Αντμίρα, (22/10, 19:30): Με το βαθμό έφυγε από τη Βιέννη η Άλταχ που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Ραπίντ. Παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι αήττητη, g/g τα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της. Κατώτερη των περιστάσεων η Αντμίρα περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με τη Σεντ Πόλτεν. Συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (τρεις νίκες, μια ισοπαλία) και θέλει να διευρύνει το θετικό της σερί.

Προγνωστικό: 1 (1,66  @ Goalbet)