prognostika stoiximatos 29122022

Επιστροφή για τη στήλη του Bethome.gr! Υπάρχει αρκετή δράση για σήμερα Πέμπτη (29/12), ωστόσο εμείς θα ασχοληθούμε με την Α’ Ισπανίας, όπου τρία παιχνίδια ανοίγουν την αυλαία της 15ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε όμως τι έχουμε ξεχωρίσει για τα προγνωστικά στοίχημα.

🎅🏻 ΝΕΑ ΔΙΠΛΗ Εορταστική Προσφορά*

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μπέτις – Μπιλμπάο Προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση για τη Μπέτις, μετά και τη διακοπή, έχοντας μια αρκετά θετική παρουσία στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ωστόσο, γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τη Βαλένθια, στο οποίο πλήρωσε το αριθμητικό της μειονέκτημα, δεχόμενη και τα τρία τέρματα στο τελευταίο μισάωρο. Παρόλα αυτά διατηρείται ψηλά στην κατάταξη και στο -2 από την πρώτη τριάδα. Επικράτησε στα πέντε από τα επτά φετινά εντός της στη διοργάνωση (5-1-1).

Μπορεί να μην ικανοποίησε με την εμφάνιση της, ωστόσο η Μπιλμπάο κατάφερε να πάρει στο φινάλε την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου, επικρατώντας με 0-1 στην έδρα της Σεστάο Ρίβερ, ομάδα τέταρτης κατηγορίας. Είχε αρκετούς αναπληρωματικούς στο αρχικό της σχήμα, λίγο μετά το μισάωρο κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Στην πορεία είχε τον έλεγχο, παρά τις ευκαιρίες της δεν διεύρυνε το σκορ, αλλά δεν απειλήθηκε και ιδιαίτερα. Έχει στο μυαλό της το σημερινό πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Μπέτις, χωρίς διπλό στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (0-2-2).

Ομάδα έδρας η Μπέτις, καθώς μπροστά στο κοινό της είναι πιο δυναμική, όμως αποτελεί ερωτηματικό η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται μετά και τη διακοπή. Δεν θα έχει εύκολο έργο κόντρα στη Μπιλμπάο, με την οποία ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση. Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, θα κρατήσουμε το Χ Ημίχρονο σε απόδοση 2.07 από τη bwin gr.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Έλτσε Προγνωστικά

Δίχως να πιάσει το μέγιστο της απόδοσης της, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την πρόκριση στο κύπελλο. Φιλοξενήθηκε από την Αρεντέιρο, της οποίας και επικράτησε με 1-3. Βρέθηκε πίσω στο σκορ σε ένα αρκετά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, όμως στο φινάλε αυτού έφερε το ματς στα ίσα, ανέβασε στροφές στο δεύτερο και έχοντας τον πλήρη έλεγχο ολοκλήρωσε την ανατροπή. Απόψε, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο την ουραγού Έλτσε, καθώς έχει ήδη μείνει αρκετά μακριά από την πρώτη δυάδα, στο -11 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Χωρίς νίκη στα τρία πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος (0-1-2), στο τελευταίο ηττήθηκε με 1-0 από τη Μαγιόρκα.

Ψυχολογική ανάσα κατάφερε να πάρει την περασμένη εβδομάδα η Έλτσε, μετά και την πρόκριση που πήρε στο κύπελλο, επικρατώντας με 0-3 στην έδρα της Γουαδαλαχάρα. Μπήκε πιο δυναμικά και προηγήθηκε από νωρίς στο σκορ, στη συνέχεια είχε τον έλεγχο και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων. “Χτύπησε” ακόμη δυο φορές προς το φινάλε και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Απογοητεύει στο πρωτάθλημα, ούσα ουραγός και χωρίς νίκη (0-4-10), ευελπιστεί ότι η αύρα του Πάμπλο Ματσίν στον πάγκο της, θα αλλάξει την όλη κατάσταση.

Δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για την Ατλέτικο στην αποψινή αναμέτρηση, καθώς έχει μείνει αρκετά μακριά από την κορυφή. Κόντρα στην ουραγό Έλτσε είναι ξεκάθαρο φαβορί για να πάρει το τρίποντο, παρότι οι φιλοξενούμενοι είναι πλέον με νέο τεχνικό στον πάγκο τους. Επιλογή μας, το συνδυαστικό Άσσος και Under 3.5 σε απόδοση 1.96.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

🎅🏻 ΧΡΥΣΑ* Δώρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* ➡️ GOLD-100

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες ΠΡΙΝ κάνεις εγγραφή:

◾️ Stoiximan
◾️ Bwin
◾️ Betsson
◾️ Netbet
◾️ Bet365
◾️ Fonbet
◾️ Betshop
◾️ Interwetten
◾️ Winmasters
◾️ Pamestoixima.gr
◾️ Sportingbet
◾️ Vistabet