μπασκετ

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και φίλες του μπάσκετ και καλή χρονιά να έχουμε, καθώς πλησιάζει ολοταχώς η αλλαγή του χρόνου. Η Μπαρτσελόνα έκανε αγγαρεία με τη Σαραγόσα και κέρδισε αλλά με πολύ φτωχή επιθετική συγκομιδή, με αποτέλεσμα να μη δικαιώσει την επιλογή μας για άσο και over.

Θα παραμείνουμε όμως σε Ισπανικά… εδάφη, αφού στο σημερινό μας επίκεντρο θα πάμε στοίχημα με την σημαντική αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα ανάμεσα στη Μπασκόνια και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

🎅🏻 ΝΕΑ ΔΙΠΛΗ Εορταστική Προσφορά*

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά

Μια αναμέτρηση που υπόσχεται σκορ και… θέαμα, αλλά και σασπένς, αφού απ’ τη μια έχουμε την πολύ φορμαρισμένη γηπεδούχο ομάδα και από την άλλη μια Ρεάλ, που απλά είναι η… Ρεάλ και έχει παίκτες με προσωπικότητα και «βαριά φανέλα».

Θα πρέπει να την… φορέσουν για τα καλά όμως, γιατί οι γηπεδούχοι έχουν να χάσουν από τις 25 Νοεμβρίου, όπου μέχρι σήμερα, δηλαδή σε έναν μήνα και λίγες ημέρες, έχουν… δέκα νίκες σε δέκα αγώνες, σε Ισπανία και Ευρωλίγκα. Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο αυτό, τη στιγμή μάλιστα που στην τελευταία τους νίκη κέρδισαν μέσα στην έδρα της Μπρεογκάν με 77-86, χωρίς τον σούπερ σουτέρ τους, τον Αμερικανό γκαρντ Χάουαρντ, που δεν έπαιξε για να προφυλαχθεί για τον σημερινό αγώνα.

Η Ρεάλ, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, έχει δύο… ήττες στους τελευταίους δέκα αγώνες, εντός κι εκτός συνόρων. Μία από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας και από την Μονακό μέσα στη Μαδρίτη. Έχει όμως τρεις σερί νίκες εσχάτως: με τη Μπιλμπάο (80-86), τη Βιλερμπάν (92-73) και την Τενερίφη (67-80). Έχει όμως και καλά νέα απ’ το «στρατόπεδο» των τραυματιών, αφού παίζουν οι Γκάμπριελ Ντεκ, Ρούντι Φερνάντεθ και Φαμπιέν Κοζέρ. Όχι όμως και οι Άντονι Ράντολφ και Κάρλος Αλοσέν, Άνταμ Χάνγκα.

Οι γηπεδούχοι είναι σε φόρμα και γι’ αυτό θα πάμε με την νίκη του, που βρίσκουμε σε καλή απόδοση 2,52, που βρίσκουμε στη Stoiximan. Οι εταιρίες βλέπουν φαβορί τη Ρεάλ, αλλά εμείς θα επιλέξουμε τη φόρμα και το κίνητρο, σε ένα αμφίρροπο ματς, έτσι κι αλλιώς.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

🎅🏻 ΧΡΥΣΑ* Δώρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* ➡️ GOLD-100

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες ΠΡΙΝ κάνεις εγγραφή:

◾️ Stoiximan
◾️ Bwin
◾️ Betsson
◾️ Netbet
◾️ Bet365
◾️ Fonbet
◾️ Betshop
◾️ Interwetten
◾️ Winmasters
◾️ Pamestoixima.gr
◾️ Sportingbet
◾️ Vistabet