sivaspor-yatabare

Με ελάχιστο κέρδος (+3.5 μονάδες) κλείσαμε την στήλη της Παρασκευής αφού επιβεβαιώθηκαν 1/2 επιλογές μας από την Τουρκία. Σχετικά νωρίς πληρωθήκαμε το Over 2.5 στο ΟυμρανιεσπόρΜπασακσεχίρ (1-3), αλλά στην Αττάλεια οι γηπεδούχοι ήταν αναποτελεσματικοί και ηττήθηκαν 0-2 από την Ανκαραγκιουτσού για να χαθεί το combo. Πάμε στα σαββατιάτικα προγνωστικά στοιχήματος, το εξής ένα σημείο από το τούρκικο πρωτάθλημα.

🎅🏻 SUPER Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Κασίμπασα – Σίβασπορ

Δεν αποδείχθηκε ευεργετική η αλλαγή προπονητή στην Κασίμπασα, με εντός έδρας ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση την Τρίτη. Στο ντεμπούτο του Ινάν στον πάγκο της ηττήθηκε από την ουραγό Ουμρανιεσπόρ (1-2), με το τελικό αποτέλεσμα πάντως να την αδικεί εν μέρει, αφού είχε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Ανασταλτικά όμως παρουσιάστηκε ασύνδετη, είχε θέματα στο transition και είναι σαφές ότι θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Η Σίβασπορ ξόδεψε πολλές δυνάμεις, πνευματικές και σωματικές, στην Ευρώπη στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, με αποτέλεσμα να πάει στη διακοπή του Μουντιάλ εντός επικίνδυνης ζώνης. Έδωσε την αρμόζουσα σημασία στο Conference League και τερμάτισε 1η στον όμιλο παίρνοντας την απευθείας πρόκριση στους “16”. Δεν είναι ομάδα που αξίζει να κινδυνεύσει, έχει το υλικό και την εμπειρία να ανακάμψει άμεσα και να ξεφύγει από τα σενάρια υποβιβασμού ούσα πλέον ξεκούραστη. Την Τρίτη ήταν ορεξάτη στο 5-2 του Κυπέλλου απέναντι σε ομάδα της Γ’ κατηγορίας, η αλλαγή συστήματος σε 3-4-3 την έκανε πιο επιθετική, αν και είναι αμφίβολλο αν ο κόουτς Τσαλιμπάι θα το διατηρήσει για το ταξίδι στην Πόλη.

Θα ποντάρουμε στην ποιότητα και την εμπειρία των φιλοξενούμενων, που έχουν προπονητική συνεχεια και μεγάλη ανάγκη για μία νίκη-εφαλτήριο βαθμολογικής ανάκαμψης. Υπάρχει ξεκάθαρη αξία στο 2 DNB σε αποδόση 2.20.

Προγνωστικά Στοιχήματος

15:00 | Κασίμπασα – Σίβασπορ  ➡ 2 DNB (απόδοση 2.20)

🎅🏻 SUPER Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες ΠΡΙΝ κάνεις εγγραφή:

◾️ Stoiximan
◾️ Bwin
◾️ Betsson
◾️ Netbet
◾️ Bet365
◾️ Fonbet
◾️ Betshop
◾️ Interwetten
◾️ Winmasters
◾️ Pamestoixima.gr
◾️ Sportingbet
◾️ Vistabet