telikos-mountial

0/3 επιλογές και -65 μονάδες έγραψε ο σαββατιάτικος απολογισμός της στήλης μας. Το πλησιάσαμε αρκετά το δυνατό σημείο στο διπλό με G/G για την Μπενφίκα, οι “αετοί” ισοφάρισαν πριν το ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από το Λιγκ Καπ. Στο 1-1 έμεινε και το ποντάρισμα ρίσκου με 2 & Over 2.5 της Σάντερλαντ, ενώ άστοχο ήταν το ιταλικό ποντάρισμα, έμεινε στο 0-0 το Ρετζίνα – Μπάρι και πήγε κουβά το G/G. Πάμε στα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματος με τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου φυσικά σε πρώτο πλάνο.

Από αύριο μέχρι την Παρασκεύη θα λείψει η καθημερινή μας στήλη, λόγω άδειας. 

🎁 Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου ➡️ ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνας

Αργεντινή – Γαλλία

22ος τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Λουσάιλ του Κατάρ με “αλμπισελέστε” και “τρικολόρ” να ψάχνουν το 3ο τρόπαιο της ιστορίας τους! Η Αργεντινή στην 6η συμμετοχή της σε τελικό, η Γαλλία στην 4η. Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο πλαίσιο Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε όλες ο νικητής του μεταξύ τους παιχνίδιού πήγε ως τον τελικό, το 1978 και το 2018 κατέκτησαν το τρόπαιο! Πριν 4.5 χρόνια στη Ρωσία, για τη φάση των “16” οι Γάλλοι εξέθεσαν την αργεντίνικη άμυνα και με τον Μπαπέ να σκοράρει δις ξεκίνησαν την ανάβαση προς την κορυφή του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Ο Μέσι τότε δεν βρήκε δίχτυα, αλλά κατέγραψε δύο ασίστ.

Στο φετινό Μουντιάλ οι ομάδες ξεκίνησαν ως δύο εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά για να βρεθούν στον τελικό οι Αργεντίνοι δεν χρειάστηκε να αποκλείσουν κάποια ομάδα με υψηλές βλέψεις. Πολύ βατό το μονοπάτι ως το μεγάλο παιχνίδι, δεν δοκιμάστηκαν απέναντι σε κάποιο εκ των υπολοίπων φαβορί. Οι Γάλλοι το πήραν το συγκεκριμένο παράσημο πετώντας εκτός συνέχειας τους Άγγλους στα προημιτελικά.

Ερωτηματικό το πως θα παρατάξει σήμερα την ομάδα του ο Σκαλόνι, τρία τα πιθανά αρχικά σχήματα. Πιθανότερο το 4-3-3 αν αγωνιστεί ο Ντι Μαρία, αν δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει ο 34χρονος θα διατηρήσει το 4-4-2 με τέσσερα καθαρόαιμα χαφ, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει με 5αδα στην άμυνα, όπως στον προημιτελικό για να μην εκτεθεί από την ταχύτητα των Γάλλων στα άκρα της επίθεσης. Ο Άλβαρες που έκανε τη διαφορά απέναντι στους Κροάτες θα διατηρηθεί στο πλάι του Μέσι, ο οποίος κάνει το καλύτερο τουρνουά με το εθνόσημο στο στήθος. Στα 35 του πραγματικά κουβαλά την “αλμπισελέστε” και θέλει να μπει στο πάνθεον των Μουντιάλ, πλάι στον Ντιέγκο.

Ο σχηματικός των Γάλλων από την άλλη δεν έχει ερωτηματικά, δεν αναμένεται να αλλάξει την συνταγή του ο Ντεσάν, με 4-2-3-1 θα παραταχθούν οι “τρικολόρ”, με το Ζιρού στην κορυφή, τους Μπαπέ, Ντεμπελέ στα άκρα και τον MVP της ομάδας Γκριεσμάν από πίσω τους, να κόβει και να ράβει στην ανάπτυξη, αλλά και στο ανασταλτικό κομμάτι. Ιώσεις ταλαιπώρησαν τους Ραμπιό, Ουπαμεκανό και Βαράν τις τελευταίες ημέρες, τελευταίο θύμα ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος σε όλη του την καριέρα μετρά 19/19 τελικούς!

Απόλυτα μοιρασμένες οι αποδόσεις γαι τον τελικό, ούτε οι books δεν ξέρουν πως να τιμολογήσουν τις δύο ομάδες. Οι Αργεντίνοι βγάζουν περισσότερο πάθος στο παιχνίδι τους, δείχνουν ότι το θέλουν περισσότερο αυτό το τρόπαιο, αυτό σημαίνει όμως ότι θα έχουν έξτρα πίεση σήμερα, τα πόδια μπορεί να γίνουν βαριά για ένα γενικά άπειρο ρόστερ, τουλαχιστον πιο άπειρο από αυτό των Γάλλων. Δίχως πίεση πηγαίνουν στον τελικό οι “τρικολόρ” και με το know how της περίστασης. Ο Μπαπέ κάνει τη διαφορά ακόμα και δίχως να ακουμπά την μπάλα, αφού οι αντίπαλες άμυνες προσαρμόζονται στην έκρηξή του, ο Ζιρού είναι καλά και υπερτερεί σε όγκο απέναντι στα στόπερ της Αργεντινής, ενώ ο Γκριεσμάν είναι πραγματικός μαέστρος από την πρεμιέρα. Συνολικά οι Γάλλοι υπερτερούν σε ταχυδύναμη, στοιχείο που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στο φινάλε ενός κουραστικού τουρνουά.  Θα ποντάρουμε ευρωπαϊκά, επιλογή μας το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.25.

Το παρολί

Ενεργοποιείται και πάλι (μετά από 12 ημέρες) η ενότητα των παρολί, αφού το κυριακάτικο πρόγραμμα περιλαμβάνει επιλογές που έχουν αξία να συνδυαστούν. Φτιάχνουμε λοιπόν μία τριάδα σε απόδοση 5.83 από Serie B & Super League 2.

Πρώτη επιλογή το Χ2 (1.80) στο ΤσιταντέλαΣουντιρόλ. Ανεξήγητος ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων που έχουν καταφέρει μόλις μία νίκη τον τελευταίο ενάμιση μήνα και αυτή ήταν η “κλοπή” της Γένοβας, στις 4 Δεκεμβρίου όταν με μία τελική εντός εστίας κέρδισαν την Τζένοα με 0-1. Ακολούθησαν δύο ήττες δίχως να σκοράρουν, με τις οποίες επέστρεψαν εντός επικίνδυνης ζώνης, ενω συνολικά στο γήπεδό τους για τη φετινή Serie B έχουν πετύχει μόλις 2/8 νίκες. Η νεοφώτιστη Σουντιρόλ εκπλήσσει θετικά. Μετά τις τρεις ήττες στην εκκίνησης της σεζόν έτρεξε ένα ρεκόρ 5-7-0 πριν ηττηθεί στη Γένοβα από την Τζένοα (2-0) πριν 10 ημέρες. Είναι συμπαγής ομάδα που γίνεται επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, αδικείται από τις αποδόσεις στο σημερινό παιχνίδι.

Δεύτερη επιλογή το Χ2 (1.80) στο Απόλλων ΣμύρνηςΚαλαμάτα. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει την σεζόν με 5-1-0 ρεκόρ και την εστία τους να παραμένει απαραβίαστη! Όλες οι νίκες τους ήρθαν στο 1-0, δεν έπεισαν σε όλες. Θετικό το ξεκίνημα (3-1-1) στην σεζόν και για την Καλαμάτα, μοναδική της ήττα το 1-0 στα Χανιά, στα άλλα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος δεν δέχθηκε γκολ. Νωρίτερα πέτυχε την έκπληξη στο Κύπελλο αποκλείοντας τον Παναιτωλικό στη διαδικασία των πέναλτι (2-2 κ.δ.) και την περασμένη Τετάρτη υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ για τη φάση των “16”. Έκανε ιδιαιτέρως ανταγωνιστική εμφάνιση η ομάδα του Αναστόπουλου (ήταν τιμωρημένος) απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικότερο αντίπαλο, αμύνθηκε αποτελεσματικά, είχε τα στοιχεία που μπορούν να την οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα σήμερα στην Ριζούπολη.

Τρίτη και τελευταία επιλογή το Χ2 (1.80) στο ΤζένοαΦροζινόνε. Τεράστιο μέγεθος για την Serie B η Τζένοα, έχει τη φανέλα να κερδίσει τον οποιονδήποτε στην κατηγορία, αλλά το ότι προσφέρεται ως ξεκάθαρο φαβορί στην σημερινή αναμέτρηση είναι μάλλον περίεργο. Για μία Τζένοα που άλλαξε προπονητή προ δύο εβδομάδων και στο ντεμπούτο του Τζιλαρντίνο πέτυχε τη μοναδική της νίκη στα 7 τελευταία παιχνίδια (1-3-3). Όλη την σεζόν παίζει με πίεση μπρος στο κοινό της, δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει την έδρα της (2-5-1) και απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας αναμένεται να έχει προβλήματα. Αήττητη η πρωτοπόρος Φροζινόνε στα 5 τελευταία ταξίδια της (4-1-0), στο πιο πρόσφατο ταπείνωσε τη 2η Ρετζίνα (0-3), αήττητη συνολικά στα 10 τελευταία παιχνίδια της (7-3-0).

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 | Αργεντινή – Γαλλία  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 2.25)

Παρολί

15:00 | Τσιταντέλα – Σουντιρόλ  ➡ Χ2 (απόδοση 1.80)

19:30 | Απόλλων Σμύρνης – Καλαμάτα  ➡ Χ2 (απόδοση 1.80)

21:45 | Τζένοα – Φροζινόνε ➡ Χ2 (απόδοση 1.80)

🎁 Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου ➡️ ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνας


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal  Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες 
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις