vrazilia-neimar

Άστοχη η χθεσινή μας ενασχόληση με Serie B & Segunda Division, 0/3 επιλογές και -60 μονάδες έγραψε ο απολογισμός της στήλης για την Πέμπτη. Η Σουντιρόλ δέχθηκε το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις για να μην πάρουμε ούτε void στο +1 (ασιατικό), το “Χινάρι” στη μάχη πρωτοπόρων ήταν πολύ μακριά, ενώ στο ισπανικό G/G σκόραρε η Χιχόν που έπαιζε με 10 παίκτες από το 58′. Μετά το διήμερο break επιστρέφουμε στο Κατάρ για τα προημιτελικά ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου που εξελίσσεται ιδιαιτέρως συναρπαστικό. Πάμε να αναλύσουμε τα δύο προγνωστικά στοιχήματος που διαλέξαμε.

🎁 Βρίσκεις εδώ SUPER Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Κροατία – Βραζιλία

Εκκίνηση των προημιτελικών στο Μουντιάλ του Κατάρ, οι Κροάτες να αντιμετωπίζουν τους Βραζιλιάνους για 3η φορά στο πλαίσιο Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την “σελεσάο” να μετρά 2/2 νίκες το 2006 και το 2014. Οι Κροάτες ψάχνουν δεύτερη σερί πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού και τρίτη συνολικά στην σύντομη ιστορία τους. Από την άλλη, η Βραζιλία έχει βάλει πλήρη για το 6ο τρόπαιο, αλλά στα ημιτελικά κατάφερε να προκριθεί μόλις μία φορά μετά την στέψη στη Γιοκοχάμα το 2002.

Δεν έχουν πείσει οι Κροάτες ως εδώ, δεν έκαναν ούτε ένα πλήρες παιχνίδι μέχρι στιγμής, αλλά η εμπειρία στη διαχείριση καταστάσεων και η τύχη στο φινάλε των ομίλων τους έφεραν και πάλι στην ελίτ του πλανήτη. Ισορροπημένο το παιχνίδι της Δευτέρας με τους Ιάπωνες, η επιλογή του Ντάλιτς να βάλει τον Πέτκοβιτς στην κορυφή της επίθεσης, στην προσπάθειά του να εκμεταλλευτεί τον όγκο του απέναντι σε μία “ελαφριά” άμυνα, έκανε κακό. Ήταν αργός σε πόδια και σκέψη ο φορ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά ο αρχισκόρερ των Κροατών σε Παγκόσμια Κύπελλα, Πέρισιτς, έδωσε ξανά τη λύση. Παραδόξως, μετά το 1-1, ήταν οι “γηρασμένοι” Κροάτες που κυνήγησαν περισσότερο το δεύτερο γκολ, αλλά η κούραση των βετεράνων στα χαφ της στέρησε απειλές.

Η Βραζιλία από την άλλη προέρχεται από την πλέον εντυπωσιακή της εμφάνιση γενικότερα τα τελευταία χρόνια! Στην απρόσμενα γρήγορη επιστροφή του Νεϊμάρ η ομάδα του Τίτε ήταν καταιγιστική απέναντι στους Κορεάτες και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο ημίωρο! Έκρυψε την μπάλα η “σελεσάο” μέχρι την ανάπαυλα, έμοιαζε να είναι ικανή να σκοράρει όποτε το ήθελε. Η τετράδα μπροστά συνδυάστηκε αγαστά με το Νεϊμάρ να παίζει σα να μην είχε τραυματιστεί προσφάτως στον αστράγαλο, με τον Τίτε να τον κρατά στο παιχνίδι ως το 81′!

Τρόμαξε η Βραζιλία με την εικόνα της τη Δευτέρα, ο Νεϊμάρ επέστρεψε καλά, ο Βινίσιους είναι άπιαστος, ο Ραφίνια δημιουργεί ποικιλοτρόπως και ο Ρισάρλισον είναι ιδανικά κινητικός για την κορυφή της επίθεσης. Μοιάζει δύσκολο να τους περιορίσει όλους αυτούς μία Κροατία που έχει μικρό rotation, “γηρασμένο” ρόστερ, προέρχεται από κουραστικό παιχνίδι 120+ λεπτών και γενικότερα δεν έχει πείσει με την εικόνα της. Λογικά χαμηλές οι τιμές στη νίκη της Βραζιλίας, βρίσκουμε αξία στο ποντάρισμά της συνδυαστικά με σκοράρισμα του ηγέτη της “σελεσάο”. Επιλογή το 2 & Νεϊμάρ γκολ σε απόδοση 2.60!

Ολλανδία – Αργεντινή

Παραδοσιακό ζευγάρι Παγκοσμίων Κυπέλλων το Ολλανδία – Αργεντινή, οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για 6η φορά στο πλαίσιο του θεσμού, 4η σε νοκ άουτ φάση, δεύτερη στα προημιτελικά! Στον ημιτελικό του 2014 η Αργεντινή επικράτησε στα πέναλτι (0-0 κ.δ.), το 2006 έμειναν ξανά στο μηδέν για τον όμιλο, το 1998 ο Μπέργκαμπ πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ του 20ου αιώνα για να κερδίσουν οι “οράνιε” 2-1 στο 90′, ενώ το 1978 η “αλμπισελέστε” επικράτησε 3-1 στην παράταση για να σηκώσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της!

Στα φετινά, καμία εκ των δύο δεν έπεισε με τις εμφανίσεις της στα τέσσερα παιχνίδια που προηγήθηκαν με εξαίρεση τη νίκη των Αργεντίνων επί της Πολωνίας. Η Ολλανδία είχε ρέντα και στη νίκη με τη Σενεγάλη και στην ισοπαλία με το Εκουαδόρ, ενώ το ματς με το Κατάρ δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής. Το Σάββατο με τους Αμερικάνους ήταν τυχερή που δεν βρέθηκε να κυνηγά νωρίς στο σκορ και με 2/2 ευκαιρίες απλοποίησε τα πράγματα. Ο Φαν Χάαλ έχει αλλοιώσει την ταυτότητα των “οράνιε” με το 3-5-2 που εφαρμόζει και τον κυνισμό στο παιχνίδι τους. Με τις ΗΠΑ έδωσε την μπάλα στον αντίπαλο για να χτυπήσει στο transition και δεν αναμένεται να αλλάξει προσέγγιση απέναντι στην Αργεντινή. Την περιμένουμε σε χαμηλά μέτρα την Ολλανδία με στόχο να χτυπήσει στην κόντρα με Ντεπάι, Μπεργκβάιν και Χάκπο.

Η Αργεντινή έκανε εμφάνιση πισωγύρισμα το Σάββατο, ήταν ιδιαιτέρως προβληματική στο δημιουργικό κομμάτι. Ευτύχησε να προηγηθεί χάρη στην ποιότητα του Μέσι με μόλις 0.05 xGoals μέχρι την ανάπαυλα! Ο κίπερ των Αυστραλών της δώρισε το δεύτερο γκολ, αλλά ούτε εκεί κατάφερε να ησυχάσει… ελέω Λαουτάρο. Επιβεβαιώθηκε ότι έχει εύθραυστη ψυχολογία όταν τα “καγκουρό” πίεσαν στο φινάλε και λίγο έλειψε να στείλουν το ματς στην παράταση

Αργή η ανάπτυξή της η Αργεντινής, επιτίθεται με λίγους παίκτες, δίχως πολλά ανεβάσματα από τα μπακ της. Υπάρχει μεγάλη πίεση/άγχος, οι παίκτες του Σκαλόνι νιώθουν το “βάρος” της περίστασης και δεν είναι πολλοί στο ρόστερ που δείχνουν ότι μπορούν να το κουβαλήσουν. Οι Ολλανδοί αναμένεται να της δώσουν μέτρα για να ψάξουν τις γρήγορες επιθετικές μεταβάσεις και η άμυνα της “αλμπισελέστε” δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα απέναντι σε επιθετικούς με έκρηξη όπως αυτοί των “οράνιε”. Προβλέπουμε κλειστό, φοβικό παιχνίδι που μπορεί να “κολλήσει” για πολύ ώρα στο μηδέν και δίνουμε μικρό προβάδισμα στους Ευρωπαίους λόγω ταχύτητας στο επιθετικό κομμάτι. Επιλογή μας το 1Χ & Under 3.5 σε απόδοση 1.98.

Προγνωστικά Μουντιάλ

17:00 | Κροατία – Βραζιλία  ➡ 2 & Νεϊμάρ γκολ (απόδοση 2.60)

21:00 | Ολλανδία – Αργεντινή  ➡ 1Χ & Under 3.5 (απόδοση 1.98)

🎁 Βρίσκεις εδώ SUPER Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal  Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες 
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις