μπάσκετ

Καλημέρα στους φίλους και στις φίλες του μπάσκετ, και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε! Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός χθες στο Κάουνας και βρήκε τις λύσεις για την “καυτή” έδρα της Ζαλγκίρις. “Έσβησε τη φωτιά” της “Ζαλγκίριο Αρένα” με την καλή του άμυνα και τον οίστρο των Ουίλιαμς, Μπέικον και πήρε μια μεγάλη νίκη.

Εμείς θα πάμε στοίχημα πλέον “εντός των τειχών”, όπου θεωρούμε πως αξίζει της προσοχής μας ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Προμηθέα.

ΑΕΚ-Προμηθέας Πάτρας Προγνωστικά

Ένας αγώνας που έχει σημασία και για τις δύο ομάδες, που έχουν έναν μήνα αστάθειας και εκλάμψεων. Η ΑΕΚ που έχασε στη Ρόδο απ’ τον Κολοσσό και νωρίτερα απ’ τη Βόννη, για το BCL, δεν πατάει καλά, ενώ ο Προμηθέας έχασε μέσα στην έδρα του, για το Eurocup, από την Τουρκ Τέλεκομ και πιο πριν από τον Ολυμπιακό.

Οι Πατρινοί θα παραταχθούν σήμερα με νέο προπονητή, τον “Κινέζο” Γιάννη Χριστόπουλο, που είναι γνωστός στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, αφού ο Μάκης Γιατράς αποχώρησε λόγω προβλήματος υγείας. Ο Χριστόπουλος θα έχει στο πλευρό του τον Χάρη Μαρκόπουλο, αφού μαζί ήταν και στην Κίνα, στην ομάδα του Πεκίνου. Δε θα πρόλαβαν, βέβαια, μέσα σε τρεις μέρες να γνώρισαν καλά – καλά την ομάδα τους, η οποία όμως έχει ποιότητα.

Απ’ την άλλη, η ΑΕΚ έχει τέτοια αστάθεια που οι φήμες έφτασαν να “αγγίζουν” και τον Ηλία Καντζούρη, όπως δυστυχώς συμβαίνει στην Ελλάδα για κάθε προπονητή, που δεν έχει αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής όμως δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο και η “Ένωση” θα παραταχθεί αποφασισμένη για τη νίκη και με τον νεοφερμένο Μάιλς, πρώην του Προμηθέα, να κάνει ντεμπούτο.

Θα υπάρχει άγχος εκατέρωθεν, οι δυο ομάδες είναι καλές, ο Προμηθέας στηρίζεται πολύ στο “δίδυμο” Γιανγκ – Κουλμπόκα, ενώ η ΑΕΚ έχει ίσως περισσότερους “πυλώνες” τουλάχιστον στην επίθεση.

Περιμένουμε ένα αμφίρροπο ματς και θα πάμε στο ντέρμπι μέχρι… τέλους, ώστε να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους, σε απόδοση 2,75, που βρίσκουμε στη Stoiximan. Πάντα μια επιλογή μας έξτρα είναι και ένα double/double, οπότε αυτή τη φορά θα πάμε με τον Ακίλ Μίτσελ, που δεν ήταν καλός στη Ρόδο.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:15 ΑΕΚ-Προμηθέας Πάτρας |Καμία ομάδα να νικήσει με 6+ (2,75@Stoiximan)

➡️ Δώρο* Έκπληξη ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή