argentinh-alvarez

Συναρπαστική και η 4η βραδιά της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων, το Μουντιάλ του Κατάρ εξελίσσεται σε all-time classic, αλλά στοιχηματικά δεν βγάζουμε άκρη. Χάθηκε το Goal/Goal & Over 2.5 στο Γκάνα – Ουρουγουάη με χαμένο πέναλτι και 1.61 xGoals από τους Αφρικανούς, χάθηκε και η δυάδα με τις περισσότερες κάρτες των Σέρβων να πηγαίνουν στράφι, αφού στο Ν. Κορέα – Πορτογαλία τα περισσότερα γκολ μπήκαν στο πρώτο μέρος. Ο Ζεσούς δεν κατάφερε να φανεί στην ευκαιρία που πήρε από τον Τίτε, είχε μία καλή ευκαιρία, αλλά δεν σκόραρε και κλείσαμε την Παρασκευή με -70 μονάδες.

Από σήμερα μπαίνουμε στην τελική ευθεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εκκίνηση των νοκ άουτ αγώνων! Πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που διαλέξαμε από τα δύο σαββατιάτικα παιχνίδια στο Κατάρ και ένα έξτρα από Πορτογαλία.

Ολλανδία – ΗΠΑ

Η νοκ άουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ ξεκινά σήμερα στις 17:00 με ένα από τα πιο ισορροπημένα ζευγάρια. Οι Ολλανδοί απογοήτευσαν αγωνιστικά στον όμιλο, αλλά λίγο το χαμηλό επίπεδο των αντιπάλων, λίγο η ρέντα που είχαν και στο 2-0 επί της Σενεγάλης και στο 1-1 με το Εκουαδόρ την έφεραν στην πρώτη θέση. Ουδεμία σχέση έχει το συγκρότημα του Φαν Χάαλ με άλλες γενιές “οράνιε” που γοήτευαν με το ποδόσφαιριο που έπαιζαν.

Το τελευταίο δείγμα, έστω και απέναντι στους αδύναμους οικοδεσπότες, ήταν βελτιωμένο με τον Ντεπάι να ανεβάζει στροφές, τον Χάκπο να κάνει του τουρνουά της ζώης του και τον Ντε Γιονγκ να είναι επαρκής δημιουργικά, αλλά να μην φτάνει για να καλυφθούν οι “τρύπες” στο αμυντικό transition. Είχαν κενά στις μεταβάσεις τους οι Ολλανδοί και στα δύο πρώτα παιχνίδια και οι ταχυδυναμικοί Αμερικάνοι μπορούν να δημιουργήσουν πολλές ανισορροπίες. Ο Πούλισικ αναμένεται να αγωνιστεί και η τριάδα των χαφ πίσω του είναι ικανή να κερδίσει τις “μάχες”. Είναι ελκυστικές οι αποδόσεις του αουτσάιντερ, αλλά θα αποφύγουμε το ρίσκο και θα πάμε στο Goal/Goal, σε απόδοση 2.13, ποντάροντας και στην εμπειρία των Ολλανδών.

Αργεντινή – Αυστραλία

Η “αλμπισελέστε” αφού ξεπέρασε το σοκ της πρεμιέρας με την αγχωτική νίκη επί των Μεξικάνων έδειξε να “ξεκλειδώνει” στην αυλαία των ομίλων. Έκανε κυριαρχική εμφάνιση απέναντι στους Πολωνούς, το τελικό 2-0 κολακεύει τους ηττημένους Ευρωπαίους που δεν πέρασαν ούτε την σέντρα. Ο Μέσι έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στο Κατάρ κι ας έχασε το πέναλτι, ο Ντι Μαρία δείχνει ότι αρχίζει και βρίσκει ρυθμό, αλλά η ειδοποιός διαφορά στο παιχνίδι των Αργεντίνων έγινε από το 57′ του αγώνα με το Μεξικό, όταν πέρασαν στην 11αδα οι Έντσο Φερνάντες και Χούλιαν Άλβαρες.

Τα “βλαστάρια” της Ρίβερ, τα οποία αποχώρησαν μαζί από το Μπουένος Άιρες το καλοκαίρι και ήδη ανθίζουν σε Λισαβόνα και Μάντσεστερ αντίστοιχα, την ανέβασαν επίπεδο! Ο χαφ της Μπενφίκα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και συνάμα καλύτερη δημιουργία στα χαφ, ενώ ο φορ της Σίτι είναι πολύ πιο κινητικός από τον Λαουτάρο, αυτός άνοιξε το χώρο για το 1-ο του Μέσι το προηγούμενο Σάββατο, αυτός ήταν που κλείδωσε τη νίκη-προκριση της Τετάρτης από ασίστ του πρώην συμπαίκτη του στους “εκατομμυριούχους”.

Με “λυμμένα” πόδια πλέον οι παίκτες του Σκαλόνι, με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση από τις νίκες που έκαναν, προβλέπουμε ότι θα κυριαρχήσουν και απέναντι στους Αυστραλούς που ναι μεν πήραν παλικαρίσια πρόκριση, αλλά περισσότερο εκμεταλλεύτηκαν την οικτρή κατάσταση των Δανών για να τα καταφέρουν. Σε ανάλογων συνθηκών παιχνίδι, με τη Γαλλία, η άμυνα των “καγκουρό” έδειξε ότι λυγίζει εύκολα, οπότε θα συνδυάσουμε τον άσο με Over 2.5, σε απόδοση 1.95.

Πιθανό να σκοράρει ένα από τα γκολ των Αργεντίνων ο Άλβαρες που έχει κερδίσει τη θέση βασικού πλέον με τις εμφανίσεις του, όπως προαναφέραμε είναι πολύ κινητικός, ψάχνει τις “τρύπες” στην αντίπαλη άμυνα και τα τελειώματά του είναι ελίτ επιπέδου. Επιλογή το anytime σκοράρισμά του σε απόδοση 2.40.

Τροφένσε – Πάσος Φερέιρα

Λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθούν οι όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκινά η αναμέτρηση μεταξύ της προτελευταίας ομάδας της Segunda Liga και της ουραγού της Primeira Liga για τη 2η αγωνιστική του Λιγκ Καπ στην Πορτογαλία. Η Τροφένσε τρέχει ρεκόρ 0-2-7 από τα τέλη Σεπτέμβρη, έχοντας δεχθεί 11 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ενώ στα 6 τελευταία εντός έχει υποστεί ισάριθμες ήττες! Η Πάσος Φερέιρα ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη στην σεζόν, αφού η διακοπή του πρωταθλήματος την βρήκε στον πάτο με ρεκόρ 0-2-11! Πριν δύο εβδομάδες ήταν καλύτερη της σκληροτράχηλης Κάζα Πία για την πρεμιέρα του ομίλου, το 1-1 την αδικεί. Ο κόουτς Μότα, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος με την τελευταία εμφάνιση, προσπαθεί να δώσει ρυθμό στην ομάδα του μέσα από το θεσμό του Λιγκ Καπ, ψάχνει μία νίκη-εφαλτήριο ψυχολογικής ανάκαμψης και ο σημερινός αντίπαλος μοιάζει ιδανικός. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα που έχει πραγματική ανάγκη το διπλό, το οποίο προσφέρεται στο 2.12.

Προγνωστικά Μουντιάλ

17:00 | Ολλανδία – ΗΠΑ  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.13)

21:00 | Αργεντινή – Αυστραλία ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 1.95)

22:45 | Τροφένσε – Πάσος Φερέιρα  ➡ 2 (απόδοση 2.12)

Σκόρερ

21:00 | Αργεντινή – Αυστραλία  ➡ Άλβαρες Anytime Σκόρερ (απόδοση 2.40)

🎁 Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου ➡️ ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνας