Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με εφτά αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας. Όλα τα παιχνίδια ανοίγουν σέντρα στις 16:00.

Άσκολι – Βερόνα (15/10, 16:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Άσκολι, η οποία μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της. Κόντρα στη Βερόνα θα κυνηγήσει το όποιο θετικό αποτέλεσμα, παρότι έχει δύσκολο έργο. Από την άλλη πλευρά, η Βερόνα παραμένει αήττητη εδώ και πέντε παιχνίδια, όπου και μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Προγνωστικό: 2 (1.93 @ Stoiximan)

Αβελίνο – Σπέτσια (15/10, 16:00): Επιστροφή στις ήττες μετά από δυο παιχνίδια για την Αβελίνο, η οποία μετρούσε μια νίκη και μια ισοπαλία μέχρι τότε. “Καίγεται” για βαθμούς, καθώς παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης, ωστόσο έχει εξαιρετικα δύσκολο έργο κόντρα στην Σπέτσια. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την πρώτη φετινή τους ήττα, καθώς μετρούσαν τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες μέχρι τώρα, και κόντρα στην Αβελίνο έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Προγνωστικό: N/G (1.75 @ Goalbet)

Μπρέσια – Σαλερνιτάνα (15/10, 16:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται η Μπρέσια, η οποία μετράει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες, και κόντρα στην Σαλερνιτάνα θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της. Αήττητη και σε τέσσερα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της (1-3-0). Επιστροφή στις νίκες και για την Σαλερνιτάνα, μετά την ήττα στην έδρα της Σπαλ (3-2). Επιλογή μας στην αναμέτρηση αυτή είναι το αμφίσκορο, που “βγαίνει” στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Betshop)

Κάρπι – Λατίνα (15/10, 16:00): Με απολογισμό δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, η Κάρπι παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές και κόντρα στην Λατίνα ευελπιστεί να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της. Από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων προέρχονται ωστόσο και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μετρούν μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό. Ακόμη μια αναμέτρηση στην οποία επιλέγουμε το αμφίσκορο, καθώς και οι δυο ομάδες σκοράρουν στα παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: G/G (2.20 @ Magicbet)

Περούτζια – Τσιταντέλα (15/10, 16:00): Από ένα νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών προέρχεται η Περούτζια, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό και στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Τσιταντέλα. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από την Φροσινόνε (2-3), η οποία ήταν και η δεύτερη στα τρία τελευταία παιχνίδια που έδωσαν. Επιλογή μας, το Over 2.5 στο παιχνίδι αυτό, καθώς και οι δυο ομάδες βγάζουν μεγάλα σκορ στα παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.00 @ Interwetten)

Πίσα – Βιτσέντζα (15/10, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές, με απολογισμό δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, υπέστη και πάλι η Πίσα, η οποία έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Βιτσέντζα. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, όπου και μετρούν δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, έχοντας βρει δίχτυα μόλις μια φορά. Δεν αναμένουμε ωστόσο μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Mybet)

Βίρτους Εντέλα – Μπενεβέντο (15/10, 16:00): Συνέχεια στο εντός έδρας αήττητο θέλει να δώσει στο σημερινό παιχνίδι με την Μπενεβέντο, η Εντέλα. Τρεις νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της μπροστά στο κοινό της. Προέρχεται η εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Μπάρι. Από την πλευρά της, η Μπενεβέντο υπέστη την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, όπου και μετρούσε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία μέχρι τότε. Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Επιλογή μας το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.88 @ Stoiximan)