μπασκετ προγνωστικα

Καλημέρα στους φίλους και στις φίλες του μπάσκετ. Η Εθνική μας ομάδα κέρδισε μέσα στο Βέλγιο και μας έδωσε την καλή απόδοση 2.95 σε συνδυασμό με το under (70-72) με πρωταγωνιστή τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, που πέτυχε 20 πόντους με 4 τρίποντα. Επιστρέφουμε τώρα για να πάμε στοίχημα και πάλι στους αγώνες της Ευρωλίγκας, που μπαίνει πάλι στη ζωή μας, με πρώτο και κύριο τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Μόναχο με τη Μπάγερν.

Η σημερινή αναμέτρηση των “ερυθρόλευκων” θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα, καθώς πέραν ότι πρόκειται για αγώνα Ελληνικής ομάδας, είναι σημαντικός για τη συνέχεια της πορείας και των δύο ομάδων.

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 2 σερί νίκες στη διοργάνωση ενώ ξεκίνησαν με 0-5 και είναι πάντα μαχητικοί ιδίως μέσα στην έδρα τους. Κατάφεραν και κέρδισαν μέσα στο Βερολίνο, προ εβδομάδας, επί της “μισητής” Άλμπα με 77-79 σε ένα σημαντικό “διπλό” για πολλούς λόγους και έδειξαν ότι βρίσκουν έναν καλό ρυθμό που θα τους βοηθήσει στη συνέχεια.

Δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού, που πρέπει να σταθεί στο… δόγμα Λαρεντζάκη για να περάσει από το Audi Dome, ήτοι μαχητική διάθεση μέχρι τέλους και αυτοπεποίθηση. Ο ικανός γκαρντ, όπως και ο Κώστας Παπανικολάου, ήταν οι ακρογωνιαίοι λίθοι για τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας μέσα στο Βέλγιο, παίζοντας 32 λεπτά, οπότε θα υπάρχει προφανώς κούραση.

Είναι ένα θέμα αυτό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που όμως έχει ρόστερ για να μπορέσει να αντέξει σε τέτοιες έδρες και σε μια τέτοια διοργάνωση.

Άσχετα αν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα τον τελευταίο καιρό, πιστεύουμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει από τη σκληρή έδρα της Μπάγερν, και μάλιστα θα τον εμπιστεθούμε για το 2πλό και το over 158,5 σε απόδοση 3.10 που βρίσκουμε στη Stoiximan. Δεν ξεχνάμε το αγαπημένο μας d/d του Βεζένκοφ, αν και σε χαμηλή απόδοση για τέτοιο ατομικό επίτευγμα, αλλά και να βάλει πάνω από 3 βολές στο ματς που δίνει έναν ωραίο διπλασιασμό, όπως και να βάλει 2 τρίποντα ο Σλούκας.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός | 2 και over 158.5 (3,10@stoiximan)