Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Σέντρα σήμερα στην 9η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις.

Τουλούζ – Μονακό (14/10, 20:00): Μ’ ένα σπουδαίο ντέρμπι ξεκινά η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, καθώς η εξαιρετική φέτος Τουλούζ υποδέχεται τη Μονακό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται απ’ την εκτός έδρας ήττα 1-0 απ’ την Καέν, ωστόσο η γενικότερη εικόνα τους είναι εξαιρετική. Εντός έδρας μετρούν 3/3 νίκες, μια εκ των οποίων κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, σήμερα μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα απ’ τη φοβερή Μονακό, που προέρχεται απ’ το εμφατικό πέρασμα με 0-7 απ’ την έδρα της Μετς.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.08 @Stoiximan)

Νις – Λυών (14/10, 21:45): Ένα ακόμη ντέρμπι διεξάγεται στη Νίκαια, όπου η πρωτοπόρος Νις υποδέχεται τη Λυών. Σε σούπερ κατάσταση οι γηπεδούχοι, επικράτησαν και της Λοριάν εντός έδρας (2-1) πριν τη διακοπή και πήραν την τρίτη διαδοχική νίκη τους, όντας πάντα η μοναδική αήττητη ομάδα της Ligue 1. Την ίδια στιγμή, η Λυών επέστρεψε στις νίκες με το εντός έδρας 2-0 επί της Σεντ Ετιέν και είναι ομάδα που θα βγει στο γήπεδο για να κερδίσει. Περιμένουμε «ανοιχτό» ματς με καλό ρυθμό, όπως είναι όλα φέτος για τη Νις εντός έδρας.

Προγνωστικό: G/G + Over 2,5 (2.15 @Goalbet)