Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά σήμερα η 7η αγωνιστική της Σούπερλιγκ.

Παναιτωλικός – Κέρκυρα (15/10, 16:00): Συνέχισε να αποσπά θετικά αποτελέσματα ο Παναιτωλικός, που έφυγε με το 0-0 απ’ την έδρα του Πλατανιά. Ήταν το τρίτο σερί ματς που δε δέχεται γκολ και κατ’ επέκταση δε χάνει (1-2-0), σήμερα υποδέχεται την Κέρκυρα που έρχεται από δύο σερί ήττες, τελευταία εκ των οποίων εντός έδρας με 0-1 απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (1.70 @Stoiximan)

Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς (15/10, 18:15): Ντεμπούτο με ήττα έκανε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, που έχασε 3-1 εκτός έδρας απ’ τον Παναθηναϊκό. Σήμερα οι Αρκάδες παίζουν το πρώτο εντός έδρας ματς κόντρα σε ομάδα που δεν τερμάτισε στην πρώτη πεντάδα του περσινού πρωταθλήματος και «καίγονται» για τους πρώτους πόντους τους. Το έργο τους δε θα είναι εύκολο κόντρα στον πειστικό Πλατανιά, που παραμένει αήττητος έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0) και δε δέχτηκε γκολ στα 3/4 ματς.

Προγνωστικό: Χ2 (1.90 @Goalbet)

Πανιώνιος – Ολυμπιακός (15/10, 20:30): Επέστρεψε στις νίκες ο Πανιώνιος, που πέρασε με το δίκαιο 1-2 απ’ την έδρα του Ηρακλή. Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό, που διέλυσε εντός έδρας την απογοητευτική ΑΕΚ (3-0) και έπεισε τους πάντες με την απόδοση του. Παραμένει προβληματική η άμυνα των ερυθρολεύκων, ανεξαρτήτως αν δεν πιέστηκε απ’ την κακή ΑΕΚ, θεωρούμε ότι θα δεχτεί γκολ σήμερα, αλλά μπορεί να φύγει με το διπλό.

Προγνωστικό: Διπλό + G/G (3.25 @Betshop)