αβραμιδης προγνωστικα 031122

Δεύτερο σερί απόλυτο χθες για τη στήλη, ο καλύτερος τρόπος για…επιστροφή μετά από το δύσκολο Σαββατοκύριακο αποδείχθηκαν τα τελευταία παιχνίδια των ομίλων του Champions League! Σε Χ2 και over 2.5 είχαμε καταλήξει σε Τορίνο και Χάιφα, οριακή η δικαίωσή μας στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Παρί, όχι χωρίς δυσκολίες αλλά οι Γάλλοι πήραν τελικά τη νίκη με 2-1 χάρις σε γκολ του Νούνο Μέντες στο 69′,  ο Πορτογάλος είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο ένα λεπτό νωρίτερα! Πολύ πιο απλά τα πράγματα στο Ισραήλ όσο κι αν ξεγελά το εντυπωσιακό 6-1 της Μπενφίκα επί της Μακάμπι, από τη στιγμή που οι Λουζιτανοί έκαναν το 3-1 στο 69′ η επιλογή μας είχε ουσιαστικά “κλειδώσει”, το πάρτι που έστησε στη συνέχεια η ομάδα του Σμιντ την έφερε και στην πρώτη θέση στον όμιλο! Πάμε στα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Από τη Χώρα των Βάσκων κάνουμε σήμερα την αρχή, με το Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ντέρμπι πρωτιάς στον όμιλο με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα, θα τερματίσουν στην κορυφή του γκρουπ ακόμη και σε περίπτωση ήττας με ένα γκολ διαφορά! Σε πολύ καλή κατάσταση, σίγουρα θεαματικά πιο αξιόπιστη από το πρώτο κομμάτι της σεζόν, τον τελευταίο καιρό η αγγλική ομάδα, μετά από το 3-0 επί της Σέριφ ήρθε μια ακόμη νίκη, οριακή αλλά νίκη, 1-0 τη Γουέστ Χαμ για την Premier League, έφτιαξε ευκαιρίες, βρήκε το γκολ, όποτε χρειάστηκε ο Ντε Χέα ήταν ανίκητος! Άντονι, Σάντσο, Μαρσιάλ και Βαράν εκτός για τους “κόκκινους διαβόλους”, σε εξαιρετική κατάσταση ο Ράσφορντ, ανεβαίνει συνεχώς ο Ρονάλντο, Έρικσεν και Φερνάντες αντεπεξέρχονται και με το παραπάνω στο δημιουργικό κομμάτι, είναι απολύτως ξεκάθαρο πως οι διαδοχικές νίκες έχουν φέρει και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση!

Στην αντίπερα όχθη, πολλά τα προβλήματα για τους γηπεδούχους, εκτός οι Σίλβα, Κούμπο, Μπαρενετσέα, Τσο, Μουνιόθ, μακροχρόνια απών ο σταρ Οϊαρθάμπαλ όπως και οι Σαντί, Μερκελάνθ, Μαρτίν! Όχι και το πιο αξιόπιστο κριτήριο το 2-0 επί της Ομόνοιας για την ομάδα του Ιμανόλ, μεγάλ.ή η διαφορά μεταξύ των δύο, χλωμή η εικόνα της στο πρωτάθλημα, δύο σερί ήττες, 1-0 στην έδρα της Βαγιαδολίδ, 2-0 εντός από την Μπέτις! Με επιθετικό πνεύμα, αυτό ζήτησε και ο προπονητής τους, περιμένω να αντιμετωπίσουν το αποψινό οι γηπεδούχοι, αν απλά προσπαθήσουν να προστατεύσουν το οχυρό το πιθανότερο είναι να έχουν θέμα, με το διακύβευμα σημαντικό μεν αλλά την πρόκριση για τους δύο αντιπάλους εξασφαλισμένη περιμένω να ανοίξει το ματς! Επιλέγω over 2.5 αποφεύγοντας την επιλογή σημείου, στο 1.98 η απόδοση!

Μάθε το μουντιαλ 2022 προγραμμα με ημέρες, ώρες, κανάλια!

Φέγενορντ – Λάτσιο

Μεγάλο ματς απόψε στο Ρότερνταμ, πλήθος τα πιθανά σενάρια στην κόντρα της Φέγενορντ με τη Λάτσιο, κρατήστε πως οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, μόνο σε περίπτωση που αυτή έρθει τουλάχιστον με δύο γκολ διαφορά τους εξασφαλίζει την πρόκριση, οι φιλοξενούμενοι με νίκη “κλειδώνουν” την πρωτιά, συνεχίζουν στη χειρότερη περίπτωση ως δεύτεροι στη διοργάνωση και με ισοπαλία! Πήρε ρεπό στο πρωτάθλημα και θα είναι φρέσκια η ολλανδική ομάδα, ξεσηκωμός από τους φιλάθλους που θα δημιουργήσουν για μια ακόμη φορά εκρηκτική ατμόσφαιρα στο “Ντε Κάιπ”, μοναδική απουσία αυτή του Ιντρίσι, περιμένω πολύ επιθετική έως και ορμητική προσέγγιση στο ματς!

Από εντός έδρας ήττα σοκ με 3-1 από τη Σαλερνιτάνα προέρχονται οι “λατσιάλι”, την Κυριακή έχουν το “ντέρμπι ντε λα Καπιτάλε” με τη Ρόμα, ο Σάρι που για μια ακόμη φορά δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ιμόμπιλε ξεκαθάρισε πως σε μια τέτοια έδρα θα ήταν αυτοκτονικό να “κυνηγήσει” το 0-0! Παρά την απουσία του “μπόμπερ” τους οι Ιταλοί έχουν την ποιότητα να γίνουν απειλητικοί και να πληγώσουν τον αντίπαλο, στην ανασταλτική τους λειτουργία εντοπίζονται κυρίως τα προβλήματα! Με βάση το χαρακτήρα και τη νοοτροπία των δύο ομάδων αλλά και την περίσταση περιμένω να ανέβει το σκορ, επιλέγω over 3.00 ασιατικό, στο 1.95 η απόδοση!       

➡️ Oι επιλογές του Στέφανου Αβραμίδη κάθε μέρα και στο stoiximan app!

Προγνωστικά Στοιχήματος

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα