Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας

Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας: Στον 3ο γύρο βρίσκεται το Κύπελλο Ισπανίας, με τα παιχνίδια να είναι νοκ άουτ.

Μαγιόρκα – UCAM Μούρθια (13:00): Από τη νίκη με 3-0 επί της Ουέσκα προέρχεται η Μαγιόρκα, η οποία έχει υποστεί μία μόλις ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της (2-2-1), ενώ στα τέσσερα από αυτά κατόρθωσε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Η Μούρθια, από την πλευρά της, ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από τη Χετάφε, με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει τέλος σε ένα σερί δύο νικών και έξι ισοπαλιών σε όλες τις διοργανώσεις. Αρκετά καλές αμυντικά και οι δύο ομάδες, θα πάμε με το 2-3 γκολ.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (2.02 @ Stoiximan)

Βαγιεκάνο – Ταραγόνα (18:00): Η Βαγιεκάνο προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Οβιέδο, ωστόσο στο γήπεδό της είναι αήττητη φέτος με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ. Η Ταραγόνα αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4 εκτός έδρας με την Έλτσε και παραμένει στην τελευταία θέση της Β’ Ισπανίας, χωρίς να έχει πανηγυρίσει ακόμη “τρίποντο”. Προβάδισμα η έδρα.

Προγνωστικό: 1 (1.68 @ Goalbet)

Κάντιθ – Κόρδοβα (20:00): Δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Κάντιθ, έχει πανηγυρίσει μία μόλις νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Παράλληλα, έχει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα, καθώς στα τέσσερα από αυτά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Η Κόρδοβα, από την πλευρά της, προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ισοπαλίες με 1-1, κόντρα σε Σαραγόσα και Νουμάνθια, ενώ παραμένει αήττητη στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της. Η Κάντιθ δε σκοράρει εύκολα, η Κόρδοβα είναι σταθερή αμυντικά, το Under αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Betshop)

Βαγιαδολίδ – Τενερίφη (22:00): Επιτέλους νίκη για τη Βαγιαδολίδ, η οποία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Αλκορκόν, βάζοντας τέλος σε ένα σερί πέντε ηττών. Η Τενερίφη, από την πλευρά της, μπορεί να μην έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, αλλά τα τρία από αυτά ολοκληρώθηκαν ισόπαλα και μάλιστα με 0-0! Βέβαια, στα περισσότερα από τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της, έχει σημειώσει τέρμα, το ίδιο ισχύει και για τα παιχνίδια της Βαγιαδολίδ μπροστά στο κοινό της, θα ρισκάρουμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.10 @ Magicbet)