Sparta Roterdam

“Έσπασε” το απόλυτο των δύο προηγούμενων ημερών, η Τουλούζ έκανε το καθήκον της, έβγαλε γκολ στο “Groupama Stadium”, δεν περίμενα πως θα μείνει στο 1-1 το ματς, αλλά η Λυών έπαθε “μπλακ άουτ” μετά την ισοφάριση, σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, είναι η κύρια υπεύθυνη που δεν επιβεβαιώθηκε το combo με τα γκολ. 

Φουλ πρόγραμμα σήμερα Σάββατο (08/10), υπάρχει δράση σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα και σε αυτή τη στήλη θα βρείτε προγνωστικά στοιχήματος από Γαλλία & Ολλανδία. Εσείς φυσικά μπορείτε να διαβάσετε και τους υπόλοιπους αρθρογράφουςτου Bethome.gr, να πάρετε ιδέες για να φτιάξετε το κουπόνι σας. Πάμε τώρα στα δικά μας, δύο σημεία ξεχώρισα, ένα από την Eredivisie κι ένα απ’ τη Ligue 2.

Προγνωστικά Eredivisie

Το πρώτο σημείο της στήλης έρχεται απ’ το παιχνίδι της Σπάρτα Ρότερνταμ κόντρα στην Έμεν για την 9η αγωνιστική της Έρεντιβιζιε. Η Σπάρτα Ρότερνταμ αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις ως τώρα στη σεζόν, αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο, βγάζει χαρακτήρα στα δύσκολα, την προηγούμενη αγωνιστική παραχώρησε 2-2 με τη Βααλβάικ στη Βραβάνδη, σε παιχνίδι που ισοφάρισε με δέκα παίκτες. Πριν δύο αγωνιστικές μάλιστα κέρδισε με ανατροπή στην έδρα της την Χρόνινχεν (2-1). Η ομάδα του κόουτς Στέιν μπορεί να μετράει τρεις ήττες σε οκτώ αγωνιστικές, αλλά αυτές ήρθαν από Αλκμάαρ, Άγιαξ και Φέγενορντ, τρεις ομάδες με υψηλότερους στόχους και ποιοτικότερο ρόστερ. Στο γήπεδό της και με τον κόσμο στο πλευρό της έχει γίνει αποτελεσματική, έρχεται από δύο νίκες με επιμέρους σκορ 6-1. 

Από την άλλη, η Έμεν μπορεί να διέκοψε σερί τεσσάρων ηττών με το εντός έδρας 0-0 κόντρα στη Χέρενφεν, ωστόσο συνεχίζει ν’ αντιμετωπίζει προβλήματα στο σκοράρισμα, διαθέτοντας την χειρότερη επίθεση με 6 γκολ. Έχει και μια απ’ τις χειρότερες άμυνες (18 τέρματα), αυτό οφείλεται κυρίως στην απογοητευτική εικόνα που παρουσιάζει στις φετινές εξόδους της (τέσσερις ήττες, σε όλες δέχθηκε συνολικά 12 γκολ). Ο άσσος ήταν λογικό να γνωρίσει πτώση, δεν ήταν ποτέ για 2.10+ με βάση πάντα την εικόνα των ομάδα μέχρι στιγμής στη σεζόν. Διατηρεί αξία στο 2.00 -μπορεί να πέσει κι άλλο- και θα τον… τιμήσω. 

Προγνωστικά Ligue 2

Μεταφέρομαι στη Γαλλία και τη 2η τη τάξει της χώρας, εκεί η Αμιάν υποδέχεται τη Ντιζόν για την 11η αγωνιστική της Ligue 2. Η Αμιάν φιγουράρει στην κορυφή, βγάζει κυνισμό, είναι τρομερά αποτελεσματική και έχει σε καλή κατάσταση τους επιθετικούς της. Ο νεοφερμένος Σενεγαλέζος φορ Παπίς Σισέ (πρώην Φράιμπουργκ, Νιούκαστλ, Φενερμπαχτσέ) σκόραρε σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και της έδωσε τη νίκη στη Ροντέ (0-1). Η ομάδα ενισχύθηκε περισσότερο στην επίθεση, πήρε ελεύθερο απ’ τη Λανς τον 31χρονο εξτρέμ Κακουτά, ο οποίος επιστρέφει στο σύλλογο για τρίτη φορά. Από την άλλη, η Ντιζόν απογοητεύει με τις εμφανίσεις της απ’ τα τέλη Αυγούστου, έρχεται από τέσσερις ήττες, την περασμένη εβδομάδα διέκοψε αυτό το αρνητικό σερί με το 0-0 κόντρα στη Χάβρη. Ούτε στο τελευταίο παιχνίδι πάντως έδειξε βελτίωση, ήταν κατώτερη και άξιζε να χάσει. 

Η Αμιάν δεν παίζει καμιά τρομερή μπάλα, είχε και αρκετή ρέντα σε κάποια παιχνίδια, αλλά σημασία έχει ότι κερδίζει και η αυτοπεποίθησή της είναι στα… ύψη. Είναι αποτελεσματική στο γήπεδό της (ρεκόρ 4-1-0), έχει σε φόρμα την επίθεσή της και ο ερχομός του Κακουτά έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις της. Η Ντιζόν βγάζει πολλές αδυναμίες, την έχει πάρει η κάτω βόλτα, δε θα μου προξενήσει εντύπωση αν σήμερα γνωρίσει 5η διαδοχική ήττα. Ο άσσος σε απόδοση 2.15 είναι εξαιρετικός, αυτόν θα κρατήσω, για όποιον θέλει να πάρει κάλυψη, το 1Χ & Over 1.5 στο 1.85 είναι επίσης αξιόλογο.  

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 Σπάρτα Ρότερνταμ – Έμεν | 1 (2.00 @ stoiximan)

20:00  Αμιάν – Ντιζόν | 1 (2.15 @ stoiximan)

➡️ 2 Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για όλους ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας