Leipzig

Βγήκε… αέρας απ’ το 16’ το combo στο Μαρσέιγ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (4-1), με τον γκολκίπερ των Πορτογάλων, Αδάν, να κάνει τραγικά λάθη και να μεταμορφώνεται σε αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Αστοχήσαμε στο Άγιαξ – Νάπολι, επιλέξαμε το γεμάτο “Χ” στο 3.80, οι “παρτενοπέι” έστησαν… πάρτι στην “Άμστερνταμ Αρένα”, διέλυσαν τον Άγιαξ και πέρασαν με το εντυπωσιακό 6-1. 

Δέχθηκα αρκετά μηνύματα χθες, χαβαλετζίδικα εννοείται, για το σημείο στην Ολλανδία. Αλλά επειδή υπάρχουν κακοπροαίρετοι εδώ μέσα, θα πω πως δεν μετανιώνω για την επιλογή μου, ακόμη και 1-13 να έληγε το ματς. 

Νάπολι δε θα έπαιζα, όσο φορμαρισμένη και να ήταν, δεν είχε βγάλει διπλό σε ολλανδικό έδαφος, σέβομαι απεριόριστα τον “Αίαντα” στην Ευρώπη και πίστευα πως δε θα την… χαλούσε ο πόντος, αφού την ερχόμενη εβδομάδα υποδέχεται τον Άγιαξ στο “Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα”. Παιδιά, το στοίχημα είναι απόδοση, όποιος νομίζει το αντίθετο, κάτι δεν κάνει καλά. Βάσει αποδόσεων το “Χ” ήταν το τρίτο σημείο στο παιχνίδι, δεν χάσαμε ούτε το 1.50 ούτε το 1.70, το 3.80 χάσαμε, μην τρελαίνεστε. Οκ, χάθηκε πανηγυρικά, συνεχίζουμε…

Πάμε τώρα στα δικά μας, ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ και η σημερινή, οκτώ παιχνίδια στο πρόγραμμα, υπάρχουν επίσης εμβόλιμες σε Τσάμπιονσιπ, Αργεντινή και Βραζιλία. Δύο προγνωστικά στοιχήματος κράτησα, πάμε να τα δούμε παρακάτω. 

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Στη “Red Bull Arena” η Λειψία υποδέχεται τη Σέλτικ και δεν έχει περιθώρια για απώλειες, αν θέλει να διατηρηθεί στο κόλπο της πρόκρισης. Οι “ταύροι” δεν έχουν αποκτήσει ακόμη σταθερότητα, ούτε η έλευση του Ρόζε έχει φέρει αέρα αλλαγής, στο Τσάμπιονς Λιγκ έρχονται από δύο ήττες από Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ρεάλ Μαδρίτης. Επέστρεψαν δυναμικά στην επανέναρξη, συνέτριψαν 4-0 την Μπόχουμ, παίζουν “τελικό” σήμερα απέναντι σε μία Σέλτικ που έχει ρεκόρ 0-3-10 επί γερμανικού εδάφους και μάλιστα δεν έχει σκοράρει στα 9/13 παιχνίδια. Το θέμα είναι πως και οι “Κέλτες” έχουν ανάγκη το αποτέλεσμα σήμερα, δε θα παίξουν μόνο άμυνα και θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους. Η Λειψία πηγαίνει συνήθως ψηλά σε σκορ τα παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα 11/13 πιο πρόσφατα ήρθαν Over 2.5. Θα εμπιστευτώ την έδρα και την ποιότητα των γηπεδούχων και θα κρατήσω τον άσσο συνδυαστικά με το Over 2.5 σε απόδοση 2.20. 

➡️ Κανάλια και Αποδόσεις για όλα τα ματς champions league σημερα

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Το δεύτερο σημείο της στήλης έρχεται απ’ το “Ντα Λουζ” και το παιχνίδι ανάμεσα στη Μπενφίκα και την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι δύο ομάδες έχουν κάνει το 2/2 στον όμιλο, μοιράζονται την κορυφή, όποια κερδίσει απόψε θα βρεθεί με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση. Η Μπενφίκα μετά το εντυπωσιακό 13/13, κόλλησε στο 0-0 με την Γκιμαράες στο “Αφόνσο Ενρίκες”, συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην Primeira Liga, ενώ στα 9/14 φετινά ματς κράτησε ανέπαφη την εστία της. Στα θετικά, ότι έχει εντυπωσιακή παράδοση στην έδρα της με γαλλικές ομάδες, είναι αήττητη με απολογισμό 11-3-0-0, κόντρα στην Παρί μετράει 3/3 νίκες. 

Οι Παριζιάνοι, από την άλλη, έχουν σιγήσει επιθετικά, κερδίζουν παιχνίδια στο όριο, τα 4/5 πιο πρόσφατα τα πήραν με ένα γκολ διαφορά. Έχουν δεχθεί γκολ και στα δύο φετινά παιχνίδια στον όμιλο από Γιουβέντους και Μακάμπι Χάιφα, μπορούν να “φάνε” και απ’ τους “αετούς” της Λισαβόνας. Παράλληλα, μπροστά η τριάδα Μέσι – Νεϊμάρ – Εμπαπέ θα βρει χώρους να “ξεδιπλωθεί” και δύσκολα θα μείνει στο μηδέν. Βάση μου το 1-1 στο ματς, δύσκολα βλέπω ν’ ανοίγει τόσο εύκολα με όσα μας έχουν δείξει οι δύο ομάδες στα τελευταία τους, ειδικά η Παρί. Το συνδυαστικό Goal/Goal & Under 4.5 στο 2.25 είναι αξιόλογο και θα μπει στις επιλογές μου. 

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 Λειψία – Σέλτικ | 1 & Over 2.5 (2.20 @ stoiximan)

22:00 Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμέν | Goal/Goal & Under 4.5 (2.35 @ betshop)

➡️ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ με κωδικό BOOK-70 ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας